سلام بر دوست عزیز جناب غزال
تمام بردها به جر برد اکو رو خودم ساختم و pcb هاش رو با ماژیک کشیدم
اون سیم هایی که به صورت حلقه کرده وجو دارند حامل ولتاژ هستند و به این دلیل یک خورده بزرگ در نظر گرفتم که اگر مشکلی بود بتونم اصلاحشون کنم آیا به نظرتون اون سیم های حلقه شده باعث ایجاد نویز میشوند؟؟؟
کلیه سیم های حامل سیگنال از نوع شیلد هستند
منظورتون اینه که منفی خازن رو به گراند و مثبتش رو به مثبت تغذیه وصل کنم؟؟
یک سوال هم دارم:
امپدانس ورودی آمپلی فایر هر چقدر کمتر باشه بهتره یا بیشتر؟؟چرا ؟؟
امپدانس ورودی این آمپلی فایری کهدر اون دستگاه استفاده کردم 47 کیلو هست اگر من یک مقاومت 4.7 کیلو با ورودی موازی کنم ( یک سر به ورودی مثبت و یک سرش به گراند ) نویز خروجی محو خواهد شد اما به نظرم از قدرت هم کاسته میشود درست گفتم ؟؟
سلام و تشکر بابت سوالات خوب شما
1- سیم تغذیه باید تا حد ممکن کوتاه باشد و سیم بدنه یا گراند هر چه گسترده تر بهتر ، بهمین علت هر بردی را ملاحظه کنید جاهای خالی را با مدار مسی گراند یا بدنه پر کرده اند و بهمین علت تعمیرکاران میدانند که مدار پهن و گسترده همان شاسی یا گراند است
اساسا اگر مداری را با گراند احاطه کنید درواقع آنرا شیلد کرده اید و باین ترتیب نویز محیط را جذب نمیکند
حالت ایده آل آنست که برد حاوی سیگنال ضعیف داخل قاب فلزی گردد و بدنه قاب با سیم ضخیمی به گراند متصل شود که مقرون بصرفه نیست مگر برای از ما بهترون
2- تا آنجا که من دیدم تصور میکنم برخی از سیمهای حامل سیگنال ضعیف شما شیلد نیستند
3- بله خازن صافی همامطور که فرمودید باید به پایه کلیه آی سی ها متصل باشد و اساسا تعمیرکاران حرفه ای بدون دیتاشیت با پیدا کردن همین خازن صافی میفهمند پایه تغذیه آی سی کدام است زیرا تمام آی سی ها باید این خازن را داشته باشند و بهتر است خازن کوچکی نیز با این خازن موازی باشد
نقشه ای که در آدرس زیر ارائه فرموید ( صرفنظر از مقاومت سری دارای این نقیصه نیز هست و لذا منبع نویز است
http://www.irantk.ir/irantk32968/#post175441
اتفاقا سوالی در همین ارتباط در بخش مسابقه مطرح کردم که گویا بخش مسابقه غیرفعال است در آدرس زیر
http://www.irantk.ir/irantk32562/#post173488
4- با اضافه کردن مقاومت موازی به ورودی درواقع ولوم را کم کرده اید و بدیهی است که نویز هم ضعیف میشود ولی همانطور که فرمودید بازدهی کاهش می یابد
باید پایه تغذیه کلیه آی سی ها از طریق مقاومت سری به تغذیه متصل شود نه مستقیم اگر رعایت نشده بفرمایید تا مقامتها را تعیین کنم
قابل ذکر است که در مراحل آزمایش باید ابتدا اکو را قطع کنید و نویز سیستم اصلی را تا حد ممکن اصلاح و در مرحله نهایی ( پس از رفع نویز تغذیه یعنی پس از بند 8 ) ، اکو را فعال و تست کنید
ضمنا ورودی پری آمپلیفایر را در مراحل تست اتصال کوتاه کنید (بجای میکرفن اتصال کوتاه )
سپاس