آی پی امداد
abtahi

سوال: آیا جرقه ضعیف قطعا نشانه خرابی های ولتاژ است

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
سلام و تشکر مجدد
کلا های ولتاژ ۸ پایه داره
که فقط ۶ پایه اون استفاده شده
اون دوپایه ایی که به هم دیگه راه میدن ولی به بقیه پایه ها راه نمیدن بیکار هست
از شما چه پنهان اسکوپ ۲۰۰ مگ دیجیتال دارم
ولی اخرین بار که با هاش کار کردم احساس میکنم خطا داره یا شاید هم تنظیماتش نیاز به بازنگری داشته باشه
الان حدود ۹ ماه هست که ازش کار نکردم

درود

ابتدا قطعات مرتبط با آی سی را تست کن و آی سی را تهیه و عوض کن ، اگه درست نشد ترانس خرابه ولی احتمال خرابی ترانس ضعیفه که بالاخره مشخص میشه.

اگه نقشه داشتی هر ترانسی که از نظر کاربرد مشابه باشن میتونستم جایگزین کنم ( البته نقشه یا دیتاشیت ترانس دوم هم نیاز بود ) .
پوسته ترانس هایولتاژ رو بدقت بررسی کن ببین بواسطه حرارت مخدوش نشده ؟

سپاس

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: farzad.

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
درود

ابتدا قطعات مرتبط با آی سی را تست کن و آی سی را تهیه و عوض کن ، اگه درست نشد ترانس خرابه ولی احتمال خرابی ترانس ضعیفه که بالاخره مشخص میشه.

اگه نقشه داشتی هر ترانسی که از نظر کاربرد مشابه باشن میتونستم جایگزین کنم ( البته نقشه یا دیتاشیت ترانس دوم هم نیاز بود ) .
پوسته ترانس هایولتاژ رو بدقت بررسی کن ببین بواسطه حرارت مخدوش نشده ؟

سپاس
با سلام و تشکر از این که وقت گران بها رو صرف بنده فرمودید
جهت اطلاع و جمع بندی عرض میکنم که یک عدد مانیتور مشابه ولی با همان مدل های ولتاژ برای تعمیر مراجعه کرد که بنده قبل از تعمیر آن مانیتور های ولتاژ رو باز کردم و روی مونیتور مورد بحث نصب کردم ضمن این که 2 عدد فت هم تعویض کرده بودم بلافاصله تصویر آمد و هیچ المانی هم داغ نشد
تجربه ارزشمندی بود
با تشکر

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
با سلام و تشکر از این که وقت گران بها رو صرف بنده فرمودید
جهت اطلاع و جمع بندی عرض میکنم که یک عدد مانیتور مشابه ولی با همان مدل های ولتاژ برای تعمیر مراجعه کرد که بنده قبل از تعمیر آن مانیتور های و ولتاژ رو باز کردم و روی مونیتور مورد بحث نصب کردم ضمن این که 2 عدد فت هم تعویض کرده بودم بلافاصله تصویر آمد و هیچ المانی هم داغ نشد
تجربه ارزشمندی بود
با تشکر

درود

بنابرین فقط قطعات جانبی آی سی و بویژه آی سی مشکوکه.
اگر با اسیلوسکوپ معیوبی هم که فقط شکل موج نشون بده بتونی شکل موج گیت فت قدرت دو دستگاه رو مقایسه کنی مشکل مشخص میشه و تردید ندارم ، خرابی قطعات جانبی آی سی یا خرابی خود آی سی ، موجب عملکرد نادرست آی سی شده و فرکانس هوریزانتال بسیار پایین تر از نرمال شده و لذا موجب افزایش جریان فت میشه و داغ میکنه.
اگه فرصت بررسی قطعات جانبی آی سی رو نداری سعی کن آی سی تهیه کنی که در زمان کمتری ، تکلیف مشخص بشه.

سپاس

آخرین ویرایش:

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
درود

بنابرین فقط قطعات جانبی آی سی و بویژه آی سی مشکوکه.
اگر با اسیلوسکوپ معیوبی هم که فقط شکل موج نشون بده بتونی شکل موج گیت فت قدرت دو دستگاه رو مقایسه کنی مشکل مشخص میشه و تردید ندارم ، خرابی قطعات جانبی آی سی یا خرابی خود آی سی ، موجب عملکرد نادرست آی سی شده و فرکانس هوریزانتال بسیار پایین تر از نرمال شده و لذا موجب افزایش جریان فت میشه و داغ میکنه.
اگه فرصت بررسی قطعات جانبی آی سی رو نداری سعی کن آی سی تهیه کنی که در زمان کمتری ، تکلیف مشخص بشه.

سپاس
سلام مجدد
استاد ایراد پیدا شده
مشکل از ترانس های ولتاژ بود
بالا عرض کردم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
سلام مجدد
استاد ایراد پیدا شده
مشکل از ترانس های ولتاژ بود
بالا عرض کردم

درود

از گزارش شما استنباط کردم که هایولتاژ تلویزیون معیوب را روی دیگری تست کردید.

در این صورت محافظ ترانس هایولتاژ معیوب ، با توجه به شرایط عیب ، باید غیرطبیعی و بادکرده و مخدوش باشه.

سپاس

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
درود

از گزارش شما استنباط کردم که هایولتاژ تلویزیون معیوب را روی دیگری تست کردید.

در این صورت محافظ ترانس هایولتاژ معیوب ، با توجه به شرایط عیب ، باید غیرطبیعی و بادکرده و مخدوش باشه.

سپاس
سلام و تشکر مجدد
نه خیر هیچ اتفاق فیزیکی روی ترانس نیوفتاده بود که بخواد شک بنده رو به یقین تبدیل کنه
به همین خاطر این تاپیک رو ایجاد کردم چون ظاهر ترانس نه دفرم شده بود و نه ترکیده بود
در هر صورت برای بنده معما بود که به خواست خدا یه آیفون با همان ترانس پیدا شد و راه افتاد
حالا میخواد ترانس پیدا بشه یا نشه یا مشتری بخواد درست کنه یا نه
این معما برای من حل شده هست
سپاس از وقتی که گذاشتید

بالا