شماره قطعه u7 رو میخواستم قطعه برد خودم از بین رفته
آی سی U7 با اسم (HYEQG) نمیدونم گیر میاد یا نه منم نیاز دارم بهش
شماره قطعه u7 رو میخواستم قطعه برد خودم از بین رفته
آی سی U7 با اسم (HYEQG) نمیدونم گیر میاد یا نه منم نیاز دارم بهش
سلامدوستان لطفا یکی بگه در LCR T7 علت داغ شدن بیش از حد آی سی U7 با اسم (HYEQG) که سبب سوختن سلف L1 و دیود D2 میشه و احتمال سوختن خود U7 هم خیلی زیاده بواسطه ی اون حرارت بسیار بالا چیه و چطور باید این مشکلو حل کرد؟ جایگزین U7 چی بگذارم؟
SKYTECH قطعه رو موجود داره.آی سی U7 با اسم (HYEQG) نمیدونم گیر میاد یا نه منم نیاز دارم بهش
حذف این قطعه کارآییِ تشخیص دیود زنر رو تو این دستگاه از بین میبره.میشه لین آیسی رو دور زد یا از مدارخا ج کرد طوری که کارایی مدار کاملا از دست نره؟
مشکل دوست عزیزمون majidsohile ربطی به U7 نداره.قطعه u7 را تعویض کن برادر
سلام
این قطعه یه DC-DC Up Converter با کدHY و پارت نامبر SY7200A هست که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر در مسیر پایههای K و A زیف سوکت قرار گرفته و ولتاژی تا ۳۰ ولت روی این پایهها اعمال میکنه. وقتی شما قطعهای غیر از دیود زنر روی اون قرار بدید؛ احتمال اینکه ولتاژ اعمالی سبب آسیب به این قطعه و D2 بشه وجود داره.
همچنین تو کاتولاگ LCR-T7 تاکید کرده که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر، حتما میبایست مثبت دیود رو به K (کاتد) و منفی اون رو به A (آند) وصل کنید.
دیتاشیت قطعه رو در ادامه میارم.
SKYTECH قطعه رو موجود داره.
حذف این قطعه کارآییِ تشخیص دیود زنر رو تو این دستگاه از بین میبره.
مشکل دوست عزیزمون majidsohile ربطی به U7 نداره.
مشاهده فایلپیوست 199472
به نظر شما با تعویض آی سی مشکل داغ کردنش برطرف میشه؟؟؟سلام
این قطعه یه DC-DC Up Converter با کدHY و پارت نامبر SY7200A هست که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر در مسیر پایههای K و A زیف سوکت قرار گرفته و ولتاژی تا ۳۰ ولت روی این پایهها اعمال میکنه. وقتی شما قطعهای غیر از دیود زنر روی اون قرار بدید؛ احتمال اینکه ولتاژ اعمالی سبب آسیب به این قطعه و D2 بشه وجود داره.
همچنین تو کاتولاگ LCR-T7 تاکید کرده که برای تشخیص ولتاژ دیود زنر، حتما میبایست مثبت دیود رو به K (کاتد) و منفی اون رو به A (آند) وصل کنید.
مشاهده فایلپیوست 199472
سلاماگر قابل حذف باشه من اینکارو میکنم و ترجیح میدم دیود زنر را با روش های دیگه تست کنم.
بله، با توجه به قوانین سایت، از درج لینک خودداری کردم. خودتون کلمه skytech رو با پسوند ir وارد و قطعه رو در سایتش جستجو کنید. یا فارسی سایت رو جستجو کنید: "فروشگاه آنلاین اسکایتک"اسکای تچ skytech سایت داره؟
داخل سایت skytech نتونستم آی سی با نام HYEQG را پیدا کنم میشه راهنمایید کنی. سپاسگزارم.سلام
مشاهده فایلپیوست 199472
اگر از سلامت D2 اطمینان دارید؛ احتمال اینکه U7 نیمسوز شده باشه وجود داره. قیمت آنچنانی هم نداره. تعویض کنید و نتیجه هم اعلام بفرمایید.به نظر شما با تعویض آی سی مشکل داغ کردنش برطرف میشه؟؟؟
شما کد رو نباید جستجو کنید؛ بلکه پارت نامبر رو باید جستجو کنید. SY7200Aمن
داخل سایت skytech نتونستم آی سی با نام HYEQG را پیدا کنم میشه راهنمایید کنی. سپاسگزارم.
قبلا d2 را تعویض کردم. الان دستگاهم کار میکنه و درست هم کار میکنه . قبل از تعویض دیود اصلا کار نمیکرد و همش پیام دیود زنر میداد. من خازن کنار دیود را هم تعویض کردم اما دیگه آیسی رو نداشتم. اما شدت حرارت u7 خیلی بالاست مثل نوک هویه داغه و هر لحظه ممکنه بسوزه بخاطر همین با دستگاه کار نمیکنم تا وقتی مطمین نشم همه چیز درسته. و باید این مشکل حل بشه منم احتمال نیمسوز شدن آیسی u7 رو میدم.اگر از سلامت D2 اطمینان دارید؛ احتمال اینکه U7 نیمسوز شده باشه وجود داره. قیمت آنچنانی هم نداره. تعویض کنید و نتیجه هم اعلام بفرمایید.
D2 هم به گفته دوستان 4148 هست.