نقل قول نوشته اصلی توسط farzad. نمایش پست ها
با سلام
لطفاً شماتیک چند مدل لامپ کم مصرف 105 وات رو قرار دهید.
با تشکر
با سلام
اساتید لطفاًراهنمایی فرمایید!یه دونه لامپ 105 وات که ترانزیستور 13009و چند مقاومت سوخته بود قطعاتش رو عوض کردم ولی روشن نمیشه!تمام قطعات رو تک تک تست کردم و حتی سلف هم عوض کردم ولی جواب نمیده فیلیمان هم سالمه!وقتی که به برق میزنیم فقط یکی ازحبابهای خیلی کم نور روشن میشه که اگه چند دقیقه روشن بمونه ترانزیستور و مقاومت ها میسوزه!چون قبلاً هم کس دیگه ای اون رو دستکاری کرده بود نیاز به نقشه دارم.
با سلام وتشکر
تمام خازن ها رو با خازن سنج تست کردم ازظرفیت نامیش هم کمی بیشتره.حباب رو هم چون یکی داشتم عوض کردم.در مورد تعمیر لامپ هم تجربه اول بنده نیست لامپ های زیادی تعمیر کردم.نمیدونم این یکی چرا راه نمی افته!
با تشکر
با سلام وتشکر
مقاومت بین بیس و امیتر0.22 اهم است.
عکس هم آپلود کردم.
با تشکر
نام: DSC00458.JPG نمایش: 203 اندازه: 63.8 کیلو بایت
نام: DSC00459.JPG نمایش: 208 اندازه: 57.5 کیلو بایت
منتظر راهنمایی اساتید هستم!!!!
لطفاً راهنمایی فرمایید
اساتید لطفاً راهنمایی فرمایید 1 سال گذشت!!!
نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
سلام
با چه هدفی 22/ اهم بین بیس امیتر گذاشتید ؟ 22 / اهم صحیح نیست
با خازن بزرگ موقتا یک خازن مشابه دیگر موازی و نتیجه را اعلام کنید
مقاومت بزرگ حدود 100 کیلو را هم تست کنید
سپاس
با سلام
میبخشید که دیر جواب میدم چون پست شمارو تازه دیدم.
بجای مقاومت 0/22از مقاومت 100کیلو استفاده کردم ولی دیگه همون یه مقدار خیلی کم نور فیلیمان هم دیگه نداشت با خازن موازی چه قبل از تعویض مقاومت و چه بعد از تعویض مقاومت فرقی نکرد!ضمناً مقاومت 0/22اهم با یه دیود 4007به صورت سری بیس و امیتر رو وصل کرده.
نقل قول نوشته اصلی توسط غزال نمایش پست ها
سلام
اگر بین بیس امیتر مقاومت 22 / اهم قرار دهید یعنی درواقع بیس امیتر را اتصال کوتاه کرده اید
غالبا مقاومت بین بیس امیتر جهت کاهش ولتاژهای مخرب استفاده میشه و تصور میکنم در این مدار بین 10 الی 100 اهم است
و مقاومتی که با امیتر یا کلکتور ترانزیستور اوت پوت سری میشه کمتر از 1 اهم است.
با توجه به تست هایی که انجام دادید اگر مقاومت بزرگ ( بزرگتر از 100 کیلو ) را هم تست کردید احتمالا با جابجایی قطعات ، خطایی اتفاق افتاده و قطعه ای متفاوت با قطعه اصلی جایگزین کردید
شرح کاملی از کارهای انجام شده اعلام فرمایید ببینیم چرا تابحال راه نیافتاده .
اگر یک خازن عدسی ، بین دو فبلامان (طرفین لامپ ) بصورت سری است پس از آنکه لامپ با نور ضعیف روشن شد یک پایه این خازن را قطع کن ببین نور لامپ نرمال میشه
سپاس
با سلام وتشکر
نکته جالب اینجاست که اگه لامپ با همون مقاومت 0/22اهم و با یک فیلیمان که نور خیلی کمی داره 5دقیقه روشن بمونه ترانزیستورها میسوزن!!!پس فرمایش شما که احتمال میدهید که قطعات جابه جا شده اند قوت میگیره.به همین خاطر تقاضای نقشه لامپ 105 وات رو داشتم.روی برد و بعد از بیس یکی از ترانزیستورها که دیاک داره یه خازن سرامیک سبز رنگ سری هستش که سر دیگه این خازن به خط منفی یا به اصطلاح به منفی خازن صافی وصل شده.روی این خازن نوشته شده 220jولی با خازن سنج که اندازه گیری میکنم 23نانو فاراد رو نشون میده!!!ضمناًبا خازن سنج تمام خازنها رو چک کردم که همگی سالم بودند.فرمایشات شما رو هم انجام میدم و نتیجه رو عرض میکنم.
با تشکر
با سلام
استاد عزیز تصمیم گرفتم که شماتیک مدار رو بکشم و آپلود کنم چون احتمال میدم در چیدمان قطعات اشتباه شده باشه فقط بی نظمی رو میبخشید چون اولین تجربه بنده بود.
نام: 0.jpg نمایش: 136 اندازه: 59.9 کیلو بایت
نقل قول نوشته اصلی توسط ~H03in~ نمایش پست ها
با سلام
عکسی از برد قرار میدادید بهتر بود ولی فکر میکنم مقاومت مجهول همان 5 اهم باشد چون در اینگونه مدارات 4 مقاومت میسوزد و دو به دو با هم مشابه اند .......
یا علــــــــــی
با سلام
در پست شماره 304 عکسها رو قرار دادم
استاد غزال لطفاً راهنمایی فرمایید
با سلام
استاد غزال عزیز به علت این که اشتباه اطلاعات ندم مدار لامپ 105 وات رو رسم کردم لطفاً راهنمایی فرماییدبلکه شر این لامپ از سر بنده کنده بشه!!!!
این کار هم انجام دادم ولی دیگه همون یک مقدار کم نور یک فیلیمان هم دیگه قطع شد
لطفاً راهنمایی فرمایید
تقریباً2ماه و 4روز از اولین پست درخواست من گذشت.سوال کردید جواب دادم پس چی شد؟؟؟!!!!
با سلام
مقاومتهای smd بایاسینگ ترانزستورها سوخته و مقدارشون معلوم نیست
لامپ 23 وات هست
چیکار میشه کرد ؟
نمونه مشابه هم نیست