- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
:uncomfortableness:
درود
عزیزم توانایی حضرتعالی همینه که تاپیک ها را فقط مزین به استیکر و ایموجی میکنی ؟
آخرین ویرایش:
:uncomfortableness:
درود
بزرگوار اگر قصد استفاده از دیگران را داریم لااقل باید سعی کنیم مطالب را بگونه ای شفاف مطرح کنیم که اوقات کمتری از وی تلف بشه.
اگر میخوای وقت کمتری صرف مشکل خود کنی و فقط یک عدد اعلام کنی که فرمودی
لااقل پس از کپی سوال ، عدد اعلام فرمایید تا معنی و مفهوم آن مشخص بشه و نیاز به سوال تحقیقی نباشه.
اما این شیوه درسته که با پاسخ ناقص و مبهم ، مخاطب را ناگزیر به سوال های مکرر کنید که برای استفاده رایگان از اطلاعات دیگران ، وقت بیشتری از وی صرف بشه تا وقت شما کمتر تلف بشه ؟
صرفنظر از اصول اخلاقی ، اساسا به زیان شماست که جهت رفع مشکل خود ، پاسخگو را منصرف و پشیمان سازید
درهر صورت مشکل را در تاپیکی مطرح فرمودید که اگر مطالعه میفرمودی نیاز به استفاده از زبان های غیر که بروز خطا را تقویت میکنه نداشتی.
علی ایحال
پایه ۱ ای سی ۴۹۴ را آزاد کنید
سپس ابتدای پتانسیومتر حدود ۱۰ یا ۲۰ کیلو را به گراند و انتهای آنرا به خروجی ۱۲ ولت تغذیه متصل و یک مقاومت حدود ۳ کیلو بین پایه ۱ آی سی ۴۹۴ و سروسط پتانسیومتر نصب کنید تا در صورت مشاهده تغییر ولتاژ ، اقدامات تکمیلی را تقدیم کنم و درصورت عدم مشاهده تغییر ولتاژ ، ایراد را رفع کنیم.
سپاس
درود بر استاد گرانقدر
از اونجایی که آیسی استفاده شده در اکثر پاوهای کامپیوتر tl494 میباشد
آیا در پاور کامپیوتر نیز به همان شیوه ای که در پاور تابلوهای روان تقدیم نمودید
قابل تقییر خواهد بود https://www.irantk.ir/threads/85779-تحلیل-و-عیب-یابی-تغذیه-سوئیچینگ-تابلوهای-روان دقیقا همان شیوه را میشود اجراء نمود( تغییراتی جهت متغیر نمودن ولتاژ از 0 صفر الی 24 ولت ، همچنین متغیر نمودن جریان )
و اینکه آیا در هر منبع تغذیه ای که آیسی 494 استفاده شده باشد آیا میشود همان تعییرات را اعمال نمود؟
متشکرم
درود
پایه ۱ ای سی ۴۹۴ را آزاد کنید
سپس ابتدای پتانسیومتر حدود ۱۰ یا ۲۰ کیلو را به گراند و انتهای آنرا به خروجی ۱۲ ولت تغذیه متصل و یک مقاومت حدود ۳ کیلو بین پایه ۱ آی سی ۴۹۴ و سروسط پتانسیومتر نصب کنید تا در صورت مشاهده تغییر ولتاژ ، اقدامات تکمیلی را تقدیم کنم و درصورت عدم مشاهده تغییر ولتاژ ، ایراد را رفع کنیم.
سپاس
سلام دوست گرامی
میشه بفرمایید که خروجی متغیر رو از کجا باید بگیریم ؟ از کدوم سیم های رنگی ؟
من با توجه به روش آقای رجبی که تو پست شماره 12 اعلام فرمودند عمل کردم ولی جواب نگرفتم
(پست شماره 12 : پايه يك اين ايسي مربوط به تعيين ولتاژ خروجي در ATX ها ميباشد كه از طريق يك تقسيم مقاومتي ثابت استفاده شده و شما ميتونيد به راحتي و بدون تغيير در اصل مدار به اين صورت كه از خروجي ولتاژ +12 توسط يك مقاومت يك كيلويي به يك سر پتانسيومتر 50 كيلويي وصل كنيد و سر وسط پتانسيومتر را با يك مقاومت 4.7 كيلويي به پين شماره يك اين ايسي و سر ديگر پتانسيومتر را با 22 الي 27 كيلو اهم به شاسي وصل كنيد تا ولتاژ خروجي ها را از صفر تا حداكثر قابل كنترل كنيد .)
با توجه به روش اقای رجبی که من متوجه شدم پایه شماره 1 ای سی 494 در مدار هست و بقیه المانها به مدار اضافه میشه . و فرق آن با روش شما که اعلام فرمودید پایه 1 ای سی رو از مدار خارج کنید و بقیه المانها اضافه شود.
سعی کردم قبل از تغییرات از شما سوال کنم.
از اینکه بی منت پاسخ میدهید سپاسگذارم
من تا الان موفق نشدم ولی تو این دو سه روز آینده دوباره تست میکنم و امیدوارم جواب بگیرم و خدمت جنابعالی اعلام میکنم.