آی پی امداد
abtahi

امنیت شغلی در تعمیرات! (مطرح تجربیات)

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
585
1,264
امروز یه مشتری داشتم نانوا هست اومده بکلایت الجی ۴۹ اینچ عوض کرده.فیلم گرفته نشونم داد بنده داغونم خخخ
سلام
اگه خودش
بک لایت را عوض کرده،پنل را نشکسته،خیلی خوش شانس بوده.
یک مشتری داشتم،تلویزیون 40F سامسونگ باز کرده برام آورده بود،قسمت تیکان یک IC را اشاره میکرد سوخته،اگه داری عوض کن،بهش گفتم پنل تلویزیون کجاست؟، بک لایت هم که نداره،یک نایلون بک لایت سوخته و نیم سوخته درآورد گفت بفرمایید.بهش گفتم اینا را خودت انجام دادی؟گفت نه،یک وانتی ضایعاتی،سر کوچه مان،تلویزیون را باز کرده و گفته این آی سی هم سوخته.

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,259
3,344
32
امروز یه مشتری داشتم نانوا هست اومده بکلایت الجی ۴۹ اینچ عوض کرده.فیلم گرفته نشونم داد بنده داغونم خخخ
همین مشتری شما شک نکن تو همین سایت عضویت داره فعالیت میکنه و پیام شما داره می بینه خخخ

electronium

VIP+ افتخاری
کاربر
2020-07-30
1,259
3,344
32
سلام
اگه خودش
بک لایت را عوض کرده،پنل را نشکسته،خیلی خوش شانس بوده.
یک مشتری داشتم،تلویزیون 40F سامسونگ باز کرده برام آورده بود،قسمت تیکان یک IC را اشاره میکرد سوخته،اگه داری عوض کن،بهش گفتم پنل تلویزیون کجاست؟، بک لایت هم که نداره،یک نایلون بک لایت سوخته و نیم سوخته درآورد گفت بفرمایید.بهش گفتم اینا را خودت انجام دادی؟گفت نه،یک وانتی ضایعاتی،سر کوچه مان،تلویزیون را باز کرده و گفته این آی سی هم سوخته.
فقط همین کم مونده ضایعاتی سر کوچه بیاد تو کار تعمیرات تلویزیون 🗿

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
412
1,058
همدان کوی ولیعصر
احتمالش هست باید یه مدرک دال بر تعمیر کار بودن یا جواز کسب همه بدن
سلام احسنت من هم با این نظریه موافقم حالا یا جواز کسب ویا مدرک فنی یا تحصیلی مرتبط

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
585
1,264
احتمالش هست باید یه مدرک دال بر تعمیر کار بودن یا جواز کسب همه بدن
سلام
دلیل اینکه اکثر اعضا،فقط درخواست راهنمایی می کنند،پاسخ دهنده خیلی کم هستند،شاید کسانی تو انجمن رخنه کردن که تعمیرکار نیستند و اخلال در شغل تعمیرکاران میکنند،
این باید جدی پیگیری بشه.
آیا بهتر نیست هر کاربر نام واقعی خودش در پروفایل باشد؟این یک نظر است.

آخرین ویرایش:

Celine82

کاربر vip
کاربر
2022-04-09
89
140
سلام
دلیل اینکه اکثر اعضا،فقط درخواست راهنمایی می کنند،پاسخ دهنده خیلی کم هستند،شاید کسانی تو انجمن رخنه کردن که تعمیرکار نیستند و اخلال در شغل تعمیرکاران میکنند،
این باید جدی پیگیری بشه.
آیا بهتر نیست هر کاربر نام واقعی خودش در پروفایل باشد؟این یک نظر است.
تشریف ببرید یوتیوب فقط کافیه کمی به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید ، اموزش همه چیز با جزییات کامل هست ، سمساری ماژول میزنه اتفاقا پشت ویترین هم زده پذیرفته میشود! مشتری باید عاقل باشه وسیله دستش نده، من شرکت هستم مثل عزیزان مغازه ندارم، متوجه نشدم منظورتون از اخلال چی هست؟

javamobira

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-02-22
412
1,058
همدان کوی ولیعصر
سلام
منظور از اخلال اینکه یک عده که نه تعمیرکارن نه تحصیلاتشون مرتبط با برق والکترونیک وبهتر بگم شغلشون کلا یک فعالیت دیگه است میان اینجا وبرای کنجکاوی ویا برای اینکه ببین خودشون می تونند بدونه پرداخت هزینه دستگاه خودشون تعمیر کنند وبعد باکلی عیب دستی اضافه شده که باعث میشه تعمیر کار واقعی سردر گم کنه وعیب یابی که میتونست 1الی 2 ساعت وقت ببره بکنه یک روز کار تاز موقع دستمزدم تفاوتی بین یک کار دستکاری شده با عیب دستکاری نشده قائل نباشه جالب تر اینجاست که اگر ازش هم سوال بپرسی میگه خود به خود اینجور شد

Celine82

کاربر vip
کاربر
2022-04-09
89
140
همکارم ۱۷ تومن خرج کرد کلاس و دوره ... اتو مو باز کرد فیوز سوخته رو جامپر کرد ! بمب:)) حالا اینایی که شانسی توقع دارن چیزی رو درست کنند بماند، همین همکارم فکرشو بکن ی مغازه بزنه مشتری بدبین میشه به تعمیرکار ، تعمیرکار پیچ ستاره رو ای رو با چهارسو میخواست باز کنه سر پیچ گرد شد! تعمیرکار لپتاپ تعمیر کرد خار قاب رو شکست چسب قطره ای زد، خب فکر نمیکنی دفعه بعد مشتری میگه خودم بهتر انجام میدم؟! چطوری اعتماد کنه؟ چی تو مغزشون میگذره که فکر میکنن تعمیرات ساده هست بدون تخصص مهمتر تجربه میتونن پول دربیارن نمیدونم

گل بنفشه

کاربر
2023-10-08
5
10
تهران
سلام.
واقیتش از صحبت های دوستان استفاده کردیم .
اما یک سوال ذهنم را در گیر کرده ؟
اگر به قول دوستان یک نانوا یا یک ضایعاتی میتونه یک ال سی دی یا ال ای دی یا تلوزیون . دیجیتال و.... را تعمیر کنه . که به نظر شما میتونه؟
بدون اطلاعاتی مثلا نه میدونه دیود چیه . نه میدونه ترانزیستور چیه . نه میدونه مولتی متر چیه ؟ میشه وسایل بالا را تعمیر کرد .
به نظر من نمیشه .
کس میتونه این اقلام را تعمیر کنه که صد در صد اصول و پایه الکترونیک را فهمیده باشه .
اگر یک ضایعاتی یا نانوا بتونه وسایل بالا را تعمیر و 40 در صد پول در بیاره. واقیتش کارش درسته . جاش در جای و مکان مناسب نیست .
یا علی

بالا