با سلام
جناب hasank عزیز
ببخشید وسط بحث پریدم.
اون ترانزیستور a56 فکر کنم پیشوند هم داشته باشه به اسمmps که مجموعا" mpsa56 روی بدنه ترانزیستور حک شده.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد نتیجه کار خودم به اطلاع برسونم که طبق اوامر شما که فرمودید با دو تغذیه جدا از هم و استفاده از مقاومت های گوناگون خروجی( قسمت بلندگو ) رو اتصال بدم نتیجه کارم رو می نویسم
نقل قول از شما :
1- از منبع تغذیه مستقل و قابل تنظیمی بجای آمپلیفایر استفاده کنید
2- ازآنجاکه جریان بلندگو همیشه ماکزیمم نیست لذا باید در جریانهای متفاوت آزمایش کنید ( اگر منبع تغذیه مجهز ندارید که جریان آمپلیفایر فرضی را تغییر دهید کافیست بجای اتصال کوتاه از مقاومتهای مختلف استفاده کنید)
من امروز از دو تغذیه جدا یعنی از دو تا آداپتور برای تست استفاده کردم
یک آداپتور 9 ولت 250میلی آمپر که خروجی مثبتش رو به قسمت to amp وصل کردم و یک آداپتور 12 ولت 500 میلی آمپر که برای تغذیه مدار محافظ استفاده کردم. و گراند هر دو آداپتور رو هم به گراند مدار وصل کردم .
خروجی رو با مقاومت های زیر 40 اهم بالاتر از 1 وات اتصال دادم و نتیجه به شرح زیر است:
1) با مقاومت 39 اهم رله عمل نکرد
2) با مقاومت 22 اهم رله عمل نکرد
3)با مقاومت 16 اهم رله عمل نکرد
4)با مقاومت 10 اهم رله عمل نکرد
5)با مقاومت 9 اهم رله عمل نکرد
6)با مقاومت 7.6 اهم رله عمل نکرد
7)با مقاومت 6 اهم رله عمل کرد
8)با مقاومت 5.6 اهم رله عمل کرد
9)با مقاومت 1.5 اهم رله عمل کرد
البته شما فرموده بودید از صفر تا 2 کیلو اهم ولی با توجه به مقادیر بالا در صورتی که اتصال خروجی با مقاومت بالاتر از 6 اهم انجام بشه رله عمل نمی کنه .
با تشکر