سلام دوست گرامی
توی این چند روزی که بهتون زحمت دادم علاوه بر اینکه منتظر پاسخ های هوشمندانه شما بودم تو اینترنت هم دنبال جواب خودم میگشتم و به سایت های اپارات و یوتیوب برخوردم و خوشبختانه پاور مورد آزمایش بنده دقیقا همونی بود که تو اون لینکی که خدمتتون دادم بوده .
بعد از اینکه نتونستم نتیجه دلخواه خودمو بگیرم تصمیم گرفتم مثل فیلم پایه دیود رو آزاد کنم که نهایت میخواد پاورم بترکه که واسم مهم نبود
الان هم دقیقا و دقیقا مثل فیلم یوتیوب عمل کردم و تونستم محدوده ولتاژ 2.5 تا 19.5 رو بگیرم ولی نمیدونم چرا خازن های 16 ولت نمیترکن !
طبق فرمایشات شما به پاور مشکوک شدم و چند تا پاور رو باز کردم و روی ای سی کنجکاو شدم ولی همشون 4.93 روی پایه 15 داشتند ولی ولتاژ Vcc همشون (پایه 12) 23 ولت بوده بغیر از پاور مورد آزمایش که 33 و بعضی اوقات تا 36 ولت هم میرفت
البته اگه ادرستونو داشتم این پاور رو براتون میفرستادم تا بفهمم چرا این پاور به اینصورت عمل میکنه .
این دیودی که آزاد کردی کجاست یعنی مربوط به چه بخشی است ؟
ایا اگه الان دیود را نصب کنی دیگه ولتاژ دلخواه را نمیده؟
ولتاژ پایه ۱۵ و ۱۶ باید نزدیک به یکدیگر باشند
لذا اگه پایه ۱۶ صفر ولته پایه ۱۵ نباید ۵ ولت باشه
و اگه پایه ۱۵ مثلا ۵ ولته پایه ۱۶ نباید صفر ولت باشه .
اگه دیدی با جریان قابل توجه ترانزیستور سوزوند به همین دلیل بود که سیستم کنترل جریان خرابه و نتونست جریان غیرمجاز را تشخیص بده.
اساسا در پاور سالم با قطعات اصلی و بدون دخل و تصرف این تست بسیار ساده را انجام بده
پایه ۱ را آزاد کن و یک مقاومت ۱ کیلو بین ۱۲ ولت و پایه ۱ نصب کن باید ولتاژ ۱۲ ولت بمقدار حدود ۳ ولت یا کمی کمتر پایین بیاد ( بدون پتانسیومتر و بدون قطعه دیگری )
اگه با تست فوق ، حدود ۳ ولت نشد اشکالی وجود داره.
و اگه حدود ۳ ولت شد باید با پتانسیومتر هم حدود ۳ ولت بشه نه ۸ ولت .
تا آنجاکه بخاطر دارم این ای سی گرم نمیکنه و باید خنک باشه و گرم شدنش هم از دلایل خرابی آی سی است.
پرسیدی چرا باوجود حدود ۲۰ ولت خازن های ۱۶ ولتی منفجر نمیشه و تعجب کردی
پاسخ
فقط یک لحظه برای ۲۰ ولت تنظیم کردی و ولتاژ را کم کردی وحیرت میکنی؟
همانطور که یک لحظه انگشت را روی شعله اجاق میگیری و هیچگونه سوختگی احساس نمیکنی و تعجبی نداره و میدونی کمی تحمل کنی استخون انگشت هم میسوزه ، لذا اگه تغذیه بمدت لازم در حالت ۲۰ ولت باشه اونوقت حیرت نمیکنی بلکه از صدای انفجار خازن ها وحشت میکنی.
سپاس