آی پی امداد
abtahi

تاپيك سؤالات وپاسخها

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم

یه مدار پاور 12 ولت لازم دارم که با یه lcd که بهش وصل بشه فهمید آمپرش رو چنده

با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم

یه مدار پاور 12 ولت لازم دارم که با یه lcd که بهش وصل بشه فهمید آمپرش رو چنده

با تشکر
با سلام :
دوست عزيز توضيح بيشتر {مشگل خود را واضح و كامل بزاريد }
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: raga

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
استاد در مورد اينكه فركانس در تقويت كننده تغيير مي كند اينكه بنده به جاي ترانزيستور tip 41 از ترانزيستور مشابه ان bd243 استفاده كرده ام.استاد به نظر شما علت تغيير فركانس همين تغيير ترانزيستور نمي باشد؟؟؟؟؟؟
استاد در مورد فانكشن ژنراتور كه فرموديد سورس ان مشكل دارد .از انجايي كه ژنراتور تا 4.8كيلو هرتز فركانس مي دهد وفركانس مورد نياز من حد اكثر 10كيلو هرتز مي باشد نميشود از يك 2برابر كننده فركانس استفاده كرد؟؟؟؟؟؟يعني از 4.8 فركانسي حدود 10كيلو گرفت؟؟؟؟ اگر اينطور ميشود لطفا راهنمايي لازم رو مبذول بفرماييد.؟؟
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
با تشكر
meysam

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: raga

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
استاد در مورد اينكه فركانس در تقويت كننده تغيير مي كند اينكه بنده به جاي ترانزيستور tip 41 از ترانزيستور مشابه ان bd243 استفاده كرده ام.استاد به نظر شما علت تغيير فركانس همين تغيير ترانزيستور نمي باشد؟؟؟؟؟؟
استاد در مورد فانكشن ژنراتور كه فرموديد سورس ان مشكل دارد .از انجايي كه ژنراتور تا 4.8كيلو هرتز فركانس مي دهد وفركانس مورد نياز من حد اكثر 10كيلو هرتز مي باشد نميشود از يك 2برابر كننده فركانس استفاده كرد؟؟؟؟؟؟يعني از 4.8 فركانسي حدود 10كيلو گرفت؟؟؟؟ اگر اينطور ميشود لطفا راهنمايي لازم رو مبذول بفرماييد.؟؟
منتظر راهنمايي هاي شما استاد عزيز هستم
با تشكر
meysam
با سلام :
دوست عزيز شما تغيير فركانس در خروجي امپلي فاير داريد يا در خروجي فانكشن جنراتور ؟؟؟
در خروجي امپلي فاير تغييرات فركانسي بحث طبيعي است كه مانند مدار قبلي تان امپلي فاير شما در اين محدوده فركانسي به نوسان در مياد كه با جابجايي فيزيكي قطعات و تغيير محل اتصال تغذيه قطعات ميتوان حل كرد .
ولي در مورد نا خواني خروجي فانكشن با نمايش ال سي دي ان احتمال مشكل نرم افزاري داريد {با تاكيدي كه بر سلامت و صحيح بودن قطعات فيزيكي داريد} .
با تشكر .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: meysamm

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
استاد عزيز سلام
تغيير در تقويت كننده دارم به شكل خيلي محسوس.مخواستم بدونم كه تغيير ترانزيستور از tip41 به bd243 علت اين مشكل نمي باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه قطعات رو جابه جا كردم اما نتيجه نداد.ولي تا چند وقت قبل كه ترانزيستورها همون tip 41 بود اين مشكل نبود.نظر شما چيه استاد????
در مورد دو برابر كننده فركانس هم كه خدمتتون عرض كردم لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
meysam

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزيز سلام
تغيير در تقويت كننده دارم به شكل خيلي محسوس.مخواستم بدونم كه تغيير ترانزيستور از tip41 به bd243 علت اين مشكل نمي باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه قطعات رو جابه جا كردم اما نتيجه نداد.ولي تا چند وقت قبل كه ترانزيستورها همون tip 41 بود اين مشكل نبود.نظر شما چيه استاد????
در مورد دو برابر كننده فركانس هم كه خدمتتون عرض كردم لطفا راهنمايي بفرماييد.
با تشكر
meysam
با سلام :
با اينكه هر دو ترانزيستور مشابه هم هستند مسله اي به نظر ميرسد ترانزيستور tip 41 صرفا براي ارايش كمپلي مينتاري توليد شده {ارايش پوش پول مدار شما } لذا اگر از bd243 استفاده ميكنيد بايد ترانزيستور مكمل ان را نيز از bd242 استفاده كنيد . { امكان تغييرات نوساني هست } .
مدار دو برابر كننده فركانس خودش همين مشكل را برات ايجاد ميكند { نويز را بايد از منبع توليدي برطرف كرد وگرنه سد اسكندر هم بزنيد بالاخره دامن گيرتان خواهد بود }به نظر بنده توصيه نمي شود كه از دوپلر استفاده كنيد .
با تشكر .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت شما استاد گرامي
استاد عزيز از كجا مي توان تشخيص داد كه ال سي دي 2*16 سوخته است و قابليت نمايش را ندارد؟؟؟؟
با تشكر از شما استاد گرامي
meysam

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت شما استاد گرامي
استاد عزيز از كجا مي توان تشخيص داد كه ال سي دي 2*16 سوخته است و قابليت نمايش را ندارد؟؟؟؟
با تشكر از شما استاد گرامي
meysam
با سلام :
بنده بدين روش عمل ميكنم كه با مراجعه به ديتا شيت ان و مشخص و انتخاب كردن پايه هايي كه در شدت روشنايي و سيگنال ورودي ديتا و تغذيه ان و كرفتن سيگنال هاي موجود با اسكوپ از سالم و يا معيوب بودن انرا تشخيص ميدهم ولي سخت افزارهايي با نرم افزارش وجود دارد كه با وصل كردن ال سي دي و اجرا كردن برنامه در شماره مشخص شده ال سي دي و ايجاد گرافيك هاي {پترن تست } ميشه بصورت استاندارد تست كرد .
{ شرمنده كه تجربيات و تبحر كافي در ال سي دي ها را متاسفانه ندارم }.

با تشكر .
موفق باشيد .

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
سلام استاد عزيز
استاد مي خواستم بدونم اگه اي سي ميكرو بسوزد در پروگرامر مي شود مجدد ان را پروگرام كرد ؟؟؟يعني بالا مي ايد كه پروگرام شود.؟؟؟؟؟؟
در مدار فانكشن ژنراتور بر روي ال سي دي تنها يك خط سفيد رنگ يعني يك رديف مربع سفيد رنگ مي ايد اين مي تواند نشانه ي اين باشد كه اي سي ميكرو خالي از برنامه باشد؟؟؟؟؟
ممنون استاد عزيز
با تشكر
meysam

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا