درود . با تشکر و احترام به همه دوستانی که این موضوع خوب رو شروع کردن و به کمک اساتید مطمئنا محصول خوبی خواهد داد
ولی خواستم بگم جناب استاد غزال عزیز تشخیص شما درسته منبع خارجی داره و خود من یه چیزایی تو آرشیوم در این خصوص دارم که سر فرصت پیدا کردم هم منبع و هم هر چی موجود بود ارائه میدم البته اگه ببینم به تکراری نباشه و به کار بیاد
باز با تشکر همکار خوبمون که زحمت این موضوع رو کشیدن
مدیران عزیز تو این بخش ابزار حذف برا من موجود نیست تایپک تکراری شد لطفا این تایپک رو حذف فرمایید ممنونم
درود
و ضمن تشکر بابت مساعدت و عنایت به موضوع
این حقیقت که منابع مختلفی در این خصوص وجود داره تردیدی نیست .
چنانکه من هم بعنوان ضعیف ترین منبع ، راهکارهایی نه تنها در خصوص تبدیل منابع تغذیه ثابت به منبع تغذیه متغیر با قابلیت تغییر دلخواه ولتاژ تقدیم کردم بلکه علاوه بر تغییر ولتاژ ، راهکاری نیز بابت قابلیت تنظیم دلخواه جریان و بعبارتی تغییر دلخواه محدودیت جریان آنها تقدیم کرده ام از جمله در تاپیک تغذیه تابلوها که شباهت فراوانی با تغذیه تاپیک حاضر دارد .
بطوریکه برخی از علاقمندان نیز نمونه هایی ساخته و صحت آنرا مکررا تایید نمودند
اما در خصوص ایرادات اجرای راهکارها ، نخستین گام ، حصول اطمینان از صحت راهکار و دانش طراح است که مثلا چنانچه از ناحیه استاد عزیزم جناب آقای رجبی عزیز مطرح شده باشد تردیدی بر صحت آن قابل تصور نیست و دراینصورت ایرادات و نواقص احتمالی منحصر به خطای مجری میگردد و لذا باید خطای مجری طرح ، کشف و رفع گردد.
اما اگر راهکارها از سوی منابع نامعتبر و یا نامشخص مطرح شده باشد هرچند صحت آن دور از دسترس نیست و محتمل است اما نخستین گام حصول اطمینان از صحت آن است .
اما بنظر میرسد مجری محترم حاضر ، با استفاده از اطلاعات جسته گریخته ای ، تراوشات ذهنی خود را تست میفر مایند که در هر صورت باید مطلع باشم تا تکلیف اولیه در راستای رفع نواقص مشخص گردد و مکررا سوال کردم و پاسخ این سوال را دریافت نکردم که بی دلیل نیست.
بابت همراهی و مساعدت استاد عزیز و ارجمندم سپاسگزارم.
ضمنا گویا مشکلاتی موجب تاخیر طولانی در مراسلات گردیده و قابلیت پیشگیری از ارسال پست های تکراری غیرفعال شده لذا در صورت امکان پست تکراری را ویرایش و اطلاعات و فایل هایی که وعده فرمودید جایگزین فرمایید.
سپاس و تقدیر