آی پی امداد
abtahi

تبديل پاور كامپيوتر به منبع تغذيه متغير ازمايشگاهي

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام ، سوالی که برای من مطرح است اینه که شماره روی ترانس چاپر که در هر منبع تغذیه معمولاً فرق میکنه به چه معناست ؟ آیا ترانس ها هم مثل قطعات دیگر الکترونیکی دارای شماره خاصی هستند؟ مطلب دیگر اینکه در مقایسه مدار پاور با خود پاور به نظر در مرحله اول مدار یک سری قطعات اضافه وجود دارد که در خود پاور نیست !!! هر چند قطعاً با حذف این مدارات نویز تولید می شود یا ... ولی به نظر می رسد با حذف بیشتر قطعات اضافه و ساده تر کردن مدار به نحوی که تداخلی در عملکرد مدار ایجاد نکند بتوان درک بهتری از مدار داشته باشیم . مهندس قدیر اولاً مدارهایی که تا حالا ارائه شده کیفیت خیلی پایینی داره و خیلی قابل استفاده نیست ( همه رو بررسی کردم ) لطفاً در صورت امکان کیفیت بالاتر ارائه دهید . ثانیا اگر امکان دارد تا جای ممکن قطعات اضافه رو حذف کنید تا انشاا... اگر خدا بخواهد یه پی سی بی با هدفی که در بالا اشاره کردم طراحی کنیم .
با سلام :
1= این شماره یا نوشته ها همون معرف نوع و مشخصات ترانس چاپر مصرف شده میباشد برای اشنایی از مشخصات فوق باید با همین کد وارد دیتا شیت این قطعه شده و مشخصات و مختصات انرا کامل مشاهده کنید .{ البته برخی از سازندگان این اطلاعات را برای خود محفوظ داشته و معمولا در اختیار عام قرار نمیدهند } . بله قطعا هر قطعه ای برای خود مشخصاتی داره که توسط همین کد ها شناخته میشوند ممکن هست یک ترانس چاپر با هم نوع خود کاملا مشابه باشد ولی کدینگ انها هم خوانی نداشته باشد .در اینگونه موارد کافیست که ولتاژ و اندازه ترانس و قطر و تعداد دور { و یا ولتاژ های ورودی و خروجی با جریان } انها را داشته باشید و به راحتی بجای همدیگر استفاده کنید .
2 = بله معمولا طراح یک طرح تمام استانداردهای لازم را در نقشه و شماتیک لحاظ میکند ولی متاسفانه تولید کنندگان به صرف اقتصادی طرح بیشتر اهمیت میدهند هر قطعه و مدار کار خاصی را انجام میدهد که در یک طرح لازم الاجرا میباشد و با حذف مدارات کیفیت و استاندارد را به همون نسبت کاهش خواهد داد برای درک اصول کار کرد هر مداری ابتدا باید مدار را تفکیک کردو نقش هر قسمت را از همون مدارش پی برد .
3 = کیفیت شماتیک ها بخاطر واتر مارک انها تا حدودی از شفافیت انها کاسته ولی با نرم افزارهای ساده ای مثل افیس پیکچر منیجر قابل استفاده هستند . در ضمن میتوانید از بخش کامپیوتر شماتیک های واضحتری را دانلود و با این شماتیک ها مقایسه و تغییرا ت لازم را در طرح خود در نظر بگیرید .
4 = خوشحال خواهیم شد که شما کار روی طرح PCB را شروع کنید و هر جا که به مشکلی برخورد کردین پیام بزارید تا بیشتر در خدمتون باشم .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام :
بله دوست عزیز در لایبراری پروتیوس این قطعات تعریف نشده یکی از دوستانم تعدادی قطعه به درد خور تعریف کرده که بعد از دانلود میتونید به کتابخانه و مدل پروتیوس خود اضافه کرده و استفاده ببرید .
از لینک زیر دریافت کنید {قطعاتی مثل جک ها ترانس و هیت سینگ و.... سه بعدی !!!
[hide]http://hotfile.com/dl/116498040/37d013a/yeni-proteus-3d-model-dosyalari.rar.html [/hide]

برای نمونه اموزش افزودن در لینک زیر موجود هست :
[hide] [/hide]
[hide][/hide]
[hide]http://www.irantk.ir/irantk17239/#post96896 [/hide]

موفق باشید .

ahmad pashae

کاربر
2009-04-23
5
31
تهران
سلام از شما که مهندسید بعیده!! چرا به فرمت فتوشاپ؟!!!!!!!!! خوب توی پروتل و پروتئوس طراحی کنید دیگه.اگه این کارو بکنید یک دنیا ممنون میشم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام از شما که مهندسید بعیده!! چرا به فرمت فتوشاپ؟!!!!!!!!! خوب توی پروتل و پروتئوس طراحی کنید دیگه.اگه این کارو بکنید یک دنیا ممنون میشم
.
با سلام :
حالا چرا بــــعـــیــــد !!! این دوستمون با این فرمت کار کرده و مشکل کاربردی هم نداره و به جای خود کارساز بوده
ولی از شما خیلی بعید ه !!!! که بدون اینکه در فرمت مورد نیاز طراحی و جهت کارگشایی رفع گره ای از مشکل دوستان و هموطنان تان .... فقط بلد هستید که ایراد بگیرید در ضمن این فایل به درخواست شما اپلود نشده ....
موفق باشید .

ahmad pashae

کاربر
2009-04-23
5
31
تهران
.
با سلام :
حالا چرا بــــعـــیــــد !!! این دوستمون با این فرمت کار کرده و مشکل کاربردی هم نداره و به جای خود کارساز بوده
ولی از شما خیلی بعید ه !!!! که بدون اینکه در فرمت مورد نیاز طراحی و جهت کارگشایی رفع گره ای از مشکل دوستان و هموطنان تان .... فقط بلد هستید که ایراد بگیرید در ضمن این فایل به درخواست شما اپلود نشده ....
موفق باشید .
چرا جبهه گرفتید من بی احترامی نکردم و نقد بود نه ایراد.البته خالی از ایرادم که نیست چون اونجا آدم دستش بازتره و زیباتر هم هستش خوب.به هرحال من قصد جسارت نداشتم.ممنون از مدارهاتون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
چرا جبهه گرفتید من بی احترامی نکردم و نقد بود نه ایراد.البته خالی از ایرادم که نیست چون اونجا آدم دستش بازتره و زیباتر هم هستش خوب.به هرحال من قصد جسارت نداشتم.ممنون از مدارهاتون
با سلام :
دوست عزیز هدف جبهه گیری نبود ولی { خالی از ایرادم نیست } شما : !!! ظاهرا بدلیل عدم اشنایی شما و کار تخصصی با چنین نرم افزارها موجب شد که {البته اگر دست اندر کار هستین دست بکار شوید و دست همنوعان خود را بگیرید } در ثانی این طراحی ها توسط نرم افزارهایی مثل : Google SketchUp Pro و RealWorld ورژن 3 یا بالاتر طراحی شده و پروتیوس { در صورت داشتن مهارت کاری در پروتیوس } و با کپی کردن در پوشه های مدول و لایبراری ان و انتخاب 3d از منو ...... میتونید به اسانی در تهیه نمونه های ساخته شده با پروتیوس شبیه سازی و استفاده کنید انگاه متوجه خواهید شد که نرم افزارهای فوق سریعتر از فتوشاپ و کارامد تر از فتوشاپ در طراحی اشکال 3d .میباشند .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و تشكر از توضيحات شما ، در كتابخانه پروتوس يا پروتل قطعه ترانس چاپر پيدا نميبكنم آيا بايد طراحي شود؟

با سلام :
البته برای تهیه PCB و LAYOUT نیازی به تعریف خود این قطعات ندارید و میتونید فرضا بجای ایسی TL494 که یک ایسی 14 پین دو طرفه میباشد از یک ایسی مشابه دیگری که {کافیست فقط تعداد پین و شکل فیزیکی ان مشابه باشد برای تمام قطعات بخاطر جایگذاری و ..} را انتخاب و PCB و.... خود را تهیه کنید ولی در سیمولیشن ISIS شماتیک ها حتما و قطعا باید خود قطعه تعریف شود .
فکر کنم مشکل شما فقط بخاطر تهیه PCB میباشد که در ARES مشکلی نخواهید داشت .
اموزش روشی در لینک زیر اپلود شد :
[hide]http://www.irantk.ir/irantk17239/#post96896 [/hide]
موفق باشید .

arastoo1980

کاربر
2011-06-23
7
34
عرض سلام و دست بوسی خدمت آقای رجبی دارم که تجربیاتشون رو در اختیار ما گذاشتن ...
آقای رجبی تبدیل منبع خیلی برای من لازم هست اما چند بار کل پست رو خوندم با مشکلات زیادی مواجه شدم ...
1- ندونستم نقشه هایی که شما دادی آیا باید روی برد دیگه ای کلا سوار بشه یا صرفا تغییرات روی پاور هست ، آخه مداری که شما دادی با پاور تفاوتهای زیادی داره مثلا توی مدار شما تکلیف خیلی از پایه های آی سی 494 مشخص نیست آیا این یعنی ما در کل برد دیگه ای بر اساس نقشه شما طراحی کنیم یا پایه هایی که توی مدار اشاره نشده باید قطع بشن
2- اگه نیاز به طراحی برد pcb دیگه ای نیست تکلیف کلی اتصالات دیگه بعد از چاپر که توی مدارات اشاره نشده چیه
3- توی سرهم بندی چاپر مشکل دارم:smilie_help:
سوالات خیلیه که البته با نوشتن نمیتونم خوب منظورمو برسونم اگه بتونین شماره تماس به من بدین لطفتون رو هرگز فراموش نمیکنم...از دوستان دیگه ای که از مدار 16 ولت متغیر نتیجه گرفتن هرکس میتونه راهنماییم کنه لطفا با من تماس بگیره.
سپاسگزاار همه شما هستم..... ///////////////////

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا