- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام دوست گرامی
من با استفاده از روش اقای رجبی فقط تونستم از 12 ولت تا 9.15 ولت بگیرم و وقتی که زیر 9.15 میره پاور خاموش میشه و باید ولوم رو بالاتر ببرم و دوباره سیم سبز و سیاه رو بهم اتصال بدم تا دوباره پاور روشن بشه. اگه امکان داره بفرمایید چه تغییرات دیگه ای نیاز دارد تا بتونم ار 0 تا 12 ولت داشته باشم بدون خاموش شدن پاور .
(پست شماره 12 : پايه يك اين ايسي مربوط به تعيين ولتاژ خروجي در ATX ها ميباشد كه از طريق يك تقسيم مقاومتي ثابت استفاده شده و شما ميتونيد به راحتي و بدون تغيير در اصل مدار به اين صورت كه از خروجي ولتاژ +12 توسط يك مقاومت يك كيلويي به يك سر پتانسيومتر 50 كيلويي وصل كنيد و سر وسط پتانسيومتر را با يك مقاومت 4.7 كيلويي به پين شماره يك اين ايسي و سر ديگر پتانسيومتر را با 22 الي 27 كيلو اهم به شاسي وصل كنيد تا ولتاژ خروجي ها را از صفر تا حداكثر قابل كنترل كنيد .)
با استفاده از روش آقای غزال نتونستم هیچ ولتاژی بگیرم و وقتی که مدار را وصل میکنم خروجی 0 ولت میدهد
(پست شماره 190 : پایه ۱ ای سی ۴۹۴ را آزاد کنید
سپس ابتدای پتانسیومتر حدود ۱۰ یا ۲۰ کیلو را به گراند و انتهای آنرا به خروجی ۱۲ ولت تغذیه متصل و یک مقاومت حدود ۳ کیلو بین پایه ۱ آی سی ۴۹۴ و سروسط پتانسیومتر نصب کنید تا در صورت مشاهده تغییر ولتاژ ، اقدامات تکمیلی را تقدیم کنم و درصورت عدم مشاهده تغییر ولتاژ ، ایراد را رفع کنیم.)
البته مشاهدات بنده بر روی پاور بخصوص خودم مدل 300XA1 بوده و دلیل نمیشه که این روش ها بخوبی کار نکند.
ممنون میشم کمک کنید. تشکر
درود
سیم سبز باید دائما به گراند متصل باشه
بهمین دلیل ولتاژی نگرفتی
ضمنا ولتاژ خروجی کمتر از حدود ۳ ولت مقدور نیست.
موضوع پیچیده ای نداره و نحوه اتصالات همونه که کپی فرمودید اگه جواب نمیده به این دلیله که کار دیگری کردی .
ضمنا همانطور که کپی کردی جایی تاکید نشده پایه ۱ را آزاد نکنید و استنباط خودت هست.
و نگفتی خودت چطور نصب کردی اینکه طبق فلان دستور عمل کردم مشخص نمیکنه چکار کردی .
سپاس
آخرین ویرایش: