- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
چشم استاد تست میکنم و جواب رو به تقدیم میکنم.امروز کلا تهران بودم برای خرید ناگزیر نتونستم به فرمایشات عمل کنم.
در ضمن نمونه رو هم ارسال کردم نمیدونم به دستتون رسیده یا خیر
Sent from my SM-J500F using Tapatalk
درود
ازآنجاکه غالبا با مشکل وقت آزاد مواجه هستم لذا پست ها را با سرعت باد میخونم و ممکنه مواردی را نبینم یا فراموش کنم که اگه یادآوری کنید ممنون میشم از جمله موارد زیر که مغفول واقع شد.
در مورد محدود کردن جریان هم عالی میشه اگه بشه کاری کرد که نشه بیش از ۶ ماژول نصب کرد اینجوری به قول خودتون که توی یکی از تاپیکها میخوندم همکارا تغذیه ها رو میارن که براشون ژاپنی کنم.
قبل از ارائه راهکاری که محدود کننده جریان سیستم دقیقا بدلخواه ما جریان را محدود کنه فعلا راهکار بسیار ساده زیر را پیشنهاد میکنم که مشکل شما رو رفع میکنه
فلذا هرچند بنظر نمیرسه محدود کننده با دقت بالا نیاز داشته باشی اما پس از تحلیل نقشه راهکار محدود سازی دقیق جریان را تقدیم میکنم .
لذا برای دستیابی به مقصود شما کافیه یکی از 3 عدد شنت J1 ,J4 ,J7 را آزاد کنید و اگه خواستی بازم جریانش محدودتر بشه و نتونن در این حد هم جریان بکشن کافیه یکی دیگه از شنت ها رو آزاد کنی که اگه خواستن بیشتر از حدود 10 آمپر ازش بکشن بهشون نده و انگشت شصت بهشون نشون بده
و اگه بازم خواستی جریاندهی کمتری داشته باشه ( که البته خیلی بعیده ) اما میتونی دو یا 3 شنت را با هم سری کنی که جریان ناچیزی بده.
....البته استاد هر چقدر امپر بالا تر بره عمر کمتر میشه درسته؟برای تست امپر مدت زمان کار کرد مهمه یا مثلا امپری که توی یک ربع بده و بعد بسوزه؟
استفاده از هر دستگاهی با حداکثر توانایی بشدت موجب کاهش عمرش میشه.
لذا درسته که کیلومتر اتومبیلی میگه دستیابی به حداکثر سرعت 250 کیلومتر مقدوره ولی اگه در بهترین شرایط و با مرغوبترین روغن موتور هم مدتی با سرعت 200 هم رانندگی کنی قلبش می ایسته ولی اگه همیشه با سرعت 50 کیلومتر رانندگی کنی هرگز نیاز به تعمیر اساسی نمیشی حتی اگر از نامرغوبترین روغن موتور استفاده کنی .
یکی از روش هایی که برای ضمانت دستگاهها اعمال میکنم اینه که ابتدا قابلیت دستگاه را بالا میبرم و مثلا کیفیت و قابلیت های اتومبیل فوق را بگونه ای افزایش میدم که توانایی تحمل 350 کیلومتر را داشته باشه و سپس کاری میکنم که راننده نتونه با سرعت بیشتر از 200 رانندگی کنه ( حتی با تخت گاز )
و مشتری را ملزم به پذیرش شرط موصوف میکنم و یا باید اجرت بسیار بالاتری بپردازه تا قابلیتش بازم بالاتر بره
و به این ترتیب قاطعانه با ضمانت تحویلش میدم و میره که میره و اگه دوباره مراجعه کنه برای موارد دیگه و دستگاههای دیگه مراجعه میکنه.
البته در خصوص علم مکانیک توانایی و تجربه چندانی ندارم و مثال فوق را در راستای تفهیم موضوع مطرح کردم .
فلذا باوجودیکه دشمنان قدرتمندی دارم که آرزو داشته اند به هر شکل ممکن از جمله از طریق شغل و تخصصم نابودم کنن و رفع ضعف دستگاههای صنعتی بسیار گرانقیمت را با حیله و نقشه قبلی بمن محول کردند تا دستگاه را پس از تحویل تحت فشار شدید قرار دهند و با توجه به ضمانت و ارزش کلان دستگاه دودمانم را به باد دهند ولی تابحال هر چی خودشونو جر دادن ، فقط انگشت شصت نصیبشون شده.
و البته مواردی تحت شرایط غیرمتعارف و عامدانه معیوب شده ولی بسادگی سوء نیت و اقدامات عمدی و دستکاری خصمانه آنها را ثابت کردم و من دودمان اونا رو به باد دادم و لذا باوجودیکه تعداد شکایات علیه من در تغزیرات حکومتی قابل شمارش نیست اما با این وجود حتی یک مورد هم منجر به محکومیت قطعی نشد و البته ازآنجاکه در شهرم سوابق و عواقب حیله گری علیه من زبانزد شده لذا سالهاست که دیگه کسی برام نقشه نمیکشه و زندگی شغلی خیلی بی مزه شده .
بنابمراتب در هر دستگاهی هرچقدر مقدار کمتری از توانایی آن استفاده کنی طول عمر آنرا بیشتر کردی.
بهمین علت در بسیاری از موارد میتونیم از نامرغوب ترین تولیدات بنحو مفید و موثر و با هزینه ناچیزی استفاده کنیم .
مثلا از نامرغوب ترین ترانزیستورها میتونیم بعنوان مرغوب ترین ترانزیستور در شرایط ضعیف تری استفاده کنیم .
سپاس
آخرین ویرایش: