قبول کردم استاد. خیالتون راحت!دراینصورت باید بهتر قبول کنید که سوگند به فرزند کار ساده ای نیست و حتما ضرورتی شده .
خب لطفاً خبرم کنین استاد. راه تماس بی واسطه!!:blushsmi:ضمنا راه تماس هم داری خبر نداری.
قبول کردم استاد. خیالتون راحت!دراینصورت باید بهتر قبول کنید که سوگند به فرزند کار ساده ای نیست و حتما ضرورتی شده .
خب لطفاً خبرم کنین استاد. راه تماس بی واسطه!!:blushsmi:ضمنا راه تماس هم داری خبر نداری.
قبول کردم استاد. خیالتون راحت!
خب لطفاً خبرم کنین استاد. راه تماس بی واسطه!!:blushsmi:
درود
مجید جان امیدوارم باور کنی چه وضعی دارم و خیلی عذرخواهی میکنم که فرصتی برای تماس تلفنی ندارم ولی از طریق دوستت در خدمتم .
چون از زمان فراغت و امور من اطلاع داره ، خصوصا که با این وجود و درحالیکه گفتم مشکلی داشتی تماس بگیر اما حتی یکبار هم در بدترین شرایط که نیاز داشته با من تماس تلفنی نداشته و از طرقی مطرح کرده که در زمان فراغت پاسخ بدم.
باید حجم پیام های منو درک کنی
بازم عذرخواهی میکنم.
میخوای مشکلت حل بشه که حل میکنم ، به درد دیگه که نمیخورم و صدای دلکش و دلربایی هم ندارم
سپاس
درود بر شما
عزیزی
خوشحالم برخی از واژه ها به دل شما نشسته.
قاپ بازی یکی از روش های قماربازی بود که الان مرسوم نیست ولی زمان ما کلانتری بیشتر دنبال قاب بازها بود و خصوصا در ۱۳ روز تعطیل عید اغلب مردم حتی اونایی که چندان اهل قمار نبودند قاپ بازی میکردند
تصویرشو پیوست میکنم که البته قاپ گاو هست و در خونه بعنوان لوازم دکور پیرمردی نگهمیدارم که سگم پیدا کرد و کمی خرابش کرد
قماربازها با قاپ گوسفند بازی میکردند
فقط همینقدر میدونم که یکطرف قاپ خر و طرف دیگه اسب هست و اسب خیلی پرقدرت و مایه بردن هست ولی اینکه چند تا خر یا اسب چند برابر میبره یا میبازه بلد نیستم
در هر صورت مثل معروفی است که قاپم براش اسب اومده یعنی شدیدا شانس به من رو کرده و بواسطه شانس ، خوش به حالم شده.
اصطلاح « سه پلشت » و « بز آوردن » یعنی بد آوردن در قاپ بازی که خر بشینه و بازنده بشی از اصطلاحات قاپ بازی است
سپاس و تقدیر
از اینترنت تصویر قاپ پیدا کردم
مشاهده فایلپیوست 159424
عکس پایینی راست خر نشسته و بازنده است و عکس پایینی چپ اسب نشسته و برنده است ولی به این سادگی هم نیست و ترانزیستور خودشو داره مثلا فکر میکنم دو تا اسب و یک خر که ظاهرا برنده است ولی بازنده است و بز بیاری محسوب میشه و بدجوری باختی البته حدس میزنم
بالا هم یکی جیک و دیگری پوک هست ولی نمیدونم دقیقا کدوم جیک یا پوک هست
ممنونم از توجهتان...
بلی در خراسان هم به این قاپ میگویند بجل! bojol
هنوز در بعضی روستاها شنیده ام باب است..
اقا در موردیکسوسازی بالامپ نکته جالبی بود میخواندم..
که افت ولتاژ نیمه هادی را ندارد...
دلیلش دقیق نمیدانم..
ظاهرا هدایت معکوس دارد که این در هدایت مستقیم مانع است؟
مطلبش را یادم باشد تقدیم میکنم...
بدرود!!!
استاد کدوم نوع از دیود هست که در هدایت مستقیم افت 0.2 ولت روش میفته؟ آیا از شکل ظاهری قابل تشخیص هستن؟
وقتی با مولتی متر یه دیود رو تست میکنیم، در هدایت مستقیم ولتاژ حدود 0.5 تا 0.7 رو نشون میده. اما دیودهای زنر و مشابه اون( فکر میکنم ژرمانیوم بهش میگن) گاهی توی مدار، ولتاژ مستقیم حدود 0.2 تا 0.3 رو از خودشون نشون میدن. در واقع سؤالم اینه که وقتی توی مداری خواستیم یه دیود رو که شبیه زنر هست و ولتاژ هدایت حدود 0.3 رو با مولتی متر نشون میده باید بهش شک کنیم یا خیر؟
سلام استاد با اینکه مطالب شما در دانشگاه اوایل ترم خوندم ولی هیچ کسی مانند شما و از منظر شما نمیتونست کار دیود را به این زیبایی در ذهن من هک کنه
واقعا که استاد بی نظیری هستید و با مثال های زیباتون من عاشق الکترونیک را عاشق تر میکنید
ای کاش میتوانستم برای خدمت به شما کاری انجام می دادم