آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,326
ایران
باسلام
فرزاد جان همانطوریکه خودت هم تشخیص دادی
اگر ترانزیستور معمولی سالم باشد جدول دومی صحیح است ولی اگر بین پایه های امیتر و کلکتور یک دیود از داخل وصل باشد جدول اولی درست است یعنی دارای یک دیود میباشد شما میتوانید یک دیود که مقدارش 541 است انتخاب و آزمایشی به پایه های مذکور لحیم کرده و دوباره با مولتی متر تست بزنی اگر مشابه جدول بالا پاسخ داد آزمایشی نصب کنی و نتیجه را ببینی

HOSE IN

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2011-10-28
1,494
8,662
KARAJ
سلام دوست گرامی
شایدترانزیستورمذکوردردونوع ساده ودیوددارتولیدمیشه به سایت شرکت سازنده برودیتاشیت ترانزیستورمذکورکامل بگیر

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
با سلام وتشکر فراوان از توجه شما
هر دو تا ترانزیستور، اصلی لامپ کم مصرف سالم و ترانزیستور خریداری شده رو با اهم متر دیجیتال در حالت تست دیود قرار دادم که نتیجه به شرح زیر شد.
جدول تست ترانزیستور اصلی

پراب قرمزپراب مشکیمقدار مقاومت
BC527
BE537
CE0
[SUP]E[/SUP][SUP]C[/SUP][SUP]541[/SUP]
EB0
CB0

جدول تست ترانزیستور خریداری شده
پراب قرمزپراب مشکیمقدار مقاومت
BC550
BE563
CE0
EC0
EB0
CB0
همانطور که ملاحضه میفرمایید در تست ترانزیستور اصلی پایه E به C راه میده !!!!!در صورتی که ترانزیستور سالمه و لامپ رو روشن میکنه.آیا ممکنه که با نصب یک دیود در پایه ترانزیستور خریداری شده این کار رو انجام داد.
با تشکر

به نام خدا
دوست عزیز ترانزیستور اصلی شما از نوع دیود دار میباشد
که کار دیود محافظت از ترانزیستور می باشد
شما اول توسط یک دیود 4007 همین دیود را قرار دهید بین پایه های ترانزیستور مدارتان برای دو ترانزیستور
ولی فکر نکنم فرق کند
دوست عزیز گفتم 4 عدد مقاومت های کم اهم مدارتون مقدارشون رو ذکر کنید

ic1

کاربر
2013-07-08
66
107
با سلام خدمت دوستان و اساتید

یه لامپ کم مصرفی رو تعمیر کردم . دو تا ترانزیستور و سه تا از مقاومت ها سوخته بودند

به برق که زدم اول سو سو میکنه چندبار و یه صدای قیژ قیژی هم میده و بد از چند لحظه نورش تقریبا ابت میشه

اما باز یه سو سویی داره !

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,326
ایران
باسلام

7.png
نوشته اصلی توسط ic1
8.png

با سلام خدمت دوستان و اساتید

یه لامپ کم مصرفی رو تعمیر کردم . دو تا ترانزیستور و سه تا از مقاومت ها سوخته بودند

به برق که زدم اول سو سو میکنه چندبار و یه صدای قیژ قیژی هم میده و بد از چند لحظه نورش تقریبا ابت میشه

اما باز یه سو سویی داره !

مشکل از کجا میتونه باشه ؟

بهتر است عکسهای باکیفیت و روشن از زیر و روی برد مدارچاپی آن با علامتگذاری قطعات تعویضی روی عکس قرار بدی

معمولا یک دیاک هم دارد آنرا هم عوض کن

آخرین ویرایش:

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,472
5,532
به نام خدا
شما اول توسط یک دیود 4007 همین دیود را قرار دهید بین پایه های ترانزیستور مدارتان برای دو ترانزیستور
ولی فکر نکنم فرق کند
با سلام وتشکر
بنده رو ببخشید چون فکر کردم منظور شما مقدار مقاومت بین پایه های ترانزیستور هست.در اولین فرصت مدار رو میبینم و مقاومت رو قرار میدم.
 ولی به راستی تا به الان کسی با لامپ کم مصرف 105 وات به چنین مشکلی بر خورد نکرده؟چون من الان حدود 10تا لامپ کم مصرف 105وات با مارکهای مختلف دارم که باور کنید از 6ماه پیش هم هستش که حتی توی همین تاپیک بیش از 10پست زدم یا کسی توجه نمیکرد یا عنوان میشد که بنده  اطلاعات درست نمیدم!!!!!!!!!!!!! تا این که چند روز قبل یه مدل لامپ سالم 105 وات تهیه کردم و ترانزیستورش رو که سالم بود روی همه لامپ ها تست کردم که همگی روشن شد.
واقعاً هیچ کس تا الان همچین مشکلی نداشته؟یعنی این نوع لامپ ها فقط تو منطقه بنده وجود داره!!!!!!!!بسم ا......

ic1

کاربر
2013-07-08
66
107
بهتر است عکسهای باکیفیت و روشن از زیر و روی برد مدارچاپی آن با علامتگذاری قطعات تعویضی روی عکس قرار بدی
معمولا یک دیاک هم دارد آنرا هم عوض کن

با سلام

من نمی تونم عکس یا لینک بزارم . این ارور رو میده !

Post denied. New posts are limited by number of URLs it may contain and checked if it doesn't contain forbidden words

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,472
5,532
به نام خدا
ولی فکر نکنم فرق کند
با سلام
دوست و استاد عزیز بین پایه بیس و امیتر دو تا مقاومت 0.5 اهم و 22اهم به صورت سری قرار گرفته شده

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,512
12,145
با سلام
دوست و استاد عزیز بین پایه بیس و امیتر دو تا مقاومت 0.5 اهم و 22اهم به صورت سری قرار گرفته شده
به نام خدا
دوست عزیز 22 اهم ها رو تبدیل کنید به 10 اهم یا 12 اهم
و بهتره نیم اهم ها رو هم یک اهم کنید

بالا