masoodyaghi
کاربر
- 2013-11-30
- 24
- 44
چند تا لامپ را تعمیر کردم همه از یک جنس و کلا قطعات را مثل خودشان انداختم ولی فورا داغ می شوند و بعد لامپ می پرد علت این موضوع چسیت و چگونه می توان دما را پایین آورد
باسلامبا سلام
در یک لامپ کم مصرف 75 واتی ترانزیستور ها را تعویض کردم مقاومتهای سوخته را تعویض کردم دیاک تعویض شد خازنها را با تست مقاومت چک کردم راه نمی دادن اما سیاه کردن ترانس نیز سالمه اما لامپ روشن نمی شه لطفا راهنمایی کنید ( ایا راه مطمئن تری برای تست خازن وجود دارد )
چند تا لامپ را تعمیر کردم همه از یک جنس و کلا قطعات را مثل خودشان انداختم ولی فورا داغ می شوند و بعد لامپ می پرد علت این موضوع چسیت و چگونه می توان دما را پایین آورد
باسلام
مشاهده فایلپیوست 83015
همانند لامپهای مهتابی معمولی است اگر پرچ آلومینیومی آنرا باز کنی یک استارت مهتابی دارد و در بیرون ازمدار علاوه بر سوکت یک ترانس کوچک مهتابی دارد لذا سیم کشی آنهم همانند سیم کشی مهتابی معمولی است و با برق 220 ولت روشن میشود
با سلام :
این لامپ در اصطلاح بازاریها و نام تجاری { چل } هستش .
اگر مصمم هستین بدون ترانس مربوطه اش روشن کنید :
برای روشن کردن ان نیاز به مدار درایور{ اینورتر } مخصوص خود که خروجی دو سیمه دارند { تقریبا ~ همین مدار لامپهای کم مصرف 9 واتی دو سیمه } نیاز هست .
اینورتر ها مداراتی هستند که قادرند از ولتاژ های پایین { فرضا 6 یا 12 ولت باتری } ولتاژهای بیشتری { در حد کیلو ولت یا بیشتر } تولید کنند .
مدارات ساده ای برای روشن کردن این نوع مهتابی در همین بخش و تاپیک مدارات و همچنین تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان اپلود شده است { با 6 ولت و 12 ولت و... }
موفق باشید .
اینگونه لامپها دو نوع است یک نوع مدارش مثل لامپهای کم مصرف معمولی است نوع دیگر که در تاپیک قبلی اشاره کردم مدارش مثل لامپ مهتابی معمولی میباشد برای تست شما باید پرچ آلومینیومی آنرا باز میکردی اگر داخل آن استارت بود از از روش مهتابی میشود روشن کنی ممکن است لامپ نیز معیوب باشد باید تست کنی
آن ترانس همانند ترانس مهتابی است منتهی برای 9 وات طبعا ترانسش کوچک خواهد بود ترانس که سوخته حتما در بازار وجود دارد نهایتا اگر پیدا هم نشده بسادگی شما میتوانی از روی ترانس سوخته اطلاعات شماره سیم تعداد دور را یادداشت کرده و بپیچینوشته اصلی توسط sibpc
با تشکر اما این لامپ داخل چراغ مطالعه است فقط یک ترانس تک ورودی تک خروجی بود که سوخته و هیچگونه اطلاعاتی نداشت
با سلامباسلام
مقاومتهارا بااهم خودشان به کار بردید؟
از خازن بین دوفیلامان غافل نشوید .در بعضی موارد قطع میشود.که باید تعویض شود.
معمولا 1200 تا 1600 ولت است.
باسلامبا سلام
مقاومت با اهم خودشان استفاده نکردم مقداری بیشتر هستند
یک لامپ 35 واتی نما نور هم هست که مقدار مقاومتها چون smd هستند معلوم نیست.