آی پی امداد
abtahi

تاپيك سؤالات وپاسخها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد عزيز
استاد مي خواستم بدونم اگه اي سي ميكرو بسوزد در پروگرامر مي شود مجدد ان را پروگرام كرد ؟؟؟يعني بالا مي ايد كه پروگرام شود.؟؟؟؟؟؟
در مدار فانكشن ژنراتور بر روي ال سي دي تنها يك خط سفيد رنگ يعني يك رديف مربع سفيد رنگ مي ايد اين مي تواند نشانه ي اين باشد كه اي سي ميكرو خالي از برنامه باشد؟؟؟؟؟
ممنون استاد عزيز
با تشكر
meysam
با سلام :
در ان يكي پست كه زده بودين پاسخ را دريافت كنيد .
http://www.irantk.ir/showthread.php?t=3483&p=36146
با تشكر .
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام به استاد عزیز جناب رجبی:
در لینک زیر مدار یک منبع تغذیه ( مبدل 12به 28 ولت ) وجود دارد . استاد من یه مدار می خواهم که مثل مدار زیر از یک آی سی استفاده کنه البته میخواهم 12 ولت را به 24 ولت متقارن با سر وسط صفرتبدیل کنه اگه مداری دارید آن را قرار دهید با تشکر.
لینک مدار

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
در لینک زیر مدار یک منبع تغذیه ( مبدل 12به 28 ولت ) وجود دارد . استاد من یه مدار می خواهم که مثل مدار زیر از یک آی سی استفاده کنه البته میخواهم 12 ولت را به 24 ولت متقارن با سر وسط صفرتبدیل کنه اگه مداری دارید آن را قرار دهید با تشکر.
لینک مدار
با سلام :
عزيزم به امپراژ مورد لزوم اشاره كنيد يا توان مدار تا در خدمتون باشم و اين مدار لينك تان توان و جريان ضعيفي داره هم چنين به مورد محل مصرف خود هم اشاره كنيد كافيست .{مثلا راه اندازي امپلي فاير چند واتي يا هر چي كه .... }|
با تشكر .
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
با سلام :
عزيزم به امپراژ مورد لزوم اشاره كنيد يا توان مدار تا در خدمتون باشم و اين مدار لينك تان توان و جريان ضعيفي داره هم چنين به مورد محل مصرف خود هم اشاره كنيد كافيست .{مثلا راه اندازي امپلي فاير چند واتي يا هر چي كه .... }|
با تشكر .
موفق باشيد .
با سلام به استاد گرامی جناب رجبی:
راستش همانطور که خدمتتان عرض کردم من مداری ساده می خواهم (همانند مداری که لینکش را قرار داده بودم)که ولتاژ 12 ولت 2 آمپرآداپتور را به 24 ولت dc یا بالاتر با آمپراژ 2به بالا تبدیل کند (dc to dc ) .همانطور که حدس زدید این مدار را برای راه اندازی مدار آمپلی فایر 100وات به بالا می خواهم فقط استاد می خواهم این مدار ساده باشه تا بتونم بسازم بازهم تاکید میکنم اگه ولتاژ24 به بالا شد اشکالی نداره و نکته آخر این که خروجی با سیم وسط صفر باشد ( مثلا 24-0-24 )در ضمن در مورد مداری که در پست قبلی معرفی کردم فرموده بودید آمپر خروجی اش ضعیف است اما من به دیتا شیتش نگاه کردم نوشته بود 3 آمپر و این هم دیتا شیتش.http://www.national.com/ds/LM/LM2585.pdf

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
من منتظر جوابتون هستم( پست قبلی). در ضمن این مدار را هم خودتون در پست 31 معرفی کردید آیا جوابگوی آمپلی فایر است؟ با تشکرhttp://www.irantk.ir/showthread.php?t=738&page=4

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
راستش همانطور که خدمتتان عرض کردم من مداری ساده می خواهم (همانند مداری که لینکش را قرار داده بودم)که ولتاژ 12 ولت 2 آمپرآداپتور را به 24 ولت dc یا بالاتر با آمپراژ 2به بالا تبدیل کند (dc to dc ) .همانطور که حدس زدید این مدار را برای راه اندازی مدار آمپلی فایر 100وات به بالا می خواهم فقط استاد می خواهم این مدار ساده باشه تا بتونم بسازم بازهم تاکید میکنم اگه ولتاژ24 به بالا شد اشکالی نداره و نکته آخر این که خروجی با سیم وسط صفر باشد ( مثلا 24-0-24 )در ضمن در مورد مداری که در پست قبلی معرفی کردم فرموده بودید آمپر خروجی اش ضعیف است اما من به دیتا شیتش نگاه کردم نوشته بود 3 آمپر و این هم دیتا شیتش.http://www.national.com/ds/LM/LM2585.pdf
با سلام :
دوست عزيز اين مدارات توليد انرژي نيستند بلكه فقط يك مدار مبدل هستند در مبدل ها اگر از اتلاف انرژي هم صرف نظر كنيم باز امكان ندارد تواني كه به ورودي اعمال ميشود بيشتر از ان از خروجي گرفت {مگر از طبيعت ميشه حمالي كشيد ؟؟؟ :D} :confused:
شما طبق درخواست تان ميخواهيد از يك مبدل با تواني كه حدود 12*2 = 24 وات ورودي ميگيرد در خروجي ان 2*24*2 = 96 وات بگيريد ........ مگر چنين امري ممكنه ؟؟؟؟ بگذريم واما پاسخ :
مدار پست 31 براي يك امپلي فاير 100 واتي كافي نيست .
مدار پيشنهادي شما نيز {حتي با حداكثر توانش 3 امپر } بازم از عهده يك امپلي 100 وات بر نخواهد امد و اينكه بنده براي 2 امپر در نظر گرفتم بهتر است اين نكات را مد نظر خود قرار و تجربه اي بيشتر به مهارت هاي خود بيافزاييد { معمولا ديتاشيت قطعات براي حالت هاي ايده ال و حداكثر توان قطعه اشاره ميكنند ولي متاسفانه قطعه اي كه شما از بازار تجارت تهيه ميكنيد ان قطعه اي نيست كه در ديتاشيت مطالعه ميكنيد مخصوصا قطعات توليدي كشور چين كه ديگه خودتان حسابش كنيد ..... }
در ثاني قرار نيست كه هميشه از حداكثر توان يك قطعه براي حالت مدام استفاده شود ... توجيه به عهده خودتون ..
لذا بهتر است يك حالت ميانگيني از ديتاشيت هر قطعه اي را انتخاب و محاسبه و براي كار مداوم استفاده بريد .:love-smiley-017:
براي رفع نياز شما {امپلي 100 وات از 12 ولت } مدار مناسبتري در تاپيك منابع تغذيه {dc2dc} بزودي اپلود ميكنم تا با خيال راحت و مطمين استفاده نماييد .
با تشكر .
موفق باشيد .

m-j

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-04-15
839
2,838
چند سوال از حضورتان داشتم:
1) تفاوت ترانس های دو سر خروجی و سه سر خروجی در چیست؟
2) آیا میتوان با کوپل کردن دو ترانس ولتاژ بیشتر گرفت؟
3) آیا میتوان آمپر خروجی ترانس ها را با اهم متر اندازه گرفت؟
با تشکر#$v686

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
چند سوال از حضورتان داشتم:
1) تفاوت ترانس های دو سر خروجی و سه سر خروجی در چیست؟
2) آیا میتوان با کوپل کردن دو ترانس ولتاژ بیشتر گرفت؟
3) آیا میتوان آمپر خروجی ترانس ها را با اهم متر اندازه گرفت؟
با تشکر#$v686
با سلام :
از نظر توان هيچ تفاوتي ندارند ولي از ديد پاراامترهاي ديگر به تفصيل شرح ميشود :
در ترانس دو سر با فرض اينكه سر ابتدايي سيم پيچ در يك زمان واحد داراي نيم سيكل منفي ميباشد همزمان در سر انتهايي ان پتانسيل به صورت نيم سيكل مثبت خواهد بود در نتيجه براي يكسوسازي اين نوع ترانس نياز به چهار عدد ديود {يك ديود پل } ميباشد { چرا؟؟؟ } تا سيكل هاي همزمان مثبت سر سيم ها را در يك نقطه به نام قطب مثبت و همچنين نيم سيكل هاي منفي را در يك نقطه به نام منفي جمع كند به شكل 1 و شكل موج هاي ترسيمي توجه كنيد .
در ترانس سه سيم براي هر لحظه از زمان مشخصي سيم وسط داراي پتانسيل صفر ولي در دو سر ابتدايي و انتهايي سيم پيچ پتانسيل نيم سيكل مثبت را خواهيم داشت لذا براي يكسوسازي فقط به تعداد دو ديود نياز خواهد بود ..{جرا دو ديود ؟؟؟} شكل 2 و شكل موجهاي هاي ترسيمي انرا به دقت مطالعه كنيد . شكل 3
توجه : الف > فركانس خروجي هر دو نوع يكسو ساز فوق دو برابر فركانس ورودي ميباشد يعني با فرض ورودي از برق شهر 50 هرتز خروجي داراي 100 هرتز ميباشد ...{چرا ؟؟؟ }.
- ب : > ديود هاي دو سيمه بايد داراي ولتاژ كاري حداقل دوبرابر ولتاژ ترانس و لي ديود هاي سه سيمه از ولتاژ هم تراز ترانس واز نظر امپر بلاعكس خواهد بود . {چرا؟؟؟ }
- ترانس يك مبدل توان ميباشد بنابراين هر ولتاژ و جرياني را به ولتاژ و جريان ديگري كه متعادل با توان طرف مقابل {صرف نظر از اتلاف } برابر باشد قابل تبذيل است لذا ميتوان توسط ترانس يك ولتاژ مشخص را به ولتاژ دلخواه تبديل كرد به شرط تعادل توان اوليه با توان ثانويه ان .
- امپر خروجي يك ترانس {منظور اگر خروجي ترانس تغذيه شده از طريق برق شهر هست } بله توسط مولتي متر {اهمتر نيست مولتيمتر صحيح است } در حالت ac قابل سنجش ميباشد {در مدار سري قرار گيرد }
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 8.1 کیلوبایت بازدیدها: 148
  • 21 کیلوبایت بازدیدها: 147
  • 38.3 کیلوبایت بازدیدها: 155

YASER222

کاربر
2009-11-19
16
14
با سلام خدمت دوستان گرامی یک مشکل دارم امیدوارم بتونید حلش کنید
من نیاز مبرم به یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 به 35 ولت دوبل با جریان دهی 3 تا 4 آمپر نیاز دارم برای یک آمپیلی فایر ماشین می خوام ممنون میشم کمکم کنید

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت دوستان گرامی یک مشکل دارم امیدوارم بتونید حلش کنید
من نیاز مبرم به یک منبع تغذیه سوئیچینگ 12 به 35 ولت دوبل با جریان دهی 3 تا 4 آمپر نیاز دارم برای یک آمپیلی فایر ماشین می خوام ممنون میشم کمکم کنید
با سلام :
دوست عزيز يكي از بهترين و كارامد ترين مدار را براتون پيشنهاد ميكنم كه تست شده و صد در صد عملي ميباشد .در يك پستي در طول صفحات همين بخش pcb اين مدار را نيز اپلود كرده ام در صورت نياز جستجو كنيد .
دانلود كنيد .
با تشكر .
موفق باشيد .

پیوست‌ها

• 7.1 کیلوبایت بازدیدها: 159
  • 87.8 کیلوبایت بازدیدها: 25
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا