آی پی امداد
abtahi

تاپيك پرسش و پاسخ در مورد آمپلیفایرها

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
دوست عزيز در لابلاي مدارات همين بخش درخواست شما موجود ميباشد .
اكو از مدارات مياني ميباشد و نميشه به خروجي امپلي فاير وصل كرد براي كسب اطلاع بيشتر به تاپيك مدارات واسط {مياني } همين بخش مراجعه فرماييد توضيحات كافي موجود هست بازم اگر مشكلي داشتيد نسبت به موردتان پيام بزاريد در خدمتيم .
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
من فکر کنم سوالم را بد مطرح کردم . یک باند اکتیو که شامل بلندگو - برد آمپلی فایر و مدار تغذیه است را در نظر بگیرید. چون این باند ها فاقد مدار اکو هستند لذا برای اینکه صدای خواننده دارای طنین باشد ورودی آنها را به خروجی یک اکو آمپلی وصل می کنندیا نه؟ http://up.iranblog.com/5/1260781029.bmp
اما در مورد مدار درخواستی ام یه مداری پیدا کردم که در لینک زیر قرار دارد :
http://up.iranblog.com/5/1260738903.jpg
اما آیا این مدار به جای 30ولت با 24 ولت هم کار میکند؟ در ضمن چند وات خروجی دارد ؟ با تشکر......

1260781029.bmp

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
من فکر کنم سوالم را بد مطرح کردم . یک باند اکتیو که شامل بلندگو - برد آمپلی فایر و مدار تغذیه است را در نظر بگیرید. چون این باند ها فاقد مدار اکو هستند لذا برای اینکه صدای خواننده دارای طنین باشد ورودی آنها را به خروجی یک اکو آمپلی وصل می کنندیا نه؟ http://up.iranblog.com/5/1260781029.bmp
اما در مورد مدار درخواستی ام یه مداری پیدا کردم که در لینک زیر قرار دارد :
http://up.iranblog.com/5/1260738903.jpg
اما آیا این مدار به جای 30ولت با 24 ولت هم کار میکند؟ در ضمن چند وات خروجی دارد ؟ با تشکر......
با سلام :
دوست عزيز خدمتون عرض كنم كه اين مدار كه لينكش از http://up.iranblog.com/5/1260781029.bmp گذاشتين اگر دقت كنيد لينك ايران تيكي و پسوند يوزر من روي نقشه درج شده پس مشخصه كه در سايت خودمون هم وجود داره و يكي از مطالب ما را به جايي كپي {بدون مجوز } داده ....
اين مدار با اين قطعات با در نظر گرفتن ترانزيستورهاب خروجي با رادياتور الومينيمي و ولتاژ 30 ولتي حدود 50 الي 60 وات در يك ولت پيك تو پيك ورودي قدرت داره با كاهش ولتاژ به 24 ولت و تنظيم مجدد پتانسيومتر براي بهترين حالت صدا مدار ميكند ولي از توان ان كاسته خواهد شد . { چيزي تقريبا 45 وات }.
--معمولا اكو ها فاقد طبقه پري هستند لذا براي ميكروفون نياز به تقويت اوليه ميباشد كه با طرح مد نظر شما سازگار نخواهد بود {در بخش اشاره شده پست قبلي به تفصيل به اين موضوع پرداخته شده است >>> ابتدا پري >> اكو <<< كنترل ها >>> تقويت قدرت >>>> بلندگو و خروجي ها ...
با تشكر .
موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: m-j

mehdi_PEY

کاربر
2008-03-17
65
261
ترانزیستور

با سلام
یک ترانزیستور تقریبا شبیه bu508 به شماره on4873 در خروجی امپلی فایر سوخته که در بازار موجود نبوده است .از دوستان خواهش دارم راهنمایی فرمایند که از چه نمونه ای هست و جای گزین ان چی میتوان کرد . با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام
یک ترانزیستور تقریبا شبیه bu508 به شماره on4873 در خروجی امپلی فایر سوخته که در بازار موجود نبوده است .از دوستان خواهش دارم راهنمایی فرمایند که از چه نمونه ای هست و جای گزین ان چی میتوان کرد . با تشکر
با سلام :
نزديكترين مشابه اين شماره ها را پيدا كردم : = < on4873
STW8NA80
STH8NA80FI

N - CHANNEL ENHANCEMENT MODE
POWER MOS TRANSISTOR مشخصات ترانزيستورهاي فوق
با تشكر .
موفق باشيد .

5050

کاربر
2009-12-02
4
2
سلام لطفا نقشه ي pcb آمپلي فاير 400w را بزاريد و اگر ميشه بگين حدودا هزينه ي سا ختش چنده؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
سلام لطفا نقشه ي pcb آمپلي فاير 400w را بزاريد و اگر ميشه بگين حدودا هزينه ي سا ختش چنده؟
با سلام :
با توجه به تعدد اين مدارات لينك مدار درخواستي را همينجا بزاريد در صورت موجود بودن براتون اپلود ميكنم .
در مورد قيمت از فروشگاه هاي سايت پيگيري كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

zxcvbn123

کاربر
2009-12-15
3
0
توی امپلی فایر ها از نظر کیفیت صدا کدوم نوع بهتر عمل میکنه ؟ امپ باماسفت یا ایسی یا ترانزیستور
اگه یه امپلی فایر که کیفیت صدا و کم نویز بودن براتون مهم باشه نه وات ش از همون تاپیک نقشه و مدارات امپليفايرهاي صوتي {پرقدرت } کدومش رو انتخاب میکنید
توی همون تاپیک نقشه امپلی فایر
200W MOSFET Amplifier هست (پست 20), کسی این رو ساخته کیفیتش چطوره ؟؟
ممنون

mehdi_PEY

کاربر
2008-03-17
65
261
با سلام :
نزديكترين مشابه اين شماره ها را پيدا كردم : = < on4873
stw8na80
sth8na80fi
n - channel enhancement mode
power mos transistor مشخصات ترانزيستورهاي فوق
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام و تشکر از استاد عزیز جناب رجبی
ایا این ترانزیستور در بازار موجود هست ؟من تا به حال چون با این ترانزیستور برخوردی نداشته ام این سوال رو از شما پرسیدم . با تشکر از شما

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,712
با سلام و تشکر از استاد عزیز جناب رجبی
ایا این ترانزیستور در بازار موجود هست ؟من تا به حال چون با این ترانزیستور برخوردی نداشته ام این سوال رو از شما پرسیدم . با تشکر از شما
با سلام :
دوست عزيز متاسفانه از موجود بودن اينا در بازار اطلاعي ندارم از فروشگاه هاي سايت پيگيري كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد/

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mehdi_PEY

zxcvbn123

کاربر
2009-12-15
3
0
توی امپلی فایر ها از نظر کیفیت صدا کدوم نوع بهتر عمل میکنه ؟ امپ باماسفت یا ایسی یا ترانزیستور
اگه یه امپلی فایر که کیفیت صدا و کم نویز بودن براتون مهم باشه نه وات ش از همون تاپیک نقشه و مدارات امپليفايرهاي صوتي {پرقدرت } کدومش رو انتخاب میکنید
توی همون تاپیک نقشه امپلی فایر
200W MOSFET Amplifier هست (پست 20), کسی این رو ساخته کیفیتش چطوره ؟؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟

بالا