آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

mojtabashaye

VIP+ افتخاری
کاربر
2013-04-25
631
823
اصفهان
با سلام . دوستان بزرگوار چند عدد لامپ کم مصرف دارم که بصورت نصفه و نیمه یعنی ناقص روشن میشن ؟ میشه بگید ایراد از کدام قطعه است تا عوض کند چون واقعا حیفه و میشه ازشون استفاده کرد . باتشکر

baharnarenj

کاربر vip
کاربر
2014-07-05
51
86
سوال یا مشکل : تاپیک لامپ های کم مصرف

سلام دوستان و همکاران محترم

یه سوال :
یه لامپ کم مصرف 75W واقعی برام آوردند که الان این مشکل رو دارم . یه سمتی از لامپ یک رشته سیم بیرون آمده و سر دیگر آن دو رشته را دارد مشکلی نیست ولی اون سمتی که یک رشته سیم از لامپ بیرون اومده آیا راهی هست که بتوان زنده اش کرد ؟ ممنون دوستان

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,103
پاسخ : سوال یا مشکل : تاپیک لامپ های کم مصرف

سلام دوستان و همکاران محترم

یه سوال :
یه لامپ کم مصرف 75W واقعی برام آوردند که الان این مشکل رو دارم . یه سمتی از لامپ یک رشته سیم بیرون آمده و سر دیگر آن دو رشته را دارد مشکلی نیست ولی اون سمتی که یک رشته سیم از لامپ بیرون اومده آیا راهی هست که بتوان زنده اش کرد ؟ ممنون دوستان

سلام

از یکطرف لامپ یک رشته سیم بیرون آمده یعنی چی
آیا دو رشته بوده و یکی قطع شده و قابل دسترس نیست یا ساختش اینه ؟

سپاس

hiumid

کاربر
2013-12-09
48
225
با اجازه ازاساتید محترم
دوست عزیز اگه یک مقاوت100کیلوروخازن تغذیه موازی نصب کنی دیگه درحالت خاموش جشمک نمیزنه احتیاجی نیست لامب داخل کلیدو برداری

سلام اقای abbas136824 منظورتون از خازن تغذیه همون خازن یک میکروفاراد 400 ولت هستش بعد این خازن ومقاومت رو با چی موازی کنیم .؟ (به ورودی مدار لامپ کم مصرف وصل کنیم ) سپاس

oinar

کاربر vip
کاربر
2010-08-06
27
61
سلام آقای رجبی
لامپ کم مصرف افراتاب 55 وات دارم که مقاومت های اون کاملا سوختن و هیچی معلوم نیست. حالا میخوام یه برد جدید جایگزین کنم اما متاسفانه بردهای جدید همگی 4 خروجی دارند ولی خروجی برد لامپ های افراتاب دوتاییه
لطفا اگه میشه راهنمایی فرمایید

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,512
با سلام 
دوستان و اساتید گرامی به نظر شما در لامپ کم مصرف105 واتی  که از ترانزیستور 13007مانند شکل اول استفاده شده میتوان از ترانزیستور 13007مانند شکل دوم استفاده کرد؟
IMG_0175.jpg
IMG_0179.jpg
مطمئناً میشه استفاده کرد.
    ولییییییییییییییییییییی جواب نمیده!!!!!!!!!!!!ومن دارم از تعجب شاخ در میارم!!!!!!
قضیه از این قراره که یه لامپ کم مصرف 105وات به دستم رسید و بعد از تعویض المانهای سوخته و اتصال به برق دو تا فیلمانها با نور کمی روشن میشن چندین بار برد رو بررسی کردم ولی بیفایده بود به ترانزیستور شک کردم که شمارش 13007 بود و نمونه قویتر 13009نصب کردم ولی بی فایده بود!!!!!!!!یه نمونه لامپ از همون نوع و سالم تهیه کردم و ترانزیستور اون رو روی لامپ معیوب قرار دادم که لامپ روشن شد.چندین بار هم ترانزیستور 13007رو تعویض کردم گفتم شاید ترانزیستور مشکل داشته باشه ولی جواب نداد.به نظر اساتید راه حل چیه؟علت چیه؟
با تشکر

reza_476

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2009-10-19
4,007
45,310
ایران
باسلام

خیلی از کارخانه ها برای اینکه انحصاری خودشان شود :

[hide]
جای پایه های ترانزیستور با همان شماره را تعویض میکنند در نتیجه وفتی میخواهی جایگزین کنی پاسخ نمیدهد و یا اگرهمان ترانزیستور دوتا بودند پایه هایشان را با اهمتر بسنج اگر یکی بود تعویض کن یا خود ترانزیستور را باکد کامل جستجو کنی تا تا پایه ها معلوم شود
[/hide]

رحمت رجایی

کاربر
2014-06-06
363
1,258
اگر شک روی پایه ها هست با اهممتر میتوانید مخصوصا پایه بیس روی ترانزیستوری که کار میکند و ترانزیستوری که از بازار تهیه میکنید را برسی کنید

بالا