درود بر شما...درود
اگه گفتم موتوری که باطری ۱۲ ولت داره منظورم این نیست که که حتما باطری داشته باشه بلکه نیازی به باطری نیست فقط ولتاژ میخواد مثل ولتاژ چراغ جلو
اگه به ورودی این مداری که ساختی هر ولتاژی از حدود ۱۰ الی ۴۰ ولت بهش بدی موبایل را شارژ میکنه.
مقاومت ها برای طولانی شدن شارژ است زیرا سرعت شارژ بسیار زیان داره و مدت زمان شارژ هر چه طولانی تر باشه بهتره
مضافا که مقاومت موجب افزایش طول عمر رگلاتور هم میشه .
همینطوره ، دیگه نیاز به شارژر فندکی نداری و حتی برای کامیون که ۲۴ ولته هم کار میکنه چون کافیه ولتاژی بین ۱۰ الی ۴۰ ولت داشته باشی تا کار کنه .
فقط باید یگبار مقاومت را متناسب با موبایلت آزمایش و نصب کنی که البته شارژر ها هم همینطورند زیرا برخی از شارژرها برای برخی از موبایل ها کار نمیکنه
و فرقش با این شارژری که میسازی اینه که شارژر بازاری باید کلا عوض بشه ولی این شارژر با تغییر بک مقاومت درست میشه ( میتونی ۲ یا نهایتا ۳ مقاومت پیش بینی کنی که برای تمام موبایل ها قابل استفاده باشه یعنی خروجی رگلاتور بجای یک مقاومت با ۳ مقاومت مختلف سری میشه بطوریکه. اگه از یک مقاومت که مخصوص یک گروه از موبایل هاست استفاده کنی پایه دو مقاومت دیگه مربوط به انواع دبگه ، آزاد و بیکاره هستند )
اینم شارژر همه کاره ، دیگه چی میخوای
یعنی هر جایی ولتاژ ۱۰ الی ۴۰ ولت داشته باشی میتونی موبایلت را شارژ کنی
اگه میخوای کاملترین شارژر دنیا هم بشه یک آداپتور یدک ۱۰ یا ۱۲ یا هر ولتاژی تا ۴۰ ولت که داری کنارش بعنوان یدک باشه که در مواقع ضروری با برق شهر هم بتونی یک ولتاژ بین ۱۰ الی ۴۰ ولت به ورودی بدی دیگه میتونه با برق شهر هم کار کنه ، دیگه چی میخوای ؟
قیمت رگلاتور ۵ ولتی حدود هزار تومن است
یک اوراقی تلویزیون رنگی بخر دریای قطعات داره این رگلاتور را هم لااقل یک یا دو تا داره
سپاس
استاد بنده یه رگلاتور7805 رو داخل قاب یک شارژ موبایل که به فندکی خودرو متصل میشه جاسازی کردم (ابتدا متعلقات خود شارژر رو تخلیه کردم بعد جایگذاری نمودم )
خروجی 5ولت رگلاتور رو نتونستم با مقاومتی سری کنم
با مقاومت ۱۰ اهم که اصلا شارژ نمیشد فقط یک لحظه نماد شارژ روی گوشی ظاهر میشد و فورا قطع میشد
با مقاومتهای دیگر ۸و ۶ و ۵ اهمی علامت شارژ ظاهر میشد ولی هر چقدر صبر میکردم درصدی شارژ نمیشد
بلاخره 1اهمی گذاشتم بازهم شارژ نمیشد
بدون مقاومت تست کردم شارژ میشه ولی خیلی ضعیف تااندازه ایکه خود موبایل هم پیغام میده که: شارژ به کندی انجام میشود از شارژر اصل استفاده کنید .
البته شارژ میشه ولی خیلی کند شارژ میشه
توسط ترانس 20 ولتی که با دیود و خازن صافی یکسوسازی شده تست ورودی رو انجام میدم
سپاس.
آخرین ویرایش: