آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

YASER222

کاربر
2009-11-19
16
14
با سلام خدمت استاد گرامی لطفا یک مدار میکسر 4 کاناله با کیفیت که ساختنشم زیاد سخت نباشه و نقشه پی سی بی هم موجود باشه به من معرفی کن تازه لوازمشم گیر بیاد اوه اوه اوه چقدر پر توقع

tirakhtor

کاربر
2009-12-21
6
13
کار نکردن باس

با سلام وخسته نباشید

من یک سیتم صوتی که برای کامپیتر استفاده می کنم دارم که باس کار نمی کنه

منظور دکمه باس . مشخصات روی سیستم می نویسم هما نطور که روش نوشته sUBWOOFER
M-560

جعبه را باز کردم درون اون یی دونه ساپ یا بلندگو بود امتحان کردم خراب نبود ولی از لحاظ شکلی با بلندگو فرق می کرد تو وسط مثل اینکه ورم کرده ومثل توپ تنیس بود.

1)جعبه از دو قسمت چوبی و قسمت جلو که دکمه ولوم - باس و treble هست . می خوام بدونم میشه جعبه از جلو باز کرد اگه میشه لطفا بگید

2) در مورد دکمه باس و و بلندگو یا ساپ درون جعبه دو سیم از ساپ یا بلندگو به مدار چاپی رفته مدار چاپی تعدادی سیم به قسمت جلو به ولوم باس و treble
که من نمی تونم ببینم به (همین خاطر گفتم میشه جلو رو وا کرد) من فقط یی اطلاعات کلی در مورد کار نکردن باس میخوام یا همان ساپ درون جعبه

با ارزوی موفقیت بابک

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
دو سوال از شما دارم.
1) آگر به آمپلی فایری که خروجی 8 اهمی دارد بلندگوی 4 اهمی وصل شود مشکلی پیش می آید؟
2) زمانی که بخواهیم چند تا باند به یک اکو آمپلی فایر وصل نماییم موازی وصل کنیم یا سری؟
آیا از قدرت آمپلی کاسته میشود؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
دو سوال از شما دارم.
1) آگر به آمپلی فایری که خروجی 8 اهمی دارد بلندگوی 4 اهمی وصل شود مشکلی پیش می آید؟
2) زمانی که بخواهیم چند تا باند به یک اکو آمپلی فایر وصل نماییم موازی وصل کنیم یا سری؟
آیا از قدرت آمپلی کاسته میشود؟
با سلام :
براي خروجي 8 اهمي وصل كردن بلندگوي 4 اهمي از قدرت واقعي امپلي فاير ميكاهد و اين كاهش به صورت تلفات حرارت در ترانزيستور يا ايسي خروجي و كشيدن جريان بالاتر از منبع تغذيه خواهد شد {توجه شود كه اين موارد در صورتيكه از حداكثر توان امپلي فاير استفاده شود پيش مياد در توان پايين تر مشكلي ندارد }.
معمولا خروجي امپلي فاير ها با چند اهم {امپدانسي } مشخص شده است شما بايد در وصل كردن چند بلندگو رعايت تطبيق امپدانس را بعمل اوريد {بلندگوها را با توجه به اهم انها بايد طوري سري و موازي وصل كنيد كه با اهم خروجي امپلي فاير تطبيق داشته باشد }
عدم تطبيق امپدانس در خروجي در بار كشيدن با توان هاي كمتر از امپلي فاير موجب افت كيفيت صدا و در توان بالاتر موجب اتلاف انرژي و در حداكثر توان امپلي فاير ممكن است به بلندگوها و امپلي فاير اسيب رسد .
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
:
شما بايد در وصل كردن چند بلندگو رعايت تطبيق امپدانس را بعمل اوريد {بلندگوها را با توجه به اهم انها بايد طوري سري و موازي وصل كنيد كه با اهم خروجي امپلي فاير تطبيق داشته باشد }
.
با سلام مجدد به استاد عزیز جناب رجبی :
استاد ممکنه برای توضیح خود یک مثال بزنید . فرض کنیم یک آمپلی فایر با خروجی 4 اهم داریم و آمپلی هم منو است حالا اگر 4 تا باند 4 اهمی داشته باشیم چگونه آنها را موازی یا سری وصل کنیم؟ با تشکر..

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام مجدد به استاد عزیز جناب رجبی :
استاد ممکنه برای توضیح خود یک مثال بزنید . فرض کنیم یک آمپلی فایر با خروجی 4 اهم داریم و آمپلی هم منو است حالا اگر 4 تا باند 4 اهمی داشته باشیم چگونه آنها را موازی یا سری وصل کنیم؟ با تشکر..
با سلام :
دو بلندگوي 4 اهمي را با هم سري وصل ميكنيد و دو بلندگوي ديگر را نيز با هم سري ميكنيد حاصل از 4 بلندگو حالا دو بلندگو كه هر كدام 8 اهم است داريد - حال با موازي بستن اين دو بلندگو با همديگر در نهايت يك بلندگوي 4 اهمي داريد كه با امپدانس خروجي امپلي فاير شما مچينگ هست با خيال راحت وصل و استفاده كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

Mohamad26

کاربر
2008-09-22
17
34
سلام
خسته نباشيد
من رشته درسيم الكترونيكه و توي اين رشته هم عاشق آمپ ها هستم.
ولي متاسفاده هر مداري شروع به ساخت ميكنم و تصميم ميگيرم بسازم يا قطعاتش نيست و يا كار نميده و يا اون كاري كه من فكر ميكردم نميده.
تازگي ها يه پرايد خريدم و دوست دارم خودم يه سيستم واسش بسازم.
خواهشن كمكم كنيد.
يه چيز امتحان شده و خفن بهم معرفي كنيد.
چيزي كه كاراييش بهتون ثابت شده و من ميتونم همه لوازمش رو پيدا كرده و بسازمش.
منتظر راهنماييهاتون هستم
با تشكر
يا علي

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام
خسته نباشيد
من رشته درسيم الكترونيكه و توي اين رشته هم عاشق آمپ ها هستم.
ولي متاسفاده هر مداري شروع به ساخت ميكنم و تصميم ميگيرم بسازم يا قطعاتش نيست و يا كار نميده و يا اون كاري كه من فكر ميكردم نميده.
تازگي ها يه پرايد خريدم و دوست دارم خودم يه سيستم واسش بسازم.
خواهشن كمكم كنيد.
يه چيز امتحان شده و خفن بهم معرفي كنيد.
چيزي كه كاراييش بهتون ثابت شده و من ميتونم همه لوازمش رو پيدا كرده و بسازمش.
منتظر راهنماييهاتون هستم
با تشكر
يا علي
با سلام :
دوست عزيز ميتونيد از اين تاپيك براي شروع كار عملي استفاده كنيد بيش از 150 مدار و نقشه ساده و عملي و تقريبا تمام قطعات اين مدارات در بازار بفور پيدا ميشه . http://www.irantk.ir/showthread.php?t=743
با تشكر .
موفق باشيد .

Mohamad26

کاربر
2008-09-22
17
34
با سلام :
دوست عزيز ميتونيد از اين تاپيك براي شروع كار عملي استفاده كنيد بيش از 150 مدار و نقشه ساده و عملي و تقريبا تمام قطعات اين مدارات در بازار بفور پيدا ميشه . http://www.irantk.ir/showthread.php?t=743
با تشكر .
موفق باشيد .

حاجي ميگم يه مدار ميخوام براي ماشين.
من گفتم صوت بلبلي ميخوام كه اين تايپينگ رو معرفي ميكنيد.
من يه مدار واسه آمپ ماشين ميخوام، مدار براي مبتديها معرفي ميكنيد.
اونم بعد از يك ماه.
با تشكر
يا علي

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
حاجي ميگم يه مدار ميخوام براي ماشين.
من گفتم صوت بلبلي ميخوام كه اين تايپينگ رو معرفي ميكنيد.
من يه مدار واسه آمپ ماشين ميخوام، مدار براي مبتديها معرفي ميكنيد.
اونم بعد از يك ماه.
با تشكر
يا علي
با سلام :
عزيزم با توصيفي كه در متن خود گذاشتين بايد از همين تاپيك شروع كنيد تا مهارت هاي لازم را كسب كنيد مسله صوت بلبل و.... نيست اين تاپيك شامل بيش از 150 مدار ميباشد كه مدارات هم هست كه براي شما مفيد خواهد بود وگرنه اگر ميتونيد !!! به تاپيك امپلي فاير هاي صوتي مراجعه و مدارات پيشرفته تري را مونتاژ كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

بالا