- 2012-03-18
- 10,107
- 80,110
فقط فيوز ميسوزه چندتا خازن 2200 ميكرو بود تست كردم خراب بودن عوض كردم ولي دوباره فيوز مي سوزونه
سلام
آیا بدون فت ها هم فیوز میسوزه ؟
فقط فيوز ميسوزه چندتا خازن 2200 ميكرو بود تست كردم خراب بودن عوض كردم ولي دوباره فيوز مي سوزونه
سلام خیلی خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم من تازه ثبتنام کردم من دانشجویه الکترونیکم الانم میخوام یه امپیلی فایر برایه کامپیوتر درست کنم ولی دچار مشکل شدم چنتا سوال دارم از اساتیت:
1. خروجیه ساب با اسبیکر ها فرق داره اگه داره با چه نمادی تویه نقشه ها نمایشش میدن من هر نقشه ای رو که دیدم فقط خروجیه اسپیکر داره که احتمال میدم شاید بیشتر برایه خودرو طراحی شده باشن
2. منبع تغذیه با ترانس چه فرقی داره ایا جفتش باید باشه یا وجود یکیش کفایت میکنه؟
ممنون میشم اگه جواب سوال هام رو بدین لطفا اگه نقشه ای با خروجیه جدا ساب و اسپیکر هم سراغ داشتین بهم بگین.
مرصی از پاسختون نه میخوام کلا یه سیستم صوتی برایه کامپیوتر درست کنم سه تیکه به بالا قاب و اسپیکراش رو هم دارم فقط میمونه درست کردن مداراتش ولی یکم گیج شدم چون اسپیکر هایه سه تیکه کامپیوتر که یه ساب هم دارن با دو تا خروجیه باند معمولی ولی نقشه مدار هایی رو که من تو اینترنت میبینم حرفی از ساب بوفر نیست فقط اکثرا دارایه خروجی هایه باند 4 تا 8 اهمه نمیدونم دیگه چیکار کنم اگه میتونید راهنماییم کنیدسلام
1- میتونی خروجی صدای هر کیسی را به هر آمپلیفایری متصل و استفاده کنی
من در کیس همه کامپیوترهام بلندگو و یک آمپلیفایر قوی ولی کوچک داخل کیس نصب کردم که دور و برم خلوت تر باشه
2- هر تغذیه ای نیاز به ترانس نداره ولی بدون ترانس جریان ضعیفی میده و ایزوله هم نیست
مشکل چیه میخوای چکار کنی
آیا میخوای برای کامپیوتر آمپلیفایر نصب کنی ؟
سپاس
با سلام به استاد عزیزم جناب غزال
حدود یک ماه پیش با قطعات دم دستی که داشتم یک مدار آمپلی فایری را مونتاژ کردم اما تا امروز وقت نشده بود که تستش کنم . امروز مدار رو با یک ترانس 24 ولت 3 آمپر که پس از دی سی شدن به 35 ولت می رسد تست کردم . با کمال تعجب در خروجی ولتاژ دی سی داشتم که یک بلندگوی دم دستی را تا مرز سوختن پیش برد. تمام قطعات از جمله ترانزیستورهای خروجی و درایور سالم هستند . منبع مدار در لینک زیر موجود هست :
http://construyasuvideorockola.com/proyect_amp_zener_100w_1.php
لینک نقشه مدار :
http://construyasuvideorockola.com/downloads/zener_100W_mono_cuasi.pdf
یه چیزی که فکر منو بهش مشغول کرده اینه که ولتاژ راه اندازی مدار 47 ولت دوبل دی سی هست ولی من 35 ولت دوبل دی سی به مدار ولتاژ میدم آیا احتمال داره که بایاس مدار بهم خورده باشه و تو خروجی ولتاژ دی سی ظاهر بشه ؟؟؟
یادآور شوم من به جای ترانزیستور خروجی مدار که c5200 است از ترانزیستور d1047 استفاده کردم همچنین به جای مقاومت های 0.47 پنج وات از مقاومت های 0.22 اهم پنج وات بهره بردم . بقیه قطعات مدار مشابه قطعات ذکر شده در نقشه می باشد .
منتظر راهنمایی های شما استاد عزیز هستم.
سپاس
با سلامسلام
عذرخواهی میکنم پست شما را الان دیدم
ایراد ، هیچ ارتباطی به موارد یاد شده از جمله کاهش ولتاژ و ترازیستور مشابه نداره
آزمایشات زیر را بصورت لحظه ای انجام دهید که چیزی نسوزه
1- ابتدا یک مقاومت 220 اهم بجای بلندگو بگذار و ببین ولتاژ خروجی منفی است یا مثبت
2- یک خازن 100 میکرو با بلندگو سری کنید و ببینید صدا داره یا نه ؟
احتمالا صدای نامطلوبی همراه با وق وق داری
نتیجه را اعلام کنید تا نقشه را عمقی تر ببینم
سپاس
با سلام :با سلام
استاد عزیز ولتاژ خروجی نسبت به گراند مثبت هست این ولتاژ نزدیک به ولتاژ تغذیه مدار هست حدود 35 ولت دی سی.
خازن 100 میکرو رو با بلندگو سری کردم ولی چون بلندگو داشت می سوخت سریع جدا کردمش چون به محض اینکه ولتاژ به مدار وصل میشه دیافراگم بلندگو بالا میاد و بوی سوختگی بوبینش در میاد
با سلام
استاد عزیز ولتاژ خروجی نسبت به گراند مثبت هست این ولتاژ نزدیک به ولتاژ تغذیه مدار هست حدود 35 ولت دی سی.
خازن 100 میکرو رو با بلندگو سری کردم ولی چون بلندگو داشت می سوخت سریع جدا کردمش چون به محض اینکه ولتاژ به مدار وصل میشه دیافراگم بلندگو بالا میاد و بوی سوختگی بوبینش در میاد