سلام
فقط دقت کنید قطعات رو با همون مشخصات اصلی جایگزین کنید که دقت و کارآیی دستگاه از بین نره.
حتما نیاز به هوای گرم نیست؛ با هویه هم میتونید قطعه رو بردارید.
۱- حتما، حتما، حتما قبل از هویه کاری، باطری دستگاه رو جدا کنید و اجازه بدید خازنهای مدار تخلیه بشن. در نظر نگرفتن این امر میتونه به قیمت از بین رفتن برنامه دستگاه و یا سوختن قطعات تموم بشه.
۲- به حدی قلع رو با هویه داغ کنید و روی هر سه پایه ۱ و ۲ و ۳ بریزید که هر سه پایه بهم وصل بشه.
همین کار رو با پایه های ۴ و ۵ و ۶ انجام بدید.
بعد هویه رو روی یک سمت از قلعها بزارید تا آب بشه. همین کار رو با قلع های اونطرف آیسی انجام بدید.
اینقدر سریع و پشت سرهم این کار رو انجام بدید که همزمان قلع هر دو طرف آیسی آب بشه.
آیسی رو با پنس بردارید و قلع پایه هایی که بهم وصل شده رو با قلعکش کامل بردارید.
حالا ایسی جدید رو با توجه به جهت صحیح روی برد لحیم کنید.
از اونجایی که قبلا فرمودید فقط بخش زنر مشکل داشته؛ انشاءالله با جایگذاری U7 و رعایت موضوعات بالا مشکل برطرف میشه.
موفق باشید
درود . آیسی u7 را تعویض کردم اما هنوز این آی سی جایگزین هم به شدت داغ میکنه
بعد از کمی کار دستگاه خازن رو مقاومت تشخیص میده و دیود را هم مقاومت نشان میده کلا همه چیرو اشتباه نشان میده. کلا قاطی کرده.
واقعا نمیفهمم مشکل از کجاست. تمام مقاومت ها و دیود های اطراف u7 را هم تست کردم سالم بودن. خرابی چشمی هم مشاهده نمیشه. هیچ قطعه دیگری هم جز u7 داغ نمیکنه.
تصاویری از آی سی جایگزین شده هم گذاشتم که از skytech خریداری کردم. برای اطلاع دوستان میگم نامی که روی قطعه نوشته شده هست
HYEPE
احتمالا اگر نتونم درستش کنم کلا این آی سی را حذف میکنم از مدار ببینم کار میکنه یا نه و اگر باز هم کار نکنه میرم یک LCR T4 میخرم خودمو راحت میکنم.
واقعا خیلی بده ابزاری که برای تعمیرات استفاده میشه خودش اینقدر مشکل ساز باشه. فرض کنید هر روز مولتی مترتون خراب بشه!!