دوست من سلام دوباره
میتونید یک عکس از اهم متر تون بگذارید ممنون
میتونید یک عکس از اهم متر تون بگذارید ممنون
دوست من سلام
بنده متاسفانه با این مدل کار نکردم ولی تقریبی گفتم تستش با خود شماست
همونطور که در تصویر مشخص کردم اول رنج رو در شماره یک قرار بده که مشخص کردم
سپس شماره دو رو بزن تا بین رنج های ولت تغییر کنه مثلا رنج رو از 2 ولت به 20 تغییر میده تست کنید منتظر پاسختون هستم
شماره 3 هم روشن و خاموشش هست درسته
مشاهده فایلپیوست 112865
ممنون از شما استاد گرامی. ولی همونطور که برای استاد محبی توضیح دادم با قراردادن سوکت ها روی پایه خازن درقسمت مشخص شده سلکتور هیچ عددی جز 0 نماش نمی دهد.دوست خوبم
در ادامه راهنمائی های استاد عزیزمون آقای محبی ،عرض کنم این مدل اتورنج هست و تنظیم خاصی نداره و کافیه سلکتور رو روی اندازه گیری ولتاژ قرار داده و اندازه بگیرید .
موفق باشید .
استاد عزیز من قبلا عرض کردم به علت بعد مسافت فعلا مقدور به تهیه دیباگر نمی باشم و همچنین از تمامی شما عزیزان به خاطر نابلد بودن خود پوزش خواستم. فعلا هم منتظرم تا یکی از اساتید جواب اینجانب را که اعداد بدست آمده توسط اهم متر از خازن ها صحیح است یا نه و در صورت اشتباه بودن طریقه بدست اوردن اعداد صحیح کدام است. ممنون از بزگواری جنابعالی و دگیر اساتیددوست عزیز سوال از شما از مادربرد به اهممتر رسید
برای رسیدن به موقعیت عیب سریعتر شما دیباگر باید داشته باشید که طبق کد دیباگر محمدوه عیب را کمتر کنند و با توجه به وجود دیباگر و فشار روی چیپ ها و سوکت سی پی در کد دیباگر تغییر ایجاد میشود یا نه؟
ثانیا شما سی پی یو مجازی هم داشته با شید با توجه به وضعیت ال ای دی (برقرار بودن یا نبودن سی پی یو کد)میتوان محدوده عیب را کمتر کرد.
نا گفته نماند برای بدست vcore شما میتوانید از خود آی pwm ،سر مثبت خازن ها،یکی از پایه های چوک میتوان میقدار 1.1 الی 1.8 را مشاهده نمود./.
دوست عزیز سوال از شما از مادربرد به اهممتر رسید
برای رسیدن به موقعیت عیب سریعتر شما دیباگر باید داشته باشید که طبق کد دیباگر محمدوه عیب را کمتر کنند و با توجه به وجود دیباگر و فشار روی چیپ ها و سوکت سی پی در کد دیباگر تغییر ایجاد میشود یا نه؟
ثانیا شما سی پی یو مجازی هم داشته با شید با توجه به وضعیت ال ای دی (برقرار بودن یا نبودن سی پی یو کد)میتوان محدوده عیب را کمتر کرد.
نا گفته نماند برای بدست vcore شما میتوانید از خود آی pwm ،سر مثبت خازن ها،یکی از پایه های چوک میتوان میقدار 1.1 الی 1.8 را مشاهده نمود./.