آی پی امداد
abtahi

سوال: آیا جرقه ضعیف قطعا نشانه خرابی های ولتاژ است

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
سلام به دوست خوبم و استاد عزیزم . اگر مدل کوماکس 4HP باشه نقشه برد در انجمن است .
بقیه قسمت ها به خوبی کار میکنند . رفت و برگشت صدا . الارم زنگ . در باز کن .
در ضمن در روی برد صدا یک ترانزیستور تیپ 127 یا 126 است . و یک ترانزیستور راه انداز این ترانزیستور است فکر کنم 945 باشه . فرمان قطع و وصل ورودی تصویر است .
و یک تست از دوربین پنل هم انجام بده . دوربین خراب نباشه .
متشکرم
سلام و تشکر
همه قسمت ها به درستی کار میکنه
حتی فیلیمان هم روشن میشه

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
درود

ولتاژ ۹/۸ ولت دقیقا کجاست ؟
اگر به سیم پیچ هایولتاژ متصل شده دراینصورت پایه دیگر همون سیم پیچ هایولتاژ باید به کلکتور ترانزیستور قدرت متصل شده باشه .

به چه قطعات شاخصی مانند خازن الکترولیت یا ترانزیستور قدرت متصل شده ؟
شماره ترانزیستوری که داغ میشه چیه و با نمونه مشابه کناری بصورت پوش پول نصب شده؟
لااقل نقشه قطعات متصل به این ترانزیستور و نیز متصل به ولتاژ ۹/۸ ولت را بکش .
ترانس هایولتاژ داغ میکنه؟

سپاس
تشکر مجدد
ولتاژ 9.8 ولت هم به سوکت فیلیمان رفته هم بعد از سلف به یکی از پایه های ترانس های ولتاژ رفته پایه کناری های ولتاژ هم که به ماسفت tfd 220 که دوتا به صورت پوش پول متصل شدن
یکی از دوتا ماسفت شدیدا داغ میکنه رگلاتور lm7810 هم داغ میکنه ولی بدنه خود های ولتاژ نمیشه گفت داغ هست فقط کمی گرم میشه
نقشه هم چشم کمی درگیر هستم و در نقشه کشی سست

امیر سجاد

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
2018-07-10
1,232
4,388
ایران
attachment.php

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
تشکر مجدد
ولتاژ 9.8 ولت هم به سوکت فیلیمان رفته هم بعد از سلف به یکی از پایه های ترانس های ولتاژ رفته پایه کناری های ولتاژ هم که به ماسفت tfd 220 که دوتا به صورت پوش پول متصل شدن
یکی از دوتا ماسفت شدیدا داغ میکنه رگلاتور lm7810 هم داغ میکنه ولی بدنه خود های ولتاژ نمیشه گفت داغ هست فقط کمی گرم میشه
نقشه هم چشم کمی درگیر هستم و در نقشه کشی سست

درود

فتی که داغ نمیکنه تست کن.
خروجی رگلاتوری که داغ میکنه اندازه گیری کن و سپس پایه خروجیش رو آزاد کن ببین چند ولت میشه ؟

سپاس

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,445
5,512
درود

فتی که داغ نمیکنه تست کن.
خروجی رگلاتوری که داغ میکنه اندازه گیری کن و سپس پایه خروجیش رو آزاد کن ببین چند ولت میشه ؟

سپاس

تشکر از توجه شما
فردا انجام میدم
ولی رگلاتور 7810 که خروجیش درسته وروری ۱۴ ولت داره خروجی ۹.۸ با این حال فردا آزاد میکنم و نتیجه نقشه مختصر رو تقدیم میکنم
نقشه داخل سایت رو بررسی کردم با این مدل فرق داره

mehdi kardouni

VIP+ افتخاری
کاربر
سلام و تشکر
همه قسمت ها به درستی کار میکنه
حتی فیلیمان هم روشن میشه

درود

دوست عزیز چرا از راههای میان بر استفاده نمی کنید و مستقیما خروجی های ولتاز را قرائت نمی کنید ؟ پراب های ولتاژ ندارید یا ساختن آن برای شما دشوار است ؟

آزاد کردن خروجی رگولاتور 10 ولتی که همین الان داره 9.8 ولت خروجی موثر ارائه میده و اون 2 دهم قابل چشم پوشیه ،، چقدر میتونه شما رو از مسیر اصلی دور کنه؟؟

بعنوان یه تعمیرکاری که سعی میکنه قدر لحظه های عمرش رو بدونه ، هیچ گاه زمانی رو بیش از چند ده دقیقه صرف یک دستگاه نه چندان با ارزش نمیکنم ، اگر نشانه های بهبود را یافتم ، ادامه میدم ، در غیر این صورت با یک خدا خافظی بدرقه اش میکنم .
اگر تجهیز از نوع صنعتی . پزشکی و خودرویی باشد که ماجرا فرق می کند و ارزش این را دارد که تا مهندسی معکوس آن هم پیش رفت و بی خوابی کشید .
در هر صورت دیدم که مدت زیادی در گیر این آیفون سیاه و سفید هستید و خواستم یاد آوری کنم که با انجام روتین های تست کار آمد و سریع ، برای خودتان زمان بیشتری بخرید.
این های ولتاژ پارت نامبر و مشخصات فنی دارد و به راحتی با قرائت خروجی می توانید پی به سالم بودن آن ببرید .
ضمنا هر گونه اتصال کوتاه در ترانس های ولتاژ ، باعث نابودی ترانزیستور درایورش خواهد شد.

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
درود

دوست عزیز چرا از راههای میان بر استفاده نمی کنید و مستقیما خروجی های ولتاز را قرائت نمی کنید ؟ پراب های ولتاژ ندارید یا ساختن آن برای شما دشوار است ؟

آزاد کردن خروجی رگولاتور 10 ولتی که همین الان داره 9.8 ولت خروجی موثر ارائه میده و اون 2 دهم قابل چشم پوشیه ،، چقدر میتونه شما رو از مسیر اصلی دور کنه؟؟

بعنوان یه تعمیرکاری که سعی میکنه قدر لحظه های عمرش رو بدونه ، هیچ گاه زمانی رو بیش از چند ده دقیقه صرف یک دستگاه نه چندان با ارزش نمیکنم ، اگر نشانه های بهبود را یافتم ، ادامه میدم ، در غیر این صورت با یک خدا خافظی بدرقه اش میکنم .
اگر تجهیز از نوع صنعتی . پزشکی و خودرویی باشد که ماجرا فرق می کند و ارزش این را دارد که تا مهندسی معکوس آن هم پیش رفت و بی خوابی کشید .
در هر صورت دیدم که مدت زیادی در گیر این آیفون سیاه و سفید هستید و خواستم یاد آوری کنم که با انجام روتین های تست کار آمد و سریع ، برای خودتان زمان بیشتری بخرید.
این های ولتاژ پارت نامبر و مشخصات فنی دارد و به راحتی با قرائت خروجی می توانید پی به سالم بودن آن ببرید .
ضمنا هر گونه اتصال کوتاه در ترانس های ولتاژ ، باعث نابودی ترانزیستور درایورش خواهد شد.

درود

توصیه شما که عیوب پیچیده را پیگیری نکنند ظاهرا بسود تعمیرکاره

اما اولا چنین تعمیرکاری ، هرگز به مهارت قابل قبول نمیرسه
زیرا تجربه های ارزشمند در عیوب پیچیده حاصل میشه و تعمیرکاری که یک میلیون فیوز عوض کرده تجربه ای کسب نکرده و دانش قابل توجهی نداره بطوریکه شعار من اینه که عیوب پیچیده سرقفلی داره و لذا حاضر بودم اون دستگاه رو با قیمت بالاتر از نو بخرم که فرصت پیگیری داشته باشم و ببینم ضعف فنی من چی بوده که نتونستم بسرعت عیب را پیدا کنم .
البته در خصوص مواردی که قطعه نایابی معیوبه ، حق با شماست اگرچه قبل از کسب مهارت از این موارد هم عبور نمیکردم و باید به هر شکل ممکن تعمیرش میکردم .

ثانیا عبور کردن از عیوب پیچیده در ظاهر بسود تعمیرکاره اما درواقع به زیان او هست.
زیرا پیام عجز و ناتوانی را به مشتری ابلاغ میکنه و اعتبار تعمیرکار مخدوش میشه.

ضمنا هر عیوبی در ترانس هایولتاژ منجر به نابودی ترانزیستور قدرت هوریزانتال نمیشه ، مثلا مواردی مانند برق دزدی بخاطر دارم که ترانس هایولتاژ داغ میشد و لاک محافظ را قلمبه کرده بود و ترانزیستور قدرت هم داغ میشد ولی سالم بود .
اما در صورت شورت شدن سیم پیچ درست فرمودید و حق با شماست ، هرچند دراینصورت هم ترانزیستور قدرت هوریزانتال میسوزه و احتمال صدمه درایور بعد از صدمه ترانزیستور قدرت هم بسیار ضعیفه.

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
تشکر از توجه شما
فردا انجام میدم
ولی رگلاتور 7810 که خروجیش درسته وروری ۱۴ ولت داره خروجی ۹.۸ با این حال فردا آزاد میکنم و نتیجه نقشه مختصر رو تقدیم میکنم
نقشه داخل سایت رو بررسی کردم با این مدل فرق داره

درود

علاوه بر تست های قبلی
ببین داخل مدار چنانچه دو پایه فتی که داغ نمیکنه حدود صفر اهمه دراینصورت خارج کن چون احتمالا سوخته .
اگه داخل مدار ، پایه درین و سورس از دو طرف صفر اهم شده باشه حتما سوخته
اما اگه پایه گیت سورس از دو طرف هم صفر اهم باشه مشکوکه .

سپاس

آخرین ویرایش:

mehdi kardouni

VIP+ افتخاری
کاربر
درود

توصیه شما که عیوب پیچیده را پیگیری نکنند ظاهرا بسود تعمیرکاره

اما اولا چنین تعمیرکاری ، هرگز به مهارت قابل قبول نمیرسه
زیرا تجربه های ارزشمند در عیوب پیچیده حاصل میشه و تعمیرکاری که یک میلیون فیوز عوض کرده تجربه ای کسب نکرده و دانش قابل توجهی نداره بطوریکه شعار من اینه که عیوب پیچیده سرقفلی داره و لذا حاضر بودم اون دستگاه رو با قیمت بالاتر از نو بخرم که فرصت پیگیری داشته باشم و ببینم ضعف فنی من چی بوده که نتونستم بسرعت عیب را پیدا کنم .
البته در خصوص مواردی که قطعه نایابی معیوبه ، حق با شماست اگرچه قبل از کسب مهارت از این موارد هم عبور نمیکردم و باید به هر شکل ممکن تعمیرش میکردم .

ثانیا عبور کردن از عیوب پیچیده در ظاهر بسود تعمیرکاره اما درواقع به زیان او هست.

ضمنا هر عیوبی در ترانس هایولتاژ منجر به نابودی ترانزیستور قدرت هوریزانتال نمیشه ، مثلا مواردی مانند برق دزدی بخاطر دارم که ترانس هایولتاژ داغ میشد و لاک محافظ را قلمبه کرده بود و ترانزیستور قدرت هم داغ میشد ولی سالم بود .
اما در صورت شورت شدن سیم پیچ درست فرمودید و حق با شماست ، هرچند دراینصورت هم ترانزیستور قدرت هوریزانتال میسوزه و احتمال صدمه درایور بعد از صدمه ترانزیستور قدرت هم بسیار ضعیفه.

سپاس

درود

خبر دارم که جنابعالی مخترع هستید و سابقه طولانی در زمینه تعمیرات دارید .

در سمت راست همین جملات و در قسمت لوکیشن ، آیدی پیج اینستاگرام تجاری ام ذکر شده و کارهای شاخص را به همراه نکاتی که بیشتر جنبه اموزش ماهی گیری دارند را در این پیج قرار دادم .
(بماند که حدود 50 درصد از محتوای تولیدی را هنوز آپلود نکرده ام)

اگر عزیزان منبع درآمد دیگری دارند و به قصد یادگیری و تمرین ، الکترونیک را دنبال می کنند که هیچ !! من حرفم را تمام و کمال پس می گیرم

اما اگر تنها منبع درآمد و معیشت ایشان از راه تعمیرات الکترونیک باشد ، در این صورت زمان و عمر آدمی حرف اول را می زند . اگر سهل انگاری کنیم و دیر بجنبیم ، چیزی به جز ضعف بینایی ، مشکلات ریوی و وجود انواع مواد سمی در خون ، آرتروز و ستون فقرات ، کاسب نخواهیم شد!!

شوربختانه دنیای بیزینس بسیار بی رحم تر از این حرف هاست ، مخصوصا با شرایط بغرنج فعلی.

با عنایت به توضیحات فوق ، اگر تعمیرکار محترم برای حوزه کسب و کارش یک حد پایین تعریف کند (لیمیت) ( کارهایی زمان زیادی از او می گیرد ولی بازدهی مالی مناسبی ندارد را پذیرش نکند) ، در صورت توانایی در تعمیر تجهیزات گران قیمت ، کسب و کارش رونق بیشتری خواهد گرفت ، چرا که از طرفی زمان خریده است (زمان خود را ازاد کرده است) و از سویی دیگر با دست گذاشتن بر روی کارهای حرفه ای و تخصصی ، اعتبار ویژه ای به کسب و کار خود ، می بخشد .

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,099
درود

خبر دارم که جنابعالی مخترع هستید و سابقه طولانی در زمینه تعمیرات دارید .

در سمت راست همین جملات و در قسمت لوکیشن ، آیدی پیج اینستاگرام تجاری ام ذکر شده و کارهای شاخص را به همراه نکاتی که بیشتر جنبه اموزش ماهی گیری دارند را در این پیج قرار دادم .
(بماند که حدود 50 درصد از محتوای تولیدی را هنوز آپلود نکرده ام)

اگر عزیزان منبع درآمد دیگری دارند و به قصد یادگیری و تمرین ، الکترونیک را دنبال می کنند که هیچ !! من حرفم را تمام و کمال پس می گیرم

اما اگر تنها منبع درآمد و معیشت ایشان از راه تعمیرات الکترونیک باشد ، در این صورت زمان و عمر آدمی حرف اول را می زند . اگر سهل انگاری کنیم و دیر بجنبیم ، چیزی به جز ضعف بینایی ، مشکلات ریوی و وجود انواع مواد سمی در خون ، آرتروز و ستون فقرات ، کاسب نخواهیم شد!!

شوربختانه دنیای بیزینس بسیار بی رحم تر از این حرف هاست ، مخصوصا با شرایط بغرنج فعلی.

با عنایت به توضیحات فوق ، اگر تعمیرکار محترم برای حوضه کسب و کارش یک حد پایین تعریف کند (لیمیت) ( کارهایی زمان زیادی از او می گیرد ولی بازدهی مالی مناسبی ندارد را پذیرش نکند) ، در صورت توانایی در تعمیر تجهیزات گران قیمت ، کسب و کارش رونق بیشتری خواهد گرفت ، چرا که از طرفی زمان خریده است (زمان خود را ازاد کرده است) و از سویی دیگر با دست گذاشتن بر روی کارهای حرفه ای و تخصصی ، اعتبار ویژه ای به کسب و کار خود ، می بخشد .

درود

ضمن تشکر ، با توجه به توضیحات تکمیلی اخیر ، با نظر شما موافقم و امیدوارم عرایض قبلی که صرفا در راستای پیشگیری از یأس علاقمندان مطرح شد ، موجب رنجش نشده باشه.

سپاس و تقدیر

بالا