آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
راجع به اين دستگاه اطلاعات بيشتري داريد ؟ اسمش ، مدارش ؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام
من امروز با کمی دستکاریه ماینر 4 تونستم از فاصله 15 متری ماشینم رو بزنم.و در عمق 9متر یک تیر اهن 18 به طول 2 متر رو پیدا کنم.با کمی دستکاری می تونید به کیفیت عالی برسید.ولی این رو در نظربگیرید که به تمام قطعات دستگاه فشار میاد.
دوستداره شما
امید اتومیک

سلام
ااقا اميد شما ديگه از كذب حرف نزن

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
با سلام دستگاهم مونتاژش تموم شده وصل کردم به اداپتور 20ولت ولی اصلا روشن نمیشه یا مونیتور روشن نمیشه به نظر شما ایراد ازکجاست

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
با سلام دستگاهم مونتاژش تموم شده وصل کردم به اداپتور 20ولت ولی اصلا روشن نمیشه یا مونیتور روشن نمیشه به نظر شما ایراد ازکجاست

سلام
دوست عزيز اين يه چيز كلي نمي شه گفت شما بايد بشيني و ولتاژ گيري كني

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
تغيير دادن فايل هگز

كساني كه قصد تغيير دادن نوشته هاي روي ال سي دي دستگاه رو دارن ميتونن پيغام خصوصي بدن . فقط شرطش اينه كه ال سي دي كاراكتري باشه و فايل هگزش هم موجود باشه مثل ماينر 4 يا هر دستگاه ديگه اي با شرايطي كه گفتم .
مثلا ميشه نوشته ماينر 2 رو تغيير به ماينر 4 داد يا حتي اسم خودتون .
بدون تغيير در كاركرد دستگاه

• Like

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
ولتاژ گیری از کجا ای سی atmega32 هم یک کمی داغ میکنه تغذیه ال سی دی هم ولتاژ نداره ایا کویل حتما باید وصل بشه تا دستگاه روشن بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

آخرین ویرایش:
  • Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
ولتاژ گیری از کجا ای سی atmega32 هم یک کمی داغ میکنه تغذیه ال سی دی هم ولتاژ نداره ایا کویل حتما باید وصل بشه تا دستگاه روشن بشه ممنون میشم راهنماییم کنید
مدارت احتمالا اتصال كوتاه داره .جريان مصرفي مدارت رو اندازه بگير . ولتاژ خروجي كنورتورها و ولتاژ بين پايه 10 و 11 mega32 رو حتما چك كن (10 مثبت و 11 زمين 5ولت) . چك كن تغذيه رو برعكس وصل نكرده باشي .
براي شروع ميتوني با تغذيه 12 ولت و جريان محدود شده شروع كني .
بدون كويل دستگاه روشن ميشه و دو صفجه تبليغات دستگاه رد ميشه .

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام شما اگر تماميه آي سي ها رو برداري به جز ميكرو ها و cny ها با يد دستگاهت روشن بشه بدون كويل هم بايد روشن بشه اينكه ميكرو گرم ميكنه به خاطر اين است كه يك از پايه ها ولتاژ رو برگشت مي ده اگر زياد داغ كرد فورا ولتاژ رو قط كن مشكل شما احتمالا از pcb هست كه يه جايي از مدار به هم چسبيده .

بالا