- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
عرض سلام و دست بوسی خدمت آقای رجبی دارم که تجربیاتشون رو در اختیار ما گذاشتن ...
آقای رجبی تبدیل منبع خیلی برای من لازم هست اما چند بار کل پست رو خوندم با مشکلات زیادی مواجه شدم ...
1- ندونستم نقشه هایی که شما دادی آیا باید روی برد دیگه ای کلا سوار بشه یا صرفا تغییرات روی پاور هست ، آخه مداری که شما دادی با پاور تفاوتهای زیادی داره مثلا توی مدار شما تکلیف خیلی از پایه های آی سی 494 مشخص نیست آیا این یعنی ما در کل برد دیگه ای بر اساس نقشه شما طراحی کنیم یا پایه هایی که توی مدار اشاره نشده باید قطع بشن
2- اگه نیاز به طراحی برد pcb دیگه ای نیست تکلیف کلی اتصالات دیگه بعد از چاپر که توی مدارات اشاره نشده چیه
3- توی سرهم بندی چاپر مشکل دارم:smilie_help:
سوالات خیلیه که البته با نوشتن نمیتونم خوب منظورمو برسونم اگه بتونین شماره تماس به من بدین لطفتون رو هرگز فراموش نمیکنم...از دوستان دیگه ای که از مدار 16 ولت متغیر نتیجه گرفتن هرکس میتونه راهنماییم کنه لطفا با من تماس بگیره.
سپاسگزاار همه شما هستم..... /////////////////
باسلام :
پاسخ 1 = نیازی به برد دیگه نیست کافیست که تغییرات لازم شرح داده شده را در پایه های ایسی و ترانس چاپر در پاوری که قصد تبدیل دارید انجام دهید و بقیه مدار باید به حال واگذار کنید { یعنی بقیه پایه ها باید سر جای خودشون باشند } فکر کنم مشکل اساسی شما و خیلی از دوستان در انتخاب نوع پاور هست که اخیرا با مدارات مختلفی وارد بازار شده در حالیکه پیشنهاد بنده این بود که از پاورهایی که قبلا در سیستم تان استفاده میکردید و بخاطر ارتقای سیستم مجبور به تعویض ان شده اید و فعلا چنین پاوری بلا استفاده مانده . بطور کلی باید سعی کنید از پاورهایی استفاده کنید که از ایسی های شرح داده شده استفاده کرده باشد و حتی اگر چنین پاوری ندارید !!! میتونید هر کدام از اینها را به قیمت خیلی ارزان تهیه کنید .
پاسخ 2 = این مورد را نیز اشاره کردم نیازی به تهیه مدار چاپی دیگه نیست و اگر کل نقشه پاور را با قسمت هایی که تشریح کردم مطالعه و تطبیق دهید متوجه خواهید شد که بقیه اتصالات و پین ها سر جای خود موجود و باقی میمانند در صورتیکه نقشه های فوق را ندارید از تاپیک منابع تغذیه ATX در بخش کامپیوتر همین انجمن دانلود کنید .
بله مهم ترین قسمت این تغییرات در سر بندی ترانس چاپر هست که یک مقدار باید احتیاط را مراعات و با حوصله اینکار را طبق شرح انجام دهید .... با این وجود شما باید دست بکار شوید و در صورت مواجه با مشکل به همراه لینک نقشه اصلی { برای تشخیص و بررسی } و کارهای انجام داده تان و همچنین نتیجه تغییرات و... را در همین تاپیک بزارید تا بیشتر در خدمت باشم .
سعی میکنم در اسرع وقت این تغییرات لازم را در پاورهای جدید که با ایسی های متفرقه استفاده شده برایتان تقدیم کنم ولی هدف اصلی همون که از بلا استفاده ها بهینه سازی کنیم .
و نهایتا هدف ما استفاده بهینه از چنین قطعات و دستگاه هایی هست که سالم ولی در گوشه ای بلا استفادهو شاید براتون دست پا گیر باشد که بدینوسیله انها را دو باره بکار میگیرید .
-- اینکه دوستان در تبدیل 16 ولت ...... بنده شخصا برای 3 الی 60 ولت با امپرهای مختلف این تغییرات را انجام داده و استفاده میکنم .
درج هرگونه ادرس و شماره تلفن و.... مغایر با قوانین سایت میباشد و چنین پست هایی ویرایش میشود لحاظ کردن قوانین سایت بیشتر بخاطر مسایل امنیتی خودتان و به مصلحت سایت میباشد .
متقابلا سپاسگزار شما دوستان .
با تشکر .
موفق باشید .