- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
با سلام :http://www.4shared.com/folder/cxzAzs3K/_online.html
عذر میخام که متوجه نبودم ...
لینک مربوط به عکس هست
پایه های شماره 3و4 متصل روی برد و 5 و 6 برای تامین ولتاژ 5 ولت و پایه 1و2 برای تامین 12 ولت هست (برای 3.3 ولت از پایه های مربوطه5 ولت استفاده شده)
لطفا بفرمایین لازم هست سیمپیچی برای 16 ولت باز بشه یا اصلا کاش کمی راهنمایی تصویری کنید چون همونطور که میدونید این قسمت اساسیترین و مفیدترین قسمت مدار صرف نظر از توان ماسفتها هست
اینکه میفرمایین با دیود سری میشود متوجه منظور نمیشم که یعنی بین سیمها دیود بذاریم(اینجوریکه نصف سیکل از دست میره!!!) اگه تصویری و توضیحاتی باشه اینقدر مزاحم حوصله شما نمیشیم.
فرمودین اگه نقشه هارو ندارم از تاپیک ...... پیدا کنم اگه منظور نقشه های تغییرات هست که صفحه اول همین بحث موجودن اما نقشه کلی یه پاور atx رو گشتم پیدا نکرد
منبع : http://www.irantk.ir/irantk4506-8/#ixzz1Z3PaBGqp
پایه هایی که اشاره کردین برای بنده نامفهوم هستش چون در متن نقشه و شماتیک ها بدان اشاره ای نشده .
در پست های قبلی نیز برای یکی از دوستان اشاره کرده بودم که برای تغییر در ولتاژ خروجی میتوانید همون سیم پیچی که مربوط به 12 ولت هست را با توجه به چند لایه بودن ان از سر بندی ازاد کرده و همین سیم ها را { در حال عادی موازی هستند } بطور سری سر بندی کنید هر چند لایه را که سری میکنید ولتاژ ان دوبرابر قبلی ولی مسلما از امپر ان کاسته خواهد شد برای تولید 16 ولت احتمالا نیازی به تغییرات در چاپر نباشد میتونید با کمی دست کاری در قطعات فیدبک ولتاژ 12 را به 16 ولت برسانید البته بقیه ولتاژ ها نیز به نسبت افزایش خواهند یافت توجه کنید که در شرح پست های قبلی روشی ارایه کردم که : میتوان یکی یا دو { بستگی به امپر مورد نیاز تان } از لایه های 5 ولتی را با سیم پیچ 12 ولتی هم میتونید سری و جمع کرده و به ولتاژ 17 ولت برسید .
در منابع تغذیه سویچینگ برای یکسو سازی { رکتیفایر } یک دیود کافیست زیرا شکل موج خروجی مربعی و فرکانس کاری بالاست واینطور نیست که نیم سیکل از بین بره .... اصلا نیم سیکلی دومی وجود ندارد که از بین برود .
بخاطر نمیارم که بنده بگم بین سیم پیچ ها دیود بزارید و در پاسخ یکی از دوستان اشاره کردم که برای ایجاد 48 ولتی بهتر است دیود رکتفایر را جدا از مدار چاپی قرار دهید که بازم برای این مورد توصیه میکنم که دیود فوق حتما خارج از مدار باشد .
تغییرات اینقدر ها هم پیچیده نیست { ارزشی نداردکه فایلهای تصویری و مصور ایجاد بشه } عکس و... نیاز داشته باشید با کمی مهارت و حوصله میتونید پاور خود را به منبع تغذیه دلخواه تبدیل و حالشو ببرید .
{ کافیست این نکته را در نظر بگیرید که افزایش دور سیم پیچ { به هر طریقی مثل سری کردن لایه ها و یا سری کردن سیم پیچ ابتدایی با ثانوی در قسمت خروجی و .... }نسبت مستقیمی با ولتاژ ان و افزایش لایه های سیم در یک سیم پیچ امپر انرا افزایش خواهد داد .
از اینکه احتمالا از دانلود شماتیک و نقشه در سایت براتون ممکن نیست شرمنده .... شاید مشکل همون کاربر vip یا عضو رسمی نیستید این امکانات براتون فعال نیست . ولی با کمی چستجو در نت و با توجه به منسوخ شدن این پاورها میتونید انواع نقشه را پیدا کنید .
موفق باشید .