- 2012-03-18
- 10,107
- 80,212
سلام
اگر میخواهید رفتار سلف ها را بسادگی با چشم خود ببینید
مدار ساده زیر را ببندید و مشاهدات خود را مطرح کنید . شامل
دو زینر حدود 6 ولت ( 3 الی 6 ولت )
دو LED
مقاومت 4.7 کیلو اهم و یا پتانسیومتر جهت تغییر مناسب مقاومت
ترانس 6 ولت یا هر ترانس کوچک یا بزرگ 3 الی 12 ولت که دارید
باطری 1 الی 6 ولت ( هر باطری دم دست که دارید ولی اگر ابتدا 1/5 ولتی را تست کنید بهتر است و هرچه باطری کوچکتر باشد لامپها با مقاومت کوچکتر روشن میشوند )
اگر تهیه موارد فوق هم مقدورتان نیست فقط یک لامپ نئون فازمتر به خروجی ترانس متصل و آزمایش کنید ( بجای مقاومت و دو led )
یک لحظه کوتاه کلید را ببندید و ببینید کدام لامپ و با چه شدت نوری روشن میشود
سپس کلید را قطع و در این لحظه هم ببینید کدامیک و با چه شدت نوری روشن میشود
نتیجه را اعلام فرمایید تا متناسب با ترانس مقدار مناسبی پیشنهاد کنم که کلیه جوانب آزمایش قابل مشاهده شود و رفتار سلف را با پوست و خون خود لمس کنید

باید نور یکی از لامپها بیشتر باشد ؟ کدامیک و در کدام حالت (زمان قطع یا وصل) و چرا؟
نور قطع بیشتر است یا نور حالت وصل ؟
اتفاقا حدس شما نادرست است ( منهم اولین بار مثل شما حدس زدم ولی با آزمایش مبهوت شدم)
اگر میخواهید رفتار سلف ها را بسادگی با چشم خود ببینید
مدار ساده زیر را ببندید و مشاهدات خود را مطرح کنید . شامل
دو زینر حدود 6 ولت ( 3 الی 6 ولت )
دو LED
مقاومت 4.7 کیلو اهم و یا پتانسیومتر جهت تغییر مناسب مقاومت
ترانس 6 ولت یا هر ترانس کوچک یا بزرگ 3 الی 12 ولت که دارید
باطری 1 الی 6 ولت ( هر باطری دم دست که دارید ولی اگر ابتدا 1/5 ولتی را تست کنید بهتر است و هرچه باطری کوچکتر باشد لامپها با مقاومت کوچکتر روشن میشوند )
اگر تهیه موارد فوق هم مقدورتان نیست فقط یک لامپ نئون فازمتر به خروجی ترانس متصل و آزمایش کنید ( بجای مقاومت و دو led )
یک لحظه کوتاه کلید را ببندید و ببینید کدام لامپ و با چه شدت نوری روشن میشود
سپس کلید را قطع و در این لحظه هم ببینید کدامیک و با چه شدت نوری روشن میشود
نتیجه را اعلام فرمایید تا متناسب با ترانس مقدار مناسبی پیشنهاد کنم که کلیه جوانب آزمایش قابل مشاهده شود و رفتار سلف را با پوست و خون خود لمس کنید

باید نور یکی از لامپها بیشتر باشد ؟ کدامیک و در کدام حالت (زمان قطع یا وصل) و چرا؟
نور قطع بیشتر است یا نور حالت وصل ؟
اتفاقا حدس شما نادرست است ( منهم اولین بار مثل شما حدس زدم ولی با آزمایش مبهوت شدم)