- 2012-03-18
- 10,107
- 80,099
با سلام
هر چقدر دنبال اهم متر عقربه ای خودم که از دوره محصلی گرفته بودم گشتم پیدا نکردم.به ناچار با دیجیتال تست کردم.
دراین حالت ازیک طرف با اهم متر دیجیتال و در حالت تست دیود 527اهم راه داد
در این حالت با تعویض جای سیم اهم متر نسبت به حالت قبل دو تا پایه 537اهم راه داد
با شورت کردن در هیچ کدوم ازحالات مقدار مقاومت بینهایت نشد یعنی هیچ تغییری نکرد.
داری 2فیلیمان هست
متاسفانه فعلاًفقط یک لامپ 105 وات سالم دردسترسه که اون هم از 13007استفاده کرده.
بله یکبار حدود 20عدد خریدم
با عرض پوزش فراوان به عللت مشغله زیاد هنوز نتونستم نقشه لامپ رو تقدیم کنم ولی حدود 6ماه قبل هم این مشکل رو داشتم که بنده به اشتباه فکر میکردم که یک فیلیمان نور بیشتر و دیگری نور کمتر داره که در همون زمان نقشه رو تقدیم کردم که دوباره قرار میدم.
مشاهده فایلپیوست 100197
سلام
تست دقیق فت
که وعده کرده بودم بشرح زیر است
که وعده کرده بودم بشرح زیر است
حتما باید با اهم متر عقربه ای بشرح زیر تست کنید با دیجیتال نمیشه
اهم متر را در بالاترین رنج اندازه گیری مقاومت قرار دهید
اگر فت تیپ منفی است فقط باید در حالتی که مشکی اهم متر به راست (سورس) و قرمز به وسط (درین) متصل میشه ، اهمی داشته باشه و 5 حالت دیگر بینهایت باشه
اما اگر قرمز را به سورس ( پایه راست) و مشکی را به درین (وسط) متصل کرده اید نشتی کم یا زیاد داره دراینصورت دوپایه سمت چپ را شورت کنید و مجددا تست کنید اگر نشتی غیر عادی دو پایه سمت راست رفع شد و فقط در یک حالت اهم داشت دراینصورت کاملا سالمه
اگر میخواهید ببینید قطعه شما فت تیپ منفی است یا نه بشرح زیر عمل کنید
1- مشکی را به چپ (گیت) و قرمز را به وسط(درین) متصل کنید و دیگه پایه ها را لمس نکنید
2- حالا اگه دو پایه سمت راست (سورس درین) از دو طرف نشتی داره دراینصورت فت تیپ منفی است.
3- برای رفع نشتی غیرنرمال ، یک لحظه دو پایه سمت چپ را شورت کنید که دراینصورت دیگه دو پایه سمت راست (سورس درین) از یکطرف نشتی داره و نشتی یکطرف رفع میشه .
البته اهم متر عقربه ای در بالاترین رنج اهم باشه
و اگر اهم متر شما قادر به اندازه گیری بالاتر از 1 مگا اهم نباشه نشتی برخی از فت ها را با حرکت بسیار ناچیز عقربه می بینید
برای تیپ مثبت سیم های اهم متر عقربه ای را برعکس حالت فوق استفاده کنید
سپاس ..
آخرین ویرایش: