درود
دوست عزیز چرا از راههای میان بر استفاده نمی کنید و مستقیما خروجی های ولتاز را قرائت نمی کنید ؟ پراب های ولتاژ ندارید یا ساختن آن برای شما دشوار است ؟
آزاد کردن خروجی رگولاتور 10 ولتی که همین الان داره 9.8 ولت خروجی موثر ارائه میده و اون 2 دهم قابل چشم پوشیه ،، چقدر میتونه شما رو از مسیر اصلی دور کنه؟؟
بعنوان یه تعمیرکاری که سعی میکنه قدر لحظه های عمرش رو بدونه ، هیچ گاه زمانی رو بیش از چند ده دقیقه صرف یک دستگاه نه چندان با ارزش نمیکنم ، اگر نشانه های بهبود را یافتم ، ادامه میدم ، در غیر این صورت با یک خدا خافظی بدرقه اش میکنم .
اگر تجهیز از نوع صنعتی . پزشکی و خودرویی باشد که ماجرا فرق می کند و ارزش این را دارد که تا مهندسی معکوس آن هم پیش رفت و بی خوابی کشید .
در هر صورت دیدم که مدت زیادی در گیر این آیفون سیاه و سفید هستید و خواستم یاد آوری کنم که با انجام روتین های تست کار آمد و سریع ، برای خودتان زمان بیشتری بخرید.
این های ولتاژ پارت نامبر و مشخصات فنی دارد و به راحتی با قرائت خروجی می توانید پی به سالم بودن آن ببرید .
ضمنا هر گونه اتصال کوتاه در ترانس های ولتاژ ، باعث نابودی ترانزیستور درایورش خواهد شد.
درود
توصیه شما که عیوب پیچیده را پیگیری نکنند ظاهرا بسود تعمیرکاره
اما اولا چنین تعمیرکاری ، هرگز به مهارت قابل قبول نمیرسه
زیرا تجربه های ارزشمند در عیوب پیچیده حاصل میشه و تعمیرکاری که یک میلیون فیوز عوض کرده تجربه ای کسب نکرده و دانش قابل توجهی نداره بطوریکه شعار من اینه که عیوب پیچیده سرقفلی داره و لذا حاضر بودم اون دستگاه رو با قیمت بالاتر از نو بخرم که فرصت پیگیری داشته باشم و ببینم ضعف فنی من چی بوده که نتونستم بسرعت عیب را پیدا کنم .
البته در خصوص مواردی که قطعه نایابی معیوبه ، حق با شماست اگرچه قبل از کسب مهارت از این موارد هم عبور نمیکردم و باید به هر شکل ممکن تعمیرش میکردم .
ثانیا عبور کردن از عیوب پیچیده در ظاهر بسود تعمیرکاره اما درواقع به زیان او هست.
زیرا پیام عجز و ناتوانی را به مشتری ابلاغ میکنه و اعتبار تعمیرکار مخدوش میشه.
ضمنا هر عیوبی در ترانس هایولتاژ منجر به نابودی ترانزیستور قدرت هوریزانتال نمیشه ، مثلا مواردی مانند برق دزدی بخاطر دارم که ترانس هایولتاژ داغ میشد و لاک محافظ را قلمبه کرده بود و ترانزیستور قدرت هم داغ میشد ولی سالم بود .
اما در صورت شورت شدن سیم پیچ درست فرمودید و حق با شماست ، هرچند دراینصورت هم ترانزیستور قدرت هوریزانتال میسوزه و احتمال صدمه درایور بعد از صدمه ترانزیستور قدرت هم بسیار ضعیفه.
سپاس