آی پی امداد
abtahi

تجربیات: بوق موتورسیکلت بدون باطری

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
اسم واقعی و علمی اون سیم پیچ که به شمع متصل میشه و جرقه شمع را تامین میکنه نام علمی و درستش کوئل است اگه اینو بنام بوبین ذکر نکنی بهتر مشخص میشه و گیج نمیشم.
من از دست تو دارم خودم و میزنم
اون بوبین جرقه یا بوبین شمعه
بوبین یعنی سیم پیچ
کوئل یه قطعه است که زیر باک قرارداره و برق تولید شده در بوببن جرقه که بوسیله سیم مشکی خط قرمز به 6 ترانزیستور رفته و زمان بندی شده و بوسیله سیم مشکی خط زرد از ترانزیستور به کوئل رسیده رو تقویت میکنه
کوئل مولد جریان نیست بلگه تقویت کننده است
کوئل این است ??????????????????????????????????????????
cg-jog-high-performance-coil-ignition-for.html

آخرین ویرایش:

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
اسم واقعی و علمی اون سیم پیچ که به شمع متصل میشه و جرقه شمع را تامین میکنه نام علمی و درستش کوئل است اگه اینو بنام بوبین ذکر نکنی بهتر مشخص میشه و گیج نمیشم.
بوبین یعنی سیم پیچ
کوئل یه قطعه است که زیر باک قرارداره و برق تولید شده در بوببن جرقه که بوسیله سیم مشکی خط قرمز به 6 ترانزیستور رفته و زمان بندی شده و بوسیله سیم مشکی خط زرد از ترانزیستور به کوئل رسیده رو تقویت میکنه
کوئل این است

آخرین ویرایش:

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
بوبین یعنی سیم پیچ
کوئل این است ������������������������������
6361602602849829905373155.jpg

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
1390٫12٫28
10,107
80,212
بوبین یعنی سیم پیچ
کوئل این است ������������������������������������������

درود

ا
ون بوبین جرقه یا بوبین شمعه

اون بوبینی که توی ذهن شماست و میگی بوبین جرقه است کدوم بوبینه
عزیزم پاسخ دو سوالم را بده تا بفهمم چجوری کار میکنه
یک سیم پیچ زیر باک هست بنام کوئل
۶ بوبین هم زیر کاسه آهنرباست
دیگه چ بوبینی هست ؟
شناره ۳ و شماره ۶ به کجا متصله ( گفتی به بوبین متصله ولی کدوم بوبین و این بوبین کجاست ؟ )
تا زمانیکه پاسخ را متوجه نشم نمیتونم فکری براش کنم و در اینصورت نهایتا باید خودم بازش کنم )

دوباره میپرسم
۱- آیا همگی ۶ تا بوبین یعنی هر ۶ تا بوبین زیر آهنربای چرخان همگی شبیه هم هستند ؟
۲- کنتاکت شماره ۳ و کنتاکت شماره ۶ سوکت دقیقا به کوئل متصل میشه یا به ۶ تا بوبین متصل میشه ؟

سپاس

آخرین ویرایش:

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
عکسهای که فرستادم و مگه دیدی؟
امروز دانشگاه و اطراف انقلاب شلوغ و تجمعات اعتراضی بود، زدن اینترنت و لاک پشتی کردن اصلا سرعت نداره

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
عکسهای که فرستادم و مگه دیدی؟
امروز دانشگاه و اطراف انقلاب شلوغ و تجمعات اعتراضی بود، زدن اینترنت و لاک پشتی کردن اصلا سرعت نداره

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
دیگه چ بوبینی هست ؟
زیر کاسه آهنربایی یا همون فلکه برق 7تا بوبین یا سیم پیچ هست
یکیش که از بقیه بزرگتره حدودا 2برابره و سیم پیچ خیلی نازک و تعداد چند هزار دور داره اون بوبین جرقه هست یه سرش اتصال به بدنه است و سر دیگه سیم نازک وصل سیم مشکی خط قرمز هست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: vafadar1

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
دیگه چ بوبینی هست ؟
زیر کاسه آهنربایی یا همون فلکه برق 7تا بوبین یا سیم پیچ هست
یکیش که از بقیه بزرگتره حدودا 2برابره و سیم پیچ خیلی نازک و تعداد چند هزار دور داره اون بوبین جرقه هست یه سرش اتصال به بدنه است و سر دیگه سیم نازک وصل سیم مشکی خط قرمز هست

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
6تا بوبین دیگه که سیمش کلفته 0.7mm بهم وصل هستن به عبارتی یک تکه سیمه که دور 6هسته پبچیده شده
تو بعضی بوبینها اون 6بوبین هم اندازه هستن و بعضی بوبینهای شرکت سازنده دیگه شاخه 6 کوچیک تره ففط

David54

کاربر
1395٫9٫25
74
134
منزل
6تا بوبین دیگه که سیمش کلفته 0.7mm بهم وصل هستن به عبارتی یک تکه سیمه که دور 6هسته پبچیده شده
تو بعضی بوبینها اون 6بوبین هم اندازه هستن و بعضی بوبینهای شرکت سازنده دیگه شاخه 6 کوچیک تره ففط

بالا