آی پی امداد
abtahi

تاپیک لامپ های کم مصرف

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
با سلام وتشکر
استاد عزیز داستان از این قراره:
یه لامپ 105وات هستش که مقاومت و دیودش سوخته بود.قطعات سوخته رو عوض کردم ولی لامپ روشن نشد!قضیه رو در همین تاپیک با شما در میان گذاشتم چند تا راهنمایی فرمودید که انجام دادم ولی نتیجه حاصل نشد.فرمودید که ممکنه جای قطعه ای جا به جا شده باشه که بنده مدارشو ترسیم کردم تا شما ملاحضه فرمایید شاید مشکل حل بشه.

با تشکر
مشاهده فایل‌پیوست 91950

سلام
با یک فیلامان روشن بشه یعنی چی ؟
آیا خودش با یک فیلامان روشن میشه یا شما از یک فیلامان استفاده میکنید

خازن 220 پیکو جایگزین کن

سپاس

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
به نام خدا
اقا فرزاد سلام
برای خازن شما میتوانید از یک خازن با کد 223 که میشود 22 نانو استفاده نماید یا 473 که میشود 47 نانو (100 ولت)
اسم این خازن خازن احتراق میباشد
برای تست خود لامپ هم میتوانید از یک کیت لامپ 60 وات استفاده نمایید به این صورت که لامپ را باید روشن کند فقط هواستان باشد زیاد روشن نگه ندارید که برد بسوزد
من فکر میکنم شما مقاومت های کم اهم مدار را اشتباه قرار دادید اگر امکان دارد یک عکس از پشت و روی برد بیندازید

fzi

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2012-02-11
317
604
آذربایجان
با سلام :
احتمالا مصمم هستین که از بالاست {ترانس مهتابی فلورسنت } بجای مدار های لامپ کم مصرف استفاده کنید !!!
- در این صورت با توجه به اهم کمتر فیلمانهای لامپ کم مصرف احتمال پریدگی {قطع شدن } فیلمان های فوق را در بر خواهد داشت اما شخصا تست نکردم در ضمن توان لامپ کم مصرف و فلورسنتها ملاک توان فیلمان انها نیست بلکه مدار تحریک و توانی که برای اشتعال نوع گاز مصرفی و طول انهاست این مطلب را میتونید با اهم گیری فیلمانهای یک فلورسنت 40 واتی با نوع 20 واتی و مقایسه انها با اهم کم مصرفها مقایسه و نتیجه بگیرید .
موفق باشید .

سلام استاد از پست شماره 358 در مورد پست های بنده اعلام نظر می کنید لطفا؟
وظیفه قطعات مدار

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,512
سلام
با یک فیلامان روشن بشه یعنی چی ؟
آیا خودش با یک فیلامان روشن میشه یا شما از یک فیلامان استفاده میکنید

خازن 220 پیکو جایگزین کن

سپاس

به نام خدا
اقا فرزاد سلام
برای خازن شما میتوانید از یک خازن با کد 223 که میشود 22 نانو استفاده نماید یا 473 که میشود 47 نانو (100 ولت)
اسم این خازن خازن احتراق میباشد
برای تست خود لامپ هم میتوانید از یک کیت لامپ 60 وات استفاده نمایید به این صورت که لامپ را باید روشن کند فقط هواستان باشد زیاد روشن نگه ندارید که برد بسوزد
من فکر میکنم شما مقاومت های کم اهم مدار را اشتباه قرار دادید اگر امکان دارد یک عکس از پشت و روی برد بیندازید
با سلام
منظور بنده از اين كه با يك فيليمان روشن ميشه اينه كه بعد از تعويض قطعات معيوب فقط يك فيلمان با نور خيلي كه به شكلي كه فقط 2يا 3سانت از حباب نزديك فيليمان روشن ميشه كه اگه لامپ رو به همين حالت روشن بزاريم بعد از 5دقيقه ترانزيستور و مقاومت ميسوزه البته هر دو فيليمان و حباب سالم هست يعني شكستگي نداره.حتي با يه حباب ديگه هم تست كردم.
همانطور كه عرض كردم روي خازن 220jدرج شده كه خازن سنج 23نانو نشون ميده جناب غزال فرمودند 220پيكو جايگزين كن و دوست ديگر ميفرمايند 22نانو يا 47 نانو استفاده كن!!!با وجود اين كه نقشه مدار رو كشيدم آيا نياز به عكس هم ميباشد؟
با تشكر

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,121
با سلام
منظور بنده از اين كه با يك فيليمان روشن ميشه اينه كه بعد از تعويض قطعات معيوب فقط يك فيلمان با نور خيلي كه به شكلي كه فقط 2يا 3سانت از حباب نزديك فيليمان روشن ميشه كه اگه لامپ رو به همين حالت روشن بزاريم بعد از 5دقيقه ترانزيستور و مقاومت ميسوزه البته هر دو فيليمان و حباب سالم هست يعني شكستگي نداره.حتي با يه حباب ديگه هم تست كردم.
همانطور كه عرض كردم روي خازن 220jدرج شده كه خازن سنج 23نانو نشون ميده جناب غزال فرمودند 220پيكو جايگزين كن و دوست ديگر ميفرمايند 22نانو يا 47 نانو استفاده كن!!!با وجود اين كه نقشه مدار رو كشيدم آيا نياز به عكس هم ميباشد؟
با تشكر

به نام خدا
دوست عزیز در اینکه این خازن 22 نانو است و 47 نانو هم میتوانید بزنید هیچ شکی نیست این خازن وقتی مدار راه اندازی شد اگر داخل برد هم نباشه کار میکنه مدارتون
یه عکس بزارید شاید نمونش رو داشته باشم اینجوری راحت تر هستم
یا چک مدارتون مشکل داره
یا گفتم مقاومت ها رو اشتباه مقدارشون رو گذاشتید

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
با سلام
با تشكر

سلام

اگه یک فیلامان روشن میشه لامپ خرابه
برای اطمینان از این موضوع جای فیلامان ها را عوض کن ببین همون فیلامانی که روشن میشد بازم همون روشن میشه که دراینصورت لامپ خرابه

ضمنا فرمودید روی خازنی 220 نوشته که بر اساس اظهارات شما گفتم 220 پیکو است و با جایگزینی 220 پیکو مشخص میشه تاثیری داره یا نه

سپاس

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,512
به نام خدا
دوست عزیز در اینکه این خازن 22 نانو است و 47 نانو هم میتوانید بزنید هیچ شکی نیست این خازن وقتی مدار راه اندازی شد اگر داخل برد هم نباشه کار میکنه مدارتون
یه عکس بزارید شاید نمونش رو داشته باشم اینجوری راحت تر هستم
یا چک مدارتون مشکل داره
یا گفتم مقاومت ها رو اشتباه مقدارشون رو گذاشتید
 عکس پشت و رو رو قرار میدم.البته اون خازن 220jو دو تا ترانزیستور و دو تا مقاومت 0.22اهم رو از مدار خارج کردم.بقیه تست ها رو هم انجام میدم و نتیجه رو عرض میکنم.
2.jpg
1.jpg
ضمناً عرض کردم که حباب رو هم با یه حباب که مطمئن هستم سالمه عوض کردم باز همینجور بود.اگه چک مشکل داشته باشه بعد از 5دقیقه که در همون حالت خیلی ضعیف با یه فیلیمان کم نور روشن بشه باید ترانزیستور و مقاومت 0.22اهم بسوزه؟

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
عکس پشت و رو رو قرار میدم.البته اون خازن 220jو دو تا ترانزیستور و دو تا مقاومت 0.22اهم رو از مدار خارج کردم.بقیه تست ها رو هم انجام میدم و نتیجه رو عرض میکنم.
مشاهده فایل‌پیوست 92105
مشاهده فایل‌پیوست 92104
ضمناً عرض کردم که حباب رو هم با یه حباب که مطمئن هستم سالمه عوض کردم باز همینجور بود.اگه چک مشکل داشته باشه بعد از 5دقیقه که در همون حالت خیلی ضعیف با یه فیلیمان کم نور روشن بشه باید ترانزیستور و مقاومت 0.22اهم بسوزه؟

سلام

عزیزم استاد اسدی فرمودند اگه خازن موصوف بعد از راه اندازی حذف بشه اثر نداره نه قبل از راه اندازی
ضمنا کجا قرار شد 22/ اهمی را حذف کنید؟
اگه تست جابجایی فیلامان را انجام دادی اعلام کن
اینکه فرمودید همه تست هایی که مقرر شد را انجام دادم معلوم نمیشه چکار کردید و نتیجه چی شد .

امان از این جمله هر چه گفتید مو به مو انجام دادم و نشد
اگه این جملات از فرهنگ تعمیرات حذف بشه خیلی از مشکلات حل میشه

سپاس

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,110
سلام

ضمنا احتمالا در نقشه خازنهای متصل به فیلامان را اشتباه کشیدید اصلاح کنید
و در صورت سلامت فیلامان ها امکان نداره یکی از فیلامانها روشن و دیگری خاموش باشه
اگر یکی خاموشه دراینصورت یکی از فیلامان ها شورت شده

مطابق معمول سوال میکنی و پاسخ نمیدی و گله میکنی که چرا مشکلم را پیگیری نمی کنی
مجددا سوال میکنم جای فیلامان ها را عوض کردی ؟
اینکه فرمودید حباب نو انداختم نشد پاسخ من نیست و من نگفتم با حباب نو تست کن

یعنی جابجا کن و ببین همون فیلامان (مثلا A) که قبلا روشن میشد بازم همون روشن میشه یا نه؟

سپاس

آخرین ویرایش:

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,448
5,512
سلام

ضمنا احتمالا در نقشه خازنهای متصل به فیلامان را اشتباه کشیدید اصلاح کنید
و در صورت سلامت فیلامان ها امکان نداره یکی از فیلامانها روشن و دیگری خاموش باشه
اگر یکی خاموشه دراینصورت یکی از فیلامان ها شورت شده

مطابق معمول سوال میکنی و پاسخ نمیدی و گله میکنی که چرا مشکلم را پیگیری نمی کنی
مجددا سوال میکنم جای فیلامان ها را عوض کردی ؟
اینکه فرمودید حباب نو انداختم نشد پاسخ من نیست و من نگفتم با حباب نو تست کن

یعنی جابجا کن و ببین همون فیلامان (مثلا A) که قبلا روشن میشد بازم همون روشن میشه یا نه؟

سپاس
با سلام
خازن 220پیکو  100ولت نداشتم 270پیکو زدم ولی دیگه همون یک فیلیمان هم روشن نشد!
 جای فیلیمانها رو تغییر دادم که با تعویض اتصال ، فیلیمان بعدی با نور کم روشن شد و فیلیمان قبلی خاموش

بالا