- 2012-03-18
- 10,107
- 80,113
[/QUOTE]سلام مجدد
اگر اتصال NO و کلکتور ترانزیستور را قطع کنیم حتی با وجود اون مقاومت 4.7 کیلو رله اصلا" وصل نمیشه ( فقط یک تق میکنه و دوباره قطع میشه ) حالا تو این حالت اگر اون مقاومت 4.7 کیلو رو هم حذف کنم با اتصال خروجی رله مثل مسلسل قطع و وصل میشه.
الان با دو همون دو تا آداپتور تست کردم همانطور که شما فرمودید اون 12 ولته رو به TO AMP وصل کردم و اون 9 ولت رو به تغذیه مدار.
الان اتصال کلکتور با NO رله قطع هست . و اون مقاومت 4.7 کیلو وصل هست .
با استفاده از مقاومت 5.4 کیلو خروجی رو اتصال دادم .
نتیجه: تا زمانی که اتصال برقرار هست رله هم وصل هست به محض اینکه اتصال رو رفع کنیم رله دوباره به حالت قطع میره
اما در آزمایشات قبلی زمانی که اتصال NO به کلکتور وصل بود با اتصال خروجی رله وصل میشد و تا زمانی که برق مدار رو قطع نمی کردی رله قطع نمی شد.
ببخشید من هنوز یک موردی برام مبهم هست. هدف من که ابتدا این مشکل رو مطرح کردم این بود که جلوی اون قطع وصل مسلسلی رله گرفته بشه و با راهکاری که مطرح فرمودید (یعنی وصل NO به کلکتور ترانزیستور ) مشکل حل شد . الان هدفی که شما دارید چه چیزی هست ؟؟ منظورم اینه که چه چیزی رو می خواهید با این آزمایشات متوجه بشوم ؟؟؟
سپاس
سلام
ممنون از پاسخ فوری
ولی شما بخشی از توصیه جدید و بخشی از توصیه قبلی را با هم مخلوط کردید و چیزی را آزمایش کردید که هرگز توصیه نکرده بودم
عرض کردم ازآنجاکه آداپتورها را جابجا نکردید لذا همان مقاومتها بدست آمد که بدیهی بود و از طرف دیگر همزمان با مقاومت 4/7 کیلو اتصال NO را هم وصل کرده بودید که بدیهی بود با اتصال NO لرزش رله قطع میشود و نمیتوانیم بفهمیم 4/7 کیلو اثری دارد یا نه
لذا چون آداپتورها را عوض نکرده بودی و با همین وضعیت لرزش رله را با قطع کردن NO ( در مقاومتهای مثلا 5/4 اهم نه 5/4 کیلو ) دیدی
لذا گفتم اشکالی نداره شما با هر مقاومتی مثلا 5/4 که رله درحال لرزش است در حال لرزش رله ، ، 4/7 کیلو را بین سیم منفی بلندگو و امیتر کوپلر متصل کن ببین لرزش رله متوقف میشود یا نه ؟
اما اینکه فرمودید با همان روش قبلی لرزش رله رفع شده بود مگر چه اشکالی داشت که با 4/7 کیلو رفع کنیم
پاسخ این سوال را از پست قبلی خودم بشرح زیر کپی میکنم
اما با این خطا میتونی نتیجه خوبی بگیری که طراحی فعلی و اتصال NO موجب رفع لرزش بوده و به هدفی که قبلا داشتی رسیدی اما من میدونم هنوز بطور کامل به هدفت نرسیدی زیرا درست است که همین طراحی هم در محیط آزمایشگاهی لرزش رله را رفع میکنه ولی در جریانهای خاصی ، بدون تردید لرزش خواهید داشت
چون تو مو می بینی و من پیچش مو
و لذا چون امکانات کافی نداری که با وجود خود نگهدارنده هم لرزش را در جریانهای خاصی ببینیم بنابرین اجبارا و با توجه به ضعف امکاناتت ، اتصال خود نگهدارنده را قطع میکنیم و بروش اشمیت تریگر لرزش را رفع میکنیم و در پایان کار و بعد از این آزمایش از هر دو کلک و تمهید استفاده میکنیم
شما فقط باید درحال لرزش رله ، یکطرف مقاومت 4/7 کیلو را به امیتر کوپلر ( که به مقاومت 1 کیلو و خازن 1 میکرو متصله یعنی بمحل اتصال کوپلر و 1 کیلو و 1 میکرو ) و سر دیگر مقاومت را به سیم منفی بلندگو ( نه منفی آداپتور یا ... ) وصل کنید و ببینید با این 4/7 کیلو ، لرزش رله رفع میشه یا نه ؟
آخرین ویرایش: