با سلام . دوستان بزرگوار چند عدد لامپ کم مصرف دارم که بصورت نصفه و نیمه یعنی ناقص روشن میشن ؟ میشه بگید ایراد از کدام قطعه است تا عوض کند چون واقعا حیفه و میشه ازشون استفاده کرد . باتشکر
یه سوال :
یه لامپ کم مصرف 75W واقعی برام آوردند که الان این مشکل رو دارم . یه سمتی از لامپ یک رشته سیم بیرون آمده و سر دیگر آن دو رشته را دارد مشکلی نیست ولی اون سمتی که یک رشته سیم از لامپ بیرون اومده آیا راهی هست که بتوان زنده اش کرد ؟ ممنون دوستان
یه سوال :
یه لامپ کم مصرف 75W واقعی برام آوردند که الان این مشکل رو دارم . یه سمتی از لامپ یک رشته سیم بیرون آمده و سر دیگر آن دو رشته را دارد مشکلی نیست ولی اون سمتی که یک رشته سیم از لامپ بیرون اومده آیا راهی هست که بتوان زنده اش کرد ؟ ممنون دوستان
سلام اقای abbas136824 منظورتون از خازن تغذیه همون خازن یک میکروفاراد 400 ولت هستش بعد این خازن ومقاومت رو با چی موازی کنیم .؟ (به ورودی مدار لامپ کم مصرف وصل کنیم ) سپاس
با سلام
دوستان و اساتید گرامی به نظر شما در لامپ کم مصرف105 واتی که از ترانزیستور 13007مانند شکل اول استفاده شده میتوان از ترانزیستور 13007مانند شکل دوم استفاده کرد؟
مطمئناً میشه استفاده کرد.
ولییییییییییییییییییییی جواب نمیده!!!!!!!!!!!!ومن دارم از تعجب شاخ در میارم!!!!!!
قضیه از این قراره که یه لامپ کم مصرف 105وات به دستم رسید و بعد از تعویض المانهای سوخته و اتصال به برق دو تا فیلمانها با نور کمی روشن میشن چندین بار برد رو بررسی کردم ولی بیفایده بود به ترانزیستور شک کردم که شمارش 13007 بود و نمونه قویتر 13009نصب کردم ولی بی فایده بود!!!!!!!!یه نمونه لامپ از همون نوع و سالم تهیه کردم و ترانزیستور اون رو روی لامپ معیوب قرار دادم که لامپ روشن شد.چندین بار هم ترانزیستور 13007رو تعویض کردم گفتم شاید ترانزیستور مشکل داشته باشه ولی جواب نداد.به نظر اساتید راه حل چیه؟علت چیه؟
با تشکر
خیلی از کارخانه ها برای اینکه انحصاری خودشان شود :
[hide]
جای پایه های ترانزیستور با همان شماره را تعویض میکنند در نتیجه وفتی میخواهی جایگزین کنی پاسخ نمیدهد و یا اگرهمان ترانزیستور دوتا بودند پایه هایشان را با اهمتر بسنج اگر یکی بود تعویض کن یا خود ترانزیستور را باکد کامل جستجو کنی تا تا پایه ها معلوم شود
[/hide]