- 2007-05-09
- 5,028
- 106,712
سلام :با سلام
1) استاد طبق گفته همون لینک ( The TIP2955/3055 have a lower thermal resistance than the MJE types, and are preferred for this reason ) من از ترانزیستور های سری TIP استفاده کردم حالا نظر شما روی سری mje هست ؟
2) استاد چه جوری میشه دامنه ورودی رو کمتر کرد که این مدار با ترانس 3 آمپری جور در بیاد منظورم اینه که آیا لازمه تو نقشه تغییراتی بدهم ؟
3) در مورد نظر شما که فرمودید از آیسی های سری stk استفاده کنم راستش استاد من قبلا" با stk4392 یک اسپیکر برای کامپیوتر ساخته بودم و کیفیتش هم خوب بود اما همانطور که می دانید کیفیت این جور مدار ها به پای مدارات گسسته نمی رسد راستش من دوست داشتم یک آمپ ترانزیستوری هم بسازم و خدمت شما کسب تجربه کنم
با تشکر
دوست عزیز منظور از ترجیحا : اشاره به متن همون جمله لینک و دوری از mje و 3055 هست که تلفات حرارتی بالایی دارند در حال حاضر و وضعیت موجودی بازار با توجه به قیمتها همون tip بهترین گزینه میباشد . {ببخشید که متن را مقداری گنگ نوشته ام } .
بله مدارات گسسته {یا به اصطلاحی گسترده } علاوه اینکه دست طراح را باز میگذارد در عین حال در تجربه کاری هم مفید تر از مدارات یکپارچه میباشند .
برای کم کردن دامنه ورودی :{ این طرح انتخابی شما در دامنه ورودی محدودیتی ندارد } در صورتیکه تغییراتی در مدار نمیدهید کافیست که {لول = میزان } ورودی را کمتر اعمال کنید و گرنه توسط دو مقاومت {تقسیم ولتاز } یا توسط دیود های سیگنالی مثل 1n 4148 میتوان ورودی را محدود کرد در این صورت شما هر میزانی هم به ورودی اعمال کنید اولا از نظر اشباع شدن مدار مشکلی نخواهید داشت در ثانی در توان خروجی نیز بی تاثیر خواهد بود .
موفق باشید .