با سلام
یه دونه چراغ مطالعه ذره بین دار(با لامپ دایره ای) دارم که خاموش شد بردش رو باز کردم متوجه شدم دوتا ترانزیستور13001سوخته.ترانزیستوررو عوض کردم ولی لامپ روشن نشد!!!مقاومت هارو داخل مدار چک کردم سالم بودند!دیودها سالم بودند!خازنها رو با خازن سنج تست کردم سالم بودند!فیلمان رو تست کردم سالم بود!برای تست مطمئن تر فیلیمان،لامپ رو با یه برد لامپ کم مصرف 20وات سالم تست کردم که روشن شد!تمام قطعات رو از مدار خارج کردم و تک تک تست کردم که سالم بودند!دوباره ترانزیستور رو عوض کردم که باز روشن نشد!برای اطمینان خازن ها رو هم عوض کردم نشد!برای اطمینان دیودها و دیاک رو عوض کردم نشد که نشد!میتونستم یه برد لامپ کم مصرف که فیلیمانش سوخته بود روش نصب کنم ولی چون داشت منو بازی میگرفت من هم ول کن نبودم!2شب هر بار 2ساعت روش کار کردم!!!آخه چطور یه برد کوچیک که قطعات خاصی هم نداره نباید درست بشه!پس یه تلویزیون رو باید چیکار کرد!برد رو به صورت تخصصی تر بررسی کردم و متوجه شدم ترانزیستوری که خریدم جای پایه بیس و امیترش جابه جایه!!!!!!!!!شکل برد رو میزارم و با مستطیل قرمز جای دوتا ترانزیستور رو مشخص کردم اگه دقت کنید متوجه میشید که بر طبق چاپ روی برد ترازیستور برعکس نصب کردم.حتی اگه چاپ روی برد هم در نظر نگیریم موقع جداکردن ترانزیستور سوخته بر طبق شکل برد نصب شده بود!!
مشاهده فایلپیوست 67877
با سلام
دوست عزیز آخرش چی شد با نصب صحیح ترانزیستورها برد راه افتاد؟
باتشکر