و یک چیز جالب دیگه هم تعمیرکار عمومی و هم تعمیرکار تخصصی هردوشون از چشم مشتری تعمیرکار هستند
تعمیرکار عمومی هیچ وقت نمیتونه رو دستگاه خاصی متمرکز و تخصصی کار کنه(چون تخصصی کار کردن لازمه تخصص مهارت و تجربه بالاست ابزارهای گران و از نظر دیدگاه شناخت و شناسایی شدن در یک کار از دیدگاه مشتری جماعت)
تعمیرکار تخصصی هم هیچ وقت نمیاد دستگاه های عمومی رو محک بزنه چون نه از نظر صرف زمان و هزینه های ابزار و تعمیر جور در نمیاد و نمی صرفه
بنابراین این دو تعمیرکار دو قطب بیگانه نسبت به هم محسوب میشوند
تعمیرکار عمومی میتونه تخصصی کار بشه و برعکس این قضیه صدق نمیکنه چون کلی وسایل و ابزار کار گران برای تخصص یک کارش خریده نمیاد عمومی کار کنه
سلام
منظورم تخصصی سطح بالا نیست.منظورم مشخص کردن رشته کاری و محدود کردن به وسایل با ارزشه.مثلا تلویزیون یا تجهیزات پزشکی یا اداری یا دستگاه جوش یا اینورتر و ...
من هیچ ابزار گرونی ندارم.پروگرام هارد را میسپرم به یک همکار.تعمیر پنل به همکار دیگه.به علت ضعف بینایی لحیم کاری ظریف را به یک دوست تعمیرکار موبایل.مشتری منو میشناسه و برای من میاره .پس مشتری بعدی هم پیش من میاد
.با همین ابزار تعمیر عمومی وقتی عیب خازنی یک تلویزیون 50 را برطرف کنی دستمزدش حداقل 800 تومنه.برای تلویزیون 32 نهایتا 500 برای گیرنده 150 و برای یک آداپتور 5 ولتی یک آمپری نهایتا 30 تومن.
وقتی کلاس کاری را در حد آداپتور بیاریم پایین دیگه اون تلویزیون را از دست میدیم .میشیم دم دستی برای کارهای بی ارزش.تجربه های از این دست خیلی دارم.یکی از دوستان برادرم را از روی رودربایستی براش کنترل تلویزیون درست می کردم . هر ماه پیش من بود یکی از دکمه ها را نوه ها کنده اند انتظار هم داشت همون وقت درستش کنم.خلاصه بعد یه مدت اومد گفت تلویزیون را بردم نمایندگی درستش کرد یک هفته نشده دوباره خراب شد الان دوباره درستش کرده گفت معلوم نیست چقدر کار کنه اگه نشد میارمش پیش خودت.گفتم چرا از اول نیاوردی گفت: بچه ها گفتند این فقط در حد تعمیر کنترل به کار میاد .گفتم الان چرا میخوای بیاری: گفت آخه دیگه از نمایندگی کاری بر نمیاد .تو وقتت آزاده شاید تو وقت بزاری درستش کنی.گفتم و.قتم آزاد نیست الانم که با کامپیوتر کار می کنم دارم سایت اون مغازه را درست می کنم. بیکار نیستم که چت کنم و کنترلی را هم که آورده بود گفتم دیگه نو بخر تعمیری نیست