آی پی امداد
abtahi

تبديل پاور كامپيوتر به منبع تغذيه متغير ازمايشگاهي

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
عرض سلام و دست بوسی خدمت آقای رجبی دارم که تجربیاتشون رو در اختیار ما گذاشتن ...
آقای رجبی تبدیل منبع خیلی برای من لازم هست اما چند بار کل پست رو خوندم با مشکلات زیادی مواجه شدم ...
1- ندونستم نقشه هایی که شما دادی آیا باید روی برد دیگه ای کلا سوار بشه یا صرفا تغییرات روی پاور هست ، آخه مداری که شما دادی با پاور تفاوتهای زیادی داره مثلا توی مدار شما تکلیف خیلی از پایه های آی سی 494 مشخص نیست آیا این یعنی ما در کل برد دیگه ای بر اساس نقشه شما طراحی کنیم یا پایه هایی که توی مدار اشاره نشده باید قطع بشن
2- اگه نیاز به طراحی برد pcb دیگه ای نیست تکلیف کلی اتصالات دیگه بعد از چاپر که توی مدارات اشاره نشده چیه
3- توی سرهم بندی چاپر مشکل دارم:smilie_help:
سوالات خیلیه که البته با نوشتن نمیتونم خوب منظورمو برسونم اگه بتونین شماره تماس به من بدین لطفتون رو هرگز فراموش نمیکنم...از دوستان دیگه ای که از مدار 16 ولت متغیر نتیجه گرفتن هرکس میتونه راهنماییم کنه لطفا با من تماس بگیره.
سپاسگزاار همه شما هستم..... /////////////////
باسلام :
پاسخ 1 = نیازی به برد دیگه نیست کافیست که تغییرات لازم شرح داده شده را در پایه های ایسی و ترانس چاپر در پاوری که قصد تبدیل دارید انجام دهید و بقیه مدار باید به حال واگذار کنید { یعنی بقیه پایه ها باید سر جای خودشون باشند } فکر کنم مشکل اساسی شما و خیلی از دوستان در انتخاب نوع پاور هست که اخیرا با مدارات مختلفی وارد بازار شده در حالیکه پیشنهاد بنده این بود که از پاورهایی که قبلا در سیستم تان استفاده میکردید و بخاطر ارتقای سیستم مجبور به تعویض ان شده اید و فعلا چنین پاوری بلا استفاده مانده . بطور کلی باید سعی کنید از پاورهایی استفاده کنید که از ایسی های شرح داده شده استفاده کرده باشد و حتی اگر چنین پاوری ندارید !!! میتونید هر کدام از اینها را به قیمت خیلی ارزان تهیه کنید .
پاسخ 2 = این مورد را نیز اشاره کردم نیازی به تهیه مدار چاپی دیگه نیست و اگر کل نقشه پاور را با قسمت هایی که تشریح کردم مطالعه و تطبیق دهید متوجه خواهید شد که بقیه اتصالات و پین ها سر جای خود موجود و باقی میمانند در صورتیکه نقشه های فوق را ندارید از تاپیک منابع تغذیه ATX در بخش کامپیوتر همین انجمن دانلود کنید .
بله مهم ترین قسمت این تغییرات در سر بندی ترانس چاپر هست که یک مقدار باید احتیاط را مراعات و با حوصله اینکار را طبق شرح انجام دهید .... با این وجود شما باید دست بکار شوید و در صورت مواجه با مشکل به همراه لینک نقشه اصلی { برای تشخیص و بررسی } و کارهای انجام داده تان و همچنین نتیجه تغییرات و... را در همین تاپیک بزارید تا بیشتر در خدمت باشم .
سعی میکنم در اسرع وقت این تغییرات لازم را در پاورهای جدید که با ایسی های متفرقه استفاده شده برایتان تقدیم کنم ولی هدف اصلی همون که از بلا استفاده ها بهینه سازی کنیم .
و نهایتا هدف ما استفاده بهینه از چنین قطعات و دستگاه هایی هست که سالم ولی در گوشه ای بلا استفادهو شاید براتون دست پا گیر باشد که بدینوسیله انها را دو باره بکار میگیرید .
-- اینکه دوستان در تبدیل 16 ولت ...... بنده شخصا برای 3 الی 60 ولت با امپرهای مختلف این تغییرات را انجام داده و استفاده میکنم .
درج هرگونه ادرس و شماره تلفن و.... مغایر با قوانین سایت میباشد و چنین پست هایی ویرایش میشود لحاظ کردن قوانین سایت بیشتر بخاطر مسایل امنیتی خودتان و به مصلحت سایت میباشد .
متقابلا سپاسگزار شما دوستان .
با تشکر .
موفق باشید .

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
هنوز منتظر جواب هستم .اما شماره تماسم حذف شده . اگه شماره تماس توی پست ایراد داره لطفا برای نحوه تماس راهنماییم کنید یا لا اقل برای ارتباط شماره تماس روبه این ایمیل بفرستین تا خودم تماس بگیرم. لطفا دیگه ایمیل رو پاک نکنین ذهن ما باید به مسایل بهتر فکر کنه
EMAIL :smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help::smilie_help://////////////////////////////////////////

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
از پاسخ سریع شگفت زده و ممنون شدم . من برای اینکه پاور به فرموده شما با همان آی سی باشد از بازار کهنه فروشها چند تا تهیه کردم و اغلب همان آی سی ها رو داره .
در مورد چاپر یکیشونو باز کردم و کل سیم پیچیشو نگاه کردم یعنی شکافتمش سعی میکنم تا چند دقیقه تجربه اینکارو اینجا بنویسم تا ببینین چقدر گیج کننده هست . به نظرم میاد که باید همه سیمهای طرف ثانویه رو باز کنم و دوباره سیم پیچی کنم الان تا یک ساعت هر چی که دیدم رو مینویسم تا شما با توجه به اون نحوه سر هم بندیرو بفمایین

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
خوب من عکسی رو شامل اطلاعات سیم پیچی تهیه کردم باید بگم که پایه های شماره 3و4 متصل روی برد و 5 و 6 برای تامین ولتاژ 5 ولت و پایه 1و2 برای تامین 12 ولت هست (برای 3.3 ولت از پایه های مربوطه5 ولت استفاده شده)
لطفا بفرمایین لازم هست سیمپیچی برای 16 ولت باز بشه یا اصلا کاش کمی راهنمایی تصویری کنید چون همونطور که میدونید این قسمت اساسیترین و مفیدترین قسمت مدار صرف نظر از توان ماسفتها هست
اینکه میفرمایین با دیود سری میشود متوجه منظور نمیشم که یعنی بین سیمها دیود بذاریم(اینجوریکه نصف سیکل از دست میره!!!) اگه تصویری و توضیحاتی باشه اینقدر مزاحم حوصله شما نمیشیم.
من

فرمودین اگه نقشه هارو ندارم از تاپیک ...... پیدا کنم اگه منظور نقشه های تغییرات هست که صفحه اول همین بحث موجودن اما نقشه کلی یه پاور atx رو گشتم پیدا نکردم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
از پاسخ سریع شگفت زده و ممنون شدم . من برای اینکه پاور به فرموده شما با همان آی سی باشد از بازار کهنه فروشها چند تا تهیه کردم و اغلب همان آی سی ها رو داره .
در مورد چاپر یکیشونو باز کردم و کل سیم پیچیشو نگاه کردم یعنی شکافتمش سعی میکنم تا چند دقیقه تجربه اینکارو اینجا بنویسم تا ببینین چقدر گیج کننده هست . به نظرم میاد که باید همه سیمهای طرف ثانویه رو باز کنم و دوباره سیم پیچی کنم الان تا یک ساعت هر چی که دیدم رو مینویسم تا شما با توجه به اون نحوه سر هم بندیرو بفمایین
با سلام :
البته نیازی به باز کردن سیم پیچ نبوده و اگر خودتان قصد تجربه دارید مشکلی نیست فقط هنگام باز کردن نکات زیر را حتما مد نظر و بهتر است کامل یاداشت کنید :
الف : جهت سیم پیچی : با توجه به موقعیت قرقره هسته باید در نظر بگیرید که از چپ براست یا بالعکس تا در سیم پیچی مجدد به مشکلی برنخورید .
- ب : تعداد دور ها را حتما دقیقا در مد نظر داشته باشید .
- پ : هر سیم پیچی ولتاژ و جریان تعریف شده دارد که تعداد رشته های بهم تابیده در یک ردیف و برای یک ولتاژ خاص تعریف شده و باید طبق قبلی ....
- ت : حال که سیم پیچ را باز کرده اید مقداری از کار شمکا راحت تر شده بدین معنی که میتونید با در نظر گرفتن تعداد دور یک سیم پیچ برای ولتاژ مشخصی دور بر ولت لازم برای ولتاژ مورد نیاز خود را بدست اورید و با ضرب کردن تعداد دور بر ولت در ولتاژ مورد نیاز از سیم دیگری استفاده کنید در این صورت مشکل سر بندی نیز حل خواهد شد .
- ج : مهم !!!!! تعدادی از سیم پیچ های قبلی که مدار فیدبک و کنترلی را تامین میکنند { معمولا دو سیم پیچ برای اینکار کورد نیاز هست } باید طبق روش کارخانه ای و حتما طبق قبلی با در نظر گرفتن محل و موقعیت { در قسمت ثانویه سیم پیچها یکی بعد از دیگری رویهم پیچیده میشوند } سیم پیچ های فوق را جایگزین کنید هر گونه تغییرات در این سیم پیچ ها احتمال عدم کار کرد صحیح و خداناخواسته خسارت و سوختن موس فیت و.... خواهد بود .
طبق مقررات سایت درج هر گونه شماره و ادرس و.... در متن پستها مغایر میباشد و حذف میشوند .
برای تامین نیازهای خصوصی افراد این انجمن امکان ارسال پیام خصوصی را برای کاربران فراهم کرده و نیازی به درج ادرس برای دید عموم نمی باشد .
در مواردی مثل درخواست شما به تلفن و پیام خصوصی پاسخ داده نمیشود زیرا ممکن هست مشکل شما را تعداد دیگری نیز داشته باشند لذا جهت استفاده عموم کاربران مشکلات خود را در همین تاپیک پیگیری فرمایید .
باتشکر .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
خوب من عکسی رو شامل اطلاعات سیم پیچی تهیه کردم باید بگم که پایه های شماره 3و4 متصل روی برد و 5 و 6 برای تامین ولتاژ 5 ولت و پایه 1و2 برای تامین 12 ولت هست (برای 3.3 ولت از پایه های مربوطه5 ولت استفاده شده)
لطفا بفرمایین لازم هست سیمپیچی برای 16 ولت باز بشه یا اصلا کاش کمی راهنمایی تصویری کنید چون همونطور که میدونید این قسمت اساسیترین و مفیدترین قسمت مدار صرف نظر از توان ماسفتها هست
اینکه میفرمایین با دیود سری میشود متوجه منظور نمیشم که یعنی بین سیمها دیود بذاریم(اینجوریکه نصف سیکل از دست میره!!!) اگه تصویری و توضیحاتی باشه اینقدر مزاحم حوصله شما نمیشیم.
من

فرمودین اگه نقشه هارو ندارم از تاپیک ...... پیدا کنم اگه منظور نقشه های تغییرات هست که صفحه اول همین بحث موجودن اما نقشه کلی یه پاور atx رو گشتم پیدا نکردم
با سلام :
این تصویر در سیستم شما بوده و مستقیما کپی و پیست کردین که برای دیگران قابل استفاده نیست برای ارسال تصویر یا باید کاربر ویژه سایت باشید تا از تمام امکانات انجمن استفاده کنید و یا در یک اپلود سنتر مجانی فایل و عکس خود را اپلود و لینک انرا در متن پست درج نمایید .
موفق باشید .

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
عکس رو از همینجا اضافه کردم نمیدونم قابل رویت شده یا نه درایو مربوط به محل عکس رو آدرس دادم اما تو سایت فقط همون آدرس رو نشون داده

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
عکس رو از همینجا اضافه کردم نمیدونم قابل رویت شده یا نه درایو مربوط به محل عکس رو آدرس دادم اما تو سایت فقط همون آدرس رو نشون داده
با سلام :
عزیزم پست قبلی براتون توضیح دادم >> : برای اینکه عکس یا فایل شما برای ما و همه قابل رویت باشد باید در یک اپلود سنتر { مثل سایت ایران اپلود } ابتدا اونجا اپلود کنید و لینک فایل اپلود شده را در اینجا درج کنید تا بتوانیم با رفتن به سایت و دانلود فایل انرا مشاهده و بررسی کنیم ساده تر از این دیگه ....
توجه کنید شما لینک عکس از کامپیوتر شخصی خود گذاشته اید :
C:\Users\Admin\Desktop\electronic\switching power ما که نمیتونیم وارد سیستم و درایو های شما بشیم !!!!
البته اگر عضو رسمی سایت باشید در همین انجمن امکان اپلود مستقیم نیز وجود دارد ولی برای شما مقدور نیست که استفاده کنید .
موفق باشید .

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
http://www.4shared.com/folder/cxzAzs3K/_online.html
عذر میخام که متوجه نبودم ...
لینک مربوط به عکس هست
پایه های شماره 3و4 متصل روی برد و 5 و 6 برای تامین ولتاژ 5 ولت و پایه 1و2 برای تامین 12 ولت هست (برای 3.3 ولت از پایه های مربوطه5 ولت استفاده شده)

منبع : http://www.irantk.ir/irantk4506-8/#ixzz1Z3PaBGqp

بالا