درود
راهنمایی نهایی
برای تحقق هدف اول مطابق نقشه زیر یک مقاومت 470 اهم با D3 سری کردم اما این عمل صرفا خازن را برای نوبت بعدی دشارژ و آماده میکنه و سود دیگری نداره چون با این اصلاحیه ، رله با تاخیر عمل میکنه و لذا برای تاثیر فوری رله باید هدف دوم محقق بشه که بعهده شما بطوریکه
2- با شروع روند دشارژ که هنوز حتی ذره ای از ولتاژ خازن کم نشده هم رله خاموش یشه .
باور کنید اگه بهش فکر کنید و حتی اگه خودتون به پاسخ صحیح نرسید لااقل مطالب جالبی نصیبتون میشه و بیش از این خواهید دید که نقشه دستگاهها آیه نیست و قابل اصلاحه
اگه استقبال بشه بازم ادامه میدیم
بطوریکه شاید باور نکنید که در اصلاحیه بعدی میتونیم آپ امپ 4 ( u4 ) را هم حذف کنیم بدون آنکه کوچکترین لطمه ای به اهداف و عملکرد سیستم وارد بشه و باین ترتیب بدیهیه که صرفنظر از اصلاحیه هایی که بابت رفع فشارها و مخاطرات دستگاه ، جهت افزایش عمر اعمال کردیم اساسا کاهش تعداد قطعات بویژه کم شدن نیمه هادی ها و آی سی ها بسیار مفیده و علاوه بر کاهش قیمت دستگاه بشدت موجب افزایش طول عمر دستگاه میشه
سپاس
مشاهده فایلپیوست 132823
باعرض سلام خدمت استاد گرانقدر
استاد بنده واقعا از دنبال کردن آموزش های مفید شما کمال استفاده را میکنم ولی به دلیل عدم دانش کافی قادر به همیاری در ادامه مباحث شما نیستم ولی به نوبه خودم لازم دونستم کمال تشکر را نسبت به این همه زحمت وتلاش شما در راه گسترش علمی که به دست آوردن آن به غیر از سختی و مشقت بسیار حاصل نمی شود وهرکس به راحتی در اختیار دیگران قرار نمی دهد داشته باشم
استاد اگر دیودی را مانند شکل به پایه خروجی u4 قرار بدهیم وکاتد آن را به کاتد d3 وصل کنیم به نظر بتونه در لحظه اول رله را قطع کند.البته استاد نمی دونم اضافه کردن یک مقاومت دیگر در خروجی مضر است یا نه؟