تشکر از وقتی که گذاشتیددرود
واقعا طراحی قابل تحسینی داره و نتونستم ضعفی پیدا کنم .
البته انتخاب ایده آل قطعات در جریان تست و با مرور زمان مشخص میشه و براحتی اصلاح و رفع میشه.
لذا تغذیه عالی و سگ جونی بنظر میرسه و بسادگی نمیسوزه ولی با توجه به تجربه زیادی که در مورد این تغذیه داری لطفا با عیوبی که تابحال برخورد کردی اعلام کن تا نقاط ضعف احتمالی را هم در خصوص بروز احتمالی چنین عیوبی رفع کنم.
برای اصلاح مقادیر میتونی لیست تغییرات را اعلام کنی
مثلا
اهم D8 (1N4007) = 10
اهم 1.5 = ( 1 اهم ) R20
سپاس
بله واقعا تغذیه های جان سختی هستند که معمولا بعد از یک سال کار مداوم که به طور میانگین با 20امپر خروجی که ازشون میگیرن برای تعمیر میان که ایرادات به شرح زیر است.
1-بدون خروجی با فیوز سوخته که در بدترین حالت پل دیود و دو عنصر سوییچینگ 13009 و مقاومت r20 و r9 میسوزند.
2-بدون خروجی با فیوز سالم که چند حالت داره قطع شدن یکی از خازنهای c2 یا c3 یا سوختن فقط یکی از ترانزیستور های قدرت 13009 و یک حالت دیگر هم هست که نمیدونم چرا تغذیه شروع به کار نمیکنه و مزاحم شما شدم استاد
3-خروجی دارد ولی ترانس صدا زیادی میدهد و گاها در خروجی افت ولتاژ هم هست و تغذیه زیر بار کم میاره که مربوط به خازن c27 در بلوک 4 میشه
4-بدون خروجی و فیوز سالم که چراغ سری با برق 220 پر نور چشمک میزند که در این حالت هر دو یا یکی از دیود های شاتکی سوخته
5-خروجی دارد ولی کمتر از 5ولت همراه با صدای خفیف از ترانس که یک یا هر دو ترانزیستور q2یا q3 سوخته.
استاد 90درصد ایرادات این هاست البته چند مورد هم بوده که با تعویض zd1-zd2-tl494 مشکل حل شده.
لیست تغییرات رو هم منطبق با مثال شما در پست بعد اعلام خواهد کرد