ضمن تشکر :
یک سری سوال خنده دار ؟؟:32000000:
1) آمپلی فایر من از نوع ماسفت هست و الان بر رویش مدار محافظ اسپیکر و تاخیر ( آنتی پلاپ ) وصل هست . این مدار محافظ اتصال کوتاه با اون محافظ اسپیکر تداخلی نداره ؟؟؟؟؟
2) دیودی که فرمودید با مقاومت 4.7 کیلو سری کنم از چه نوعی باشه ؟؟؟ مثلا" 4007 1n خوبه ؟ و قسمت کاتدش به سمت مقاومت باشه یا مدار؟؟
3) به قسمت خروجی مدار محافظ بلندگو وصل کنم ؟؟؟
4) به ورودی امپلی فایر سیگنال بدهم یا بدون سیگنال تست کنم ؟؟؟
5) وقتی ولوم صدا رو به max رسوندم آیا باید خروجی مدار محافظ رو اتصال بدم یا نیازی نیست ؟؟
ببخشید شاید سوالاتم یک خورده سطح پایین و خنده دار به نظر برسه اما از اونجایی که خودم یک خورده بی دقت هستم می خوام کار رو درست انجام بدم
با تشکر
سلام
با توجه به اینکه در رشته الکترونیک تحصیل نکردی سوالاتت هم زیبا و دلنشینه
پاسخ سوالات بترتیب
1- محافظ ها تداخلی ندارند و صدمه ای نداره لذا عرض کردم خسارت بعهده من
2- میخواستم خودت جهت دیود را حدس بزنی بدیهی است که باید بخش مثبت سیگنال صوتی را یکسو کند و به بیس ترانزیستور برساند والا اگر منفی را به بیس npn برساند ترانزیستور را خاموش تر میکند نه روشن
و نوع دیود = هر دیودی دم دستت بود بذار فرقی نداره
اگه نتونستی جهت را خودت حدس بزنی ، با آزمایش پیدا کن ( ولی ساده است میتونی ) اگه نتونستی دوباره سوال کن
3- این محافظ دقیقا شبیه محافظ داخلی آمپلیفایرت باید استفاده بشه ، انگار این مدار جایگزین محافظ آمپلیفایرت شده لذا باید بلندگو هم وصل بشه (با این فرق که با صدای زیاد بلندگو را قطع میکنه )
4- بله باید قویترین صدا را از بلندگو بشنوی تا جریانی از 5/ اهم عبور کنه ( سکوت که جریانی نداره )
5- اصلا نگفتم جایی را اتصال بده یا بجای بلندگو مقاومت یا هیچ چیز دیگه ای بگذار بلکه بجای بلندگو همان بلندگو باشه
از چیزی نترس کارت درسته
باید وقتی صدا را زیاد و ماکزیمم میکنی بلندگو را قطع کنه و در همان حالت که بلندگو قطع شده و چیزی نمیشنوی اگر ولوم صدا را خیلی کم کنی باید بلندگو را وصل کنه ( اگر با 5/ اهم نشد با مقاومت 1 اهم و 2 و 3 .... آزمایش کن )
توی همه پست هات نقشه ات را بذار ( کوچک ولی نه زیاد کوچک ) تا خواننده ، دنبال موضوع نگرده و سریعتر استفاده و کیف کنه
موفق با... نه
موفق هستی ، نیازی به آرزوی توفیق نمی بینم
سپاس بیکران