آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
به نظر شما که استادی اگر پروگرام کنم درست میشه پس چرا ایسی مگا 32 کمی داغ میکنه یا هیچ صدایی از دستگاه خارج نمیشه یا روشن نمیشه ممنون از راهنماییت
دوست عزيز من استاد نيستم . چون خودم مشكل داشتم خيلي دوست دارم بتونم كمك كنم و مشكل شما هم حل بشه . اگه ميكروها پروگرام نشه دستگاه هيچ عكس العملي نشون نميده اگه به شماتيك توجه كني متوجه ميشي كه ترانزيستور راه انداز بازر و تغذيه ال سي دي دو تاشون از مگا 32 فرمان ميگيرن . پس اگه مگا 32 پروگرام نشه دستگاه روشن نميشه . شما مگا32 رو پروگرام كن و همه آيسيها رو حتي مگا 8 رو از روي مدار خارج كن دستگاه بوق ميزنه ال سي دي روشن ميشه و دو صفحه تبليغات دشتگاه هم رد ميشه . شما تو برنامه پروتئوس فقط مگا 32 و ال سي دي رو بذار متوجه منظور من ميشي . در مورد داغ كرذن ممكنه مشكل از pcb باشه . پشت مدارت رو كاملا چك كن .
به نظر من شما قبل از هزينه كردن بايد مقداري راجع به اين وسيله تحقيق ميكردي ولي نااميد نشو و با كمك بقيه دستگاهت رو راه اندازي كن . من هر كمكي بتونم دريغ نميكنم .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: d.rmardin

zixelll

کاربر
2010-09-21
89
72
سلام اگر دستگاه پروگرامر بگیرم خودم میتونم ایسی مگا 32 و 8 رو پروگرام کنم و ایا دستگاه قویتر از ماینر هم هست ممنونم

آخرین ویرایش:
  • Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام
دوست من نمي خوام نااميدت كنم ولي ماينر دستگاه خوبي نيست 99 درصد كساني كه در اين سايت اومدن و ماينر رو ساختن ازش ناراضي هستند شما با خوندن صفحه به صفحه اين تاپيك و اولين تاپيك مربوط به ماينر متوجه صحت گفته هاي من مي شويد

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
پس چه دستگاهی ارزش ساختن داره نقشش رو شما داری
دستگاهي كه ارزش ساختن داشته باشه همين جوري نميان مدارشو واسه دانلود بزارن چيزي كه تو همه ي دنيا هست اين مداراتي كه تو اينترنت ريخته همه سركاريه مگر اينكه اينقدر معلوماتشو داشته باشي كه بشيني و خودت كل مدار رو تغيير بدي و يه چيز خوبي ازش دربياري همين لورنز آلمان يه پيش دستي 15 ساله رو تو خاك با بوبين 35 دابلش تو 2.5 ميزنه و تفكيك مي كنه داخلشو اگه ببيني چهارتا فيبر داره كه فيبر اصليش كه ميكرو ها روش نصبن يه مادهاي ريختن كه مثل بتون همه چيز رو پوشش داده حتي نمي توني مقاومت ها و خازن ها رو ببيني چه برسه به اينكه بخواي كپي كني حالا اگر اين مدار يا دستگاهي مشابه همه ي شركت هاي جهان را واسه دانلود رايگاه بزارند اونوقت همه مي رن يكي مي سازن و اين شركتها هم بايد درشون تخته بشه

• Like

3239798

کاربر
2009-03-09
21
13
سلام دوستان ال سی دی من پس از روشن شدن دستگاه چهل تا مربع سیاه نشون میده وبعد از چند دقیقه این ارور رو میده
kku leer
bitte laden
لطفا اگر کسی در این مورد میدونه راهنمای کنه باتشکر 3239798

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام دوستان ال سی دی من پس از روشن شدن دستگاه چهل تا مربع سیاه نشون میده وبعد از چند دقیقه این ارور رو میده
kku leer
bitte laden
لطفا اگر کسی در این مورد میدونه راهنمای کنه باتشکر 3239798
پتانسيومتر مولتي ترن بغل مگا 32 رو بچرخونيد مشكل برطرف ميشه

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام اگر دستگاه پروگرامر بگیرم خودم میتونم ایسی مگا 32 و 8 رو پروگرام کنم و ایا دستگاه قویتر از ماینر هم هست ممنونم
بله اگه پروگرامر بگيري خيلي راحت ميتوني پروگرام كني .
نميگم ماينر بهترين دستگاهه ولي ميتونم بگم ماينر بهترين دستگاهيه كه مدارش به صورت رايگان در دسترسه وگرنه دستگاههاي خيلي بهتري هستن كه به قول دوستمون دسترسي به مدارشون غير ممكنه .اينم اگه هنوز رو خط توليد بود مدارش رو نداشتيم .
خوبي يا بدي دستگاه بستگي به انتظارات شما هم داره .

• Like

detector

Banned
2009-10-07
83
218
بله اگه پروگرامر بگيري خيلي راحت ميتوني پروگرام كني .
نميگم ماينر بهترين دستگاهه ولي ميتونم بگم ماينر بهترين دستگاهيه كه مدارش به صورت رايگان در دسترسه وگرنه دستگاههاي خيلي بهتري هستن كه به قول دوستمون دسترسي به مدارشون غير ممكنه .اينم اگه هنوز رو خط توليد بود مدارش رو نداشتيم .
خوبي يا بدي دستگاه بستگي به انتظارات شما هم داره .
سلام شرمنده ولي اون مداري كه روي خط توليد بود با اين مدار فرق مي كرن اون فايلي كه تو آي سي مگا 32 رو خط توليد بود با اين فرق مي كرد اين آلماني ها زماني كه حواستند مدار ماينر رو لو بدن اومدن برخي قسمت هاشو عوض كردن تا همون كارايي ماينر خودشونو نداشته باشه .

• Like
بالا