آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

farah676

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2007-08-22
4,744
62,425
اصفهان
با سلام و احترام
لطقا فرق بین ماینر2 و ماین دایور 2 را بفرمایید

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
ببین پسر جون بهتره بری یه نگاه به تاریخ عضویت من و پست هام بندازی و اینجا چرت نگی چون اگه مجبور بشم حاظرم برم دستگاهم هر جور شده بگیرم و فیلم تستش را هم بزارم تو هم بزار و ببین کی راست میگه . چون امثال تو هستن که میان اینجا یا حرفاشون فروم را به گند میکشن و اخرس هم کلکل میشه و .... مدیریت این جا را تخته میکنه

این پیام خصوصی را تو چند روز پیش برام فرستادی درسته مگه نه :violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

private message: سوال در مورد ماينر4
11.gif
09-20-2010, 17:00 bahman_am
کاربر جدید

تشکر از دیگران: 3
8.gif

1.gif
سوال در مورد ماينر4
سلام .
خسته نباشيد .
من به تازگي ماينر 4 رو ساختم و دقيقا با مشكلاتي كه شما داشتيد برخورد كردم . بعد از تبليغات بعضي وقتها صفحه سفيد ميشه و گاهي ميره تو حالت دمو .
شما با اين مشكل چكار كرديد ؟ ممنون

حالا من باید دستگاهم را بدم تو برام تنظیم کنی.... :busted_red::busted_red::busted_red::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

4 تا پست زدی فکر کردی چی سازنده فلزیابی بهتره بری چهار تا بیسواد را گیر بیاری نه ما را :busted_red::busted_red:

این قدر خرج ماینرتون کنین تا جونتون در اد به شما ها نصیحت هم نیومده

به حر حال من که نیازی دیگه به ساخت دستگاه ندارم و هرز چند گاهی میام اینجا به دوستان قدیمی یه سری میزنم

از مدیریت هم بابت این جور حرف زدن حرف زدنم عذر میخواهم چون با بعضیا باید اندازه فهمشون صحبت کرد
درسته دوست عزيز من اين پيغام رو براي شما گذاشتم ولي ذو روزه مشكل رو حل كردم و مثل بعضيها دو سال در جا نزدم . دستگاه تنظيمش با كويله . يه مشكل ديگه هم كه ماينر داره گرفتن نويزهاي بدنه كريستالهاست كه باعث هنگ كردن دستگاه ميشه . من قصد كل كل ندارم فقط دارم تجربياتم رو ميگم . من تمام اين 96 صفحه رو با دقت خوندم و حتي از تجربيات خود شما هم استفاده كردم آقاي گالاردو . يه مسئله ديگه كه خيلي مهمه حساسيت ماينر به بعضي فلزاته . من با اين دستگاه يه سيني روي رو با قطر 50 سانت توي نيم متر به زور زدم ولي يه سيني استيل به فطر 25 سانت رو توي 80/2 زدم . اينا همه با كويل 28 سانت كه به صورت تخت پيچيده شده و پالس پاور 3 . دوستي كه ميگفت كويل تخت 10 درصد فرق داره ولي خيلي بيشتر تاثير داره . من تازه ماينر رو ساختم و يك هفته اي هم راش انداختم ولي حداقل 5 سال رو مدار فلزيابها كار كردم . قصد بي ادبي به هيچ كس رو هم ندارم ولي بعضيها زود از كوره در ميرن كه ضعف دارن . من ماينر مال پدرم نيست تعصبش رو بكشم حقيقت اينه كه جواب ميده .
ميدوني چرا زياد پست نميزنم چون اگه ميخواستم مثل شما سه سال روزي يك ساعت بشينم اينجا بنويسم دستگاهم هنوز راه نيفتاده بود .

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
آقاي گالاردو عزيز اگر شما مشكل دستگاهتون رو حل كرديد چرا جواب پيغام خصوصي من رو نداديد تا كلي ازتون ممنون بشم و به جاش مياييد اون رو اينجا براي مسخره كردن عنوان ميكنيد . به نظر من كار بسيار زشتي بود . پرسيدن به نظر من عيب نيست اما غرور و تعصب بيجا باعث درجا زدنه پس تعجبي نداره كه از ماينر جواب نگيريد . و توصيه ميكنم يا غرورتون رو كنار بذاريد يا الكترونيك رو !! و پيشنهاد ميكنم شما كه نه سوالي ميپرسيد و نه كمك كسي ميكنيد ديگه ...

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام اقاي Bahman_am ديگه اين حرف ها رو تموم كنيد اقاي گالاردو هم تقصيري نداره چون روي ماينر زياد كار كرده و خرج كرده به جواب نرسيده به جاي اين حرفها شما بگيد كه چه تغييراتي انجام داديد كه به اين برد رسيديد.

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام اقاي bahman_am ديگه اين حرف ها رو تموم كنيد اقاي گالاردو هم تقصيري نداره چون روي ماينر زياد كار كرده و خرج كرده به جواب نرسيده به جاي اين حرفها شما بگيد كه چه تغييراتي انجام داديد كه به اين برد رسيديد.
سلام . من كويل رو همونطور كه توي تصوير بالا ميبينيد تخت پيچيدم و شد 3 اهم . يه 32 دور و يه 22 دور سيم نيم به قطر 28 سانتي متر و 11 سانتي متر . بدنه كريستالها هم با مغزي سيم شيلد به هم وصل كردم (توي تصوير نيست) و شيلد رو به منفي مدار وصل كردم . اينطوري سيستم هنگ نميكنه قاطي هم نميكنه . قطعات هم هموني كه توي مدار اصلي هست تهيه كردم .
من برد نهايي رو با استيل تست كردم كه حساسيتش از فيبر مسي هم بالاتره . يه مسئله ديگه من كوچكترين تغيير رو روي عددها حساب ميكنم نه دو تا خط بالا يا بوق دستگاه مخصوصا عددي كه مربوط به فلزات با ارزشه . ضمنا كويل رو حتما با سيم شيلددار به دستگاه وصل كنيد و اتصالها رو يا لحيم كنيد يا با فيش مرغوب انجام بديد(من از bnc) استفاده كردم . كويل تا دستگاه اتصالهاش ضعيف نباشن .
ولتاژ رو هم تا 24 ولت بالا بردم . با پالس پاور يك تقريبا جريان مصرفيش 200 ميلي آمپره و به ازاي هر پالس پاور كه زياد ميكنم تقريبا 50 ميلي آمپر جريان مصرفي زياد ميشه . تازه اگه از ترانس هم استفاده كنيد هيچ مشكلي نيست .
همونطور كه ميبينيد كارهاي خيلي ابتدايي ، ولي من جواب خوب گرفتم . اگه نهايتا شما جواب نگرفتيد بذاريدش حساب خوش شانسي من و كم فحشم بديد !!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: digital84

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام
اين تغييرات رو شما فرموديد اين تغييرات كه فكر كنم همه انجام دادم سيم شيلد همه اين مي دونن كه بايد از سيم شيلد استفاده كنند در ضمن فيش bnc مناسب فيش لوپ نمي باشد شما بايد از فيش 5 پين نظامي استفاده مي كرديد در ضمن ما با دستگاه مي خواهيم كار كنيم شما هم اين رو مي دونيد كه تيك اول براي تست و فروش دستگاه خوبه نه براي كار حتي در موقع كار برد دستگاه در مرحله حركت كمتر مي شه حالا اگر بخواهي بردش رو كمي هم بيشتر كني مي توني از سيم نقره استفاده كن برد فلزياب براي استيل بيشتر از هر فلز ديگه اي هست ولي متاسفانه فلز استيل فلز باستاني نيست .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Bahman_am

detector

Banned
2009-10-07
83
218
من يه سوالي هم داشتم ثبات دستگاه شما بعد از نيم ساعت چه طوره و در موقع حركت اتو بالانس دستگاه چطوره ايا نياز به تنظيمات متعدد دارد يا نه.
در ضمن ما كه شما رو فحش نداديم من تو تصوير ديدم كه قطعات شما و مقاومت هايي كه استفاده كرديد از نوع معمولي مي باشد ما با قطعات نظامي و مقاومت هاي درصد خطاي پايين كه قيمت هر كدام 500 الي 1000 تومن بود هم تست كرديم بردش بالاتر از 1.5 متر نرفت كه نرفت از آي سي 555 نظامي سراميكي كه قيمتش به تنهايي 13 هزار تومن مي شد.

آخرین ویرایش:

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام . من تا يك ساعت هم مداوم كار كردم ثبات دستگاهم به هم نميريزه شايد مشكل شما از نويز كريستال يا رادياتور نامناسب bup باشه . امروز من باهاش بيرون كار كردم دستگاه رو آروم بايد حركت داد خط بالا يكسره تغيير ميكنه ولي خط پاييني تا به فلز نخوره تكون نميخوره . در حدود 5 متر كه راه ميرم دوباره بايد بالانس كنم كه البته به نظر من مربوط به تغييرات زمين ميشه و مشكلي نيست. امروز دستاوردم يه جلد سانديس توي باغ در عمق 40 سانتي بود(باغ چند سال پيش شخم خورده بود) . چند سال مونده بود و غوغا ميكرد دو خط ميچسبيدن آخر . يه دونه ميخ آهني هم تو 20 سانتي پيدا كردم . قدرتش رو با ميخ نو از همون جنس مقايسه كردم قابل مقايسه نبود .
درسته استيل باستاني نيست ولي به نظر من يه جنس قديمي رو فوق العاده پرقدرتتر از استيل بزنه .
به نظر من استفاده از 555 نظامي با اين هزينه بالا ضرورتي نداره . چون فقط براي راه اندازي اسپيكر كاربرد داره .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: digital84

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام . من تا يك ساعت هم مداوم كار كردم ثبات دستگاهم به هم نميريزه شايد مشكل شما از نويز كريستال يا رادياتور نامناسب bup باشه . امروز من باهاش بيرون كار كردم دستگاه رو آروم بايد حركت داد خط بالا يكسره تغيير ميكنه ولي خط پاييني تا به فلز نخوره تكون نميخوره . در حدود 5 متر كه راه ميرم دوباره بايد بالانس كنم كه البته به نظر من مربوط به تغييرات زمين ميشه و مشكلي نيست. امروز دستاوردم يه جلد سانديس توي باغ در عمق 40 سانتي بود(باغ چند سال پيش شخم خورده بود) . چند سال مونده بود و غوغا ميكرد دو خط ميچسبيدن آخر . يه دونه ميخ آهني هم تو 20 سانتي پيدا كردم . قدرتش رو با ميخ نو از همون جنس مقايسه كردم قابل مقايسه نبود .
درسته استيل باستاني نيست ولي به نظر من يه جنس قديمي رو فوق العاده پرقدرتتر از استيل بزنه .
به نظر من استفاده از 555 نظامي با اين هزينه بالا ضرورتي نداره . چون فقط براي راه اندازي اسپيكر كاربرد داره .

مشكل اساسي همين بدون ثبات بودن دستگاه هست كه بايد هر 5 متر تنظيم بشه اما دستگاهايي هست كه تا 1 كيلومتر بيشتر نياز به بالانس نداره براي فلزات قديمي برد دستگاه 40 درصد افزايش پيدا مي كنه اون آي سي 555 رو هم مثال عرض كردم ولي مقامت ها بايد حتما نظامي باشه

بالا