آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

electronic-1

کاربر
2014-12-08
6
12
سلام. آیا میشود بجای بجای مقاومت 510 کیلو اهم بکار رفته در مدار از مقاومت 560 کیلو اهم یا مقاومت دیگری استفاده کرد.با تشکر

rezaakbary

کاربر
2014-11-24
43
69
سلام. آیا میشود بجای بجای مقاومت 510 کیلو اهم بکار رفته در مدار از مقاومت 560 کیلو اهم یا مقاومت دیگری استفاده کرد.با تشکر
سلام.مقاومت 510 کیلو که نمیسوزه!!اگر سوخته میتونید همون 560کیلو هم بذارید

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
دوست عزیزم من تا حالا 10 تا از این بردها را تعمیر کردم عیب های رایج در این بردها
1. دیود ها را چک کن
2.یک فیوز مقاومتی در داخل بعضی از این بردها است که در ورودی مدار قرار دارد که در بیشتر مواقع آن می سوزد .
چک کنید اطلاع دهید

Kress

کاربر vip
کاربر
2013-03-19
104
134
سلام
بنده یه لامپ 40وات دارم که قسمت پشت برد سیاهی وقطعی داشت
با چک کردن دیود های یکسوساز ها دیدم هر چار تاشون اتصال کوتاه شدن و فیوزش هم بینهایت شده بود که با تعویض این قطعات و ترمیم قطعی مدار با اتصال به برق دوباره مدار و دیود ها سوخت و پشت مدار دوباره دچار قطعی شد
دلیل سوختن چی میتونه باشه؟ چون ترانزیستور ها و مقاومت هارو چک کردم سالم بودند
با تشکر:khandehhh:

mohammadtak

کاربر
2013-12-26
383
1,148
کرج
با سلام خدمت استاد رجبی اگر ممکن است طریقه تست سالم بودن حبابهای لامپهای کم مصرف را توضیح دهید در یکی از تعمیرگاه ها برای خرید قطعه رفته بودم دیدم به سر سیم ها ولتاژ می دهد و بعد لامپ روشن شد ولی متوجه نشدم چه ولتاژی می دهند و به چه طریقی ممنون میشم به صورت کامل توضیح دهید ..از تاپیک پر بهای شما تشکر می کنم.

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام
لامپ کم مصرف 70وات با مارک نیمی نور گاهی روشن میشد و گاهی روشن نمیشد مثلا باید چندین بار برقش رو قطع و وصل میشد تا شاید روشن بشه ولی بعد از روشن شدن دیگه مشکلی نداشت.
بعد از بررسی متوجه[hide] سوختن مقاومت 510کیلو شدم که به جاش 560کیلو گذاشتم و مشکل حل شد[/hide]
[hide][/hide]

rezaakbary

کاربر
2014-11-24
43
69
سلام
بنده یه لامپ 40وات دارم که قسمت پشت برد سیاهی وقطعی داشت
با چک کردن دیود های یکسوساز ها دیدم هر چار تاشون اتصال کوتاه شدن و فیوزش هم بینهایت شده بود که با تعویض این قطعات و ترمیم قطعی مدار با اتصال به برق دوباره مدار و دیود ها سوخت و پشت مدار دوباره دچار قطعی شد
دلیل سوختن چی میتونه باشه؟ چون ترانزیستور ها و مقاومت هارو چک کردم سالم بودند
با تشکر:khandehhh:
سلام وقتی دیودها و فیوز رو عوض کردین باید خازن بزگ الکترولیت رو هم عوض کنید چون حتما سوخته

Kress

کاربر vip
کاربر
2013-03-19
104
134
سلام وقتی دیودها و فیوز رو عوض کردین باید خازن بزگ الکترولیت رو هم عوض کنید چون حتما سوخته

سلام
اون خازن رو رو تست دیود چک کردم اتصال کوتاه نشده بود
چطور ممکنه خازن 400 ولت موازی بسوزه

masood789

کاربر
2012-02-09
251
621
سلام
اون خازن رو رو تست دیود چک کردم اتصال کوتاه نشده بود
چطور ممکنه خازن 400 ولت موازی بسوزه
خازن های ولتاژ بالا معمولا نمیسوزند . خاصیتشون رو از دست میدند . حتی با خازن سنج هم درست نشون میده اما در عمل ...
خرابی این خازن در لامپ ها زیاده و معمولا تغییر ظاهر میده اما نه همیشه
شما عوض کرده و تست کنید :)
تا هنگامی هم که از تعمیر کامل مطمئن نشدید با مدار لامپ سری تست کنید تا زحمت دوباره نشه .

بالا