آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام . من امشب بعد از يك هفته تلاش شبانه روزي موفق به ساخت و راه اندازي ماينر 4 شدم . البته هنوز لوپ 28 سانتي نامرتبي براش بيچيدم ولي با همين لوپ يه انبردست رو توي 30 سانتي مبگبره . ضمنا تفكيك فلزات با ارزش و بي ارزشش محشره . ارزش ساخت داره . عكسشم هر چه زودتر ميذارم . اگه مشكلي تو ساخت داشتيد خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم .

سلام دوست عزيز خودتون مي گيد يك انبر دست رو تو 30 سانتي مي زنه بعد ميگيد ارزش ساخت داره اونهم با يك هفته وقت صرف كردن و 150 هزار تومان خرج كردن به جاي اين ميرم مدار محمود رو مي سازم لا اقل يك انبر دستي رو تو 40 سانتي مي زنم خرجشم 10 هزار تومانه

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام . حتما ميدونيد كه كويل شايد نود درصد كار باشه . من گفتم با يه كويل 28 سانت نا مرتب . امروز يه كويل تخت براش پيچيدم و با پالس پاور 3 (حداكثر 10) يه فيبر مسي 10*5 سانت رو توي 90 زد . حالا حساب كن با يه لوپ 50 يا 1 متر چكار كنه ؟ به نظر من قدرت تفكيك فلزات با ارزش و بي ارزشش فوق العادست . من مدار بخت آور رو نساختم ولي به نظر من يه مدار با تغذيه 24 ولت و جريان 400 ميلي آمپر رو نميشه با يه مدار 9 ولت مقايسه كرد . اين مدار به نظر من كه تا به حال با بيش از بيست نوع فلزياب كار كردم كاملا حرفه اي و محشره . و به نظر من با ساخت كويلهاي دقيقتر به نتايج بهتر هم ميرسم . شما هم مطمئن باش ضرر نميكني .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: digital84

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com
با سلام هر چی اومدم حرف نزنم دیدم نمیشه تمام بدنم خارش گرفت :violent-smiley-093::violent-smiley-093::mad::mad::busted_red::busted_red::busted_red::busted_red:

بابا من نمیدونم شما چرا این قد ساده لوح هستید و هنوزم تو فکر این هستید که اون فری شاید چند درصد راست بگه پولتون را حروم میکنید
:busted_red:
در رابطه با تازه وارد ها :
اصلا کل فروم را خوندید که میخواین این اسباب بازی را بسازین چون اگه خونده بودین نمیپرسیدین که اون جاهای خالی روی برد چرا خالی هستند:mad:

آقایون رک و راست بهتون بگم اگه حتی سیم پیچ هم بدین سیم پیچی براتون بپیچن ( کاری که خودم کردم ) چه با سیم 0.5 - 0.7 0.4 .. و چه 50 چه 80 چه با 1*1 چه فلت چه زوی هم چه هلزونی چه ....
هر جور بپیچی و هر قطعه ایی بگیری این دست گاه بیش تر از 1 متر نمیتونه یه فلز 30 *30 را بزنه
من نمیدونم چرا از تجربیات دیگران عبرت نمیگیرید

پس از این همه سال من خودم به شخصه به کمک دوستم تونستم (بعد از ساخت این همه دستگاه و مدارات مختلف) بلخره تونستیم یه دستگاه واقا توپ درت کنیم که واقا من را تقریبا راضی کرد

جهت اطلاع از عمق کاوشش یه اطلاعات تقریبی بهتون میدم چون برای یکی ساختمش دقیق دقیق یادم نیست

(((((((((( در ضمن قصد فروش یا ساخت هم برای کسی ندارم ))))))))

تمام تستها با کویل 90*90 سانتی مربعی و در شرایط بیرون و دور از هر گونه الودگی هست البته با 50*50 هم تسدیدیم و میشه گفت فرقشون فقط تو برد نهایی بود میتونم بگم کلا 50 یا 60 سانت عمق را کم میکرد :eek:k:
در قندون جنسش را نمیدونم ولی فرو مغناطیس نبود توی 65

یه میخ قدیمی از اون ها که کلش کنده هست و تو در های قدیمی استفاده میشد را توی 85 سانت به صورت سره ته با حد اکثر قدرت دسنگاه ( شاید بگید دارم چرت میگم به قول بچه ها 1*1 که جنس کوچیک را نمیزنه ولی ما من میزد و فهمیدم دیگران ( اونایی که کار نکردن ) چرت میگن )

سکه 50 تومنی را توی تقریبا 40 یا 50 میزد دقیق یادم نیست ( البته هر سکه ایی را هم نمیزد )

یه حلب 40*60را تقریبا توی هوا ( کویل را به درخت اویزون کرده بودیم) را توی 3.40 - 3.60 راحت راحت میزد

یه شمشیر که کلا زنگ زدهبود که از جنس مفرق هم و یه جور اتیقه بود را به طور سره ته توی تقریا 1 متر و 40

قوطی رب متوسط توی 1.60 تقربا

ورق حلب بزگ که اندازش یادم نمیاد ولی 1*1 نمیشد را توی تقریبا - 3.80 - ( با حد اکثر قدرت دستگاه )
و در واقع مثل ماینر نبود که افزایش جسم توش تاثیر نزاره

و در و در واقع همه چرز را میزد به جز مس لعنتی را اونم از جنس قدیمی حتی طلا را هم میزد و لی مس را اصلا نمیزد نمیدونم چرا متاسفانه وقت نشد روش کار کنیم چون باید تحویل میدادیم به یکی عجله داشت و من احتمال مبدم که از سیم پیچ میتونست باشه به هر حال من راضی بودم و خدا وکیلی تنها جایی را که روش زیاد کار نکرده بودیم همون کویل بود که با کابل شبکه بود و شاید یه جورایی من دراوردی :blow:

توجه : :violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

این همه نوشتم برای شما دوستانی که به اشتباه دارین خرج ماینر میکنین و یا فکر میکنین یه دستگاه نمیتونه بیش تر از 2 متر بزنه به نظر من سعی خودتون را بکنید و خودتون ایده بدین نه روی ماینر و محصولات پال دتکتور

با تشکر آرش #$V686

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام . حتما ميدونيد كه كويل شايد نود درصد كار باشه . من گفتم با يه كويل 28 سانت نا مرتب . امروز يه كويل تخت براش پيچيدم و با پالس پاور 3 (حداكثر 10) يه فيبر مسي 10*5 سانت رو توي 90 زد . حالا حساب كن با يه لوپ 50 يا 1 متر چكار كنه ؟ به نظر من قدرت تفكيك فلزات با ارزش و بي ارزشش فوق العادست . من مدار بخت آور رو نساختم ولي به نظر من يه مدار با تغذيه 24 ولت و جريان 400 ميلي آمپر رو نميشه با يه مدار 9 ولت مقايسه كرد . اين مدار به نظر من كه تا به حال با بيش از بيست نوع فلزياب كار كردم كاملا حرفه اي و محشره . و به نظر من با ساخت كويلهاي دقيقتر به نتايج بهتر هم ميرسم . شما هم مطمئن باش ضرر نميكني .

به قول دو ستمان gallardo شما بريد تمام فروم رو صفحه به صفحه بخونيد ببينيد

چي به سر بچه اومده كاري كه ما 2 سال پيش كرديم سيم پيچ رو اگر تخت بپيچي يا

حتي از سيم نقره هم استفاده كني فقط 10 درصد برد فلزياب افزايش پيدا مي كنه

در ضمن ولتاژ باطري دليل بر برد بالاي فلزياب نيست مثلا همين لورنز كه با 12 ولت

كار مي كنه كه يك فلز 10*10 رو با كويل 28 تو 80 سانتي مي زنه شما نمي دونم

چطوري تو 95 سانتي 5*10 رو زديد .

در ضمن شما كه ماينر رو اينقدر تعريف مي كنيد واي به حال اون 20 فلزيابي كه

باهاش كار كرديد.

يه چيزي رو هم بدونيد اين آلماني ها خيلي مارمولكن يه مدار فلزيابي كه خوب كار كنه همين جوري مفت واسه دانلود نمي زارن خودشون مي سازن و مي فروشن همين لورنز ديپ مكس 3 داخلشو يه جوري پلمپ كردن يه ماده اي ريختن كه تمام قطعات رو مثل بتون به هم چسپونده اصلا نميشه آي سي ياشو ديد.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gallardo1

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام
آقاي gallardo ما هم همين طور البته بنده هم قصد فروش ندارم فقط خواستم منهم رضايتم رو از يك فلزيابي كه ساختيم براتون بگم با تغييرات زياد تونستيم به اين برد برسيم.
قوطي روغن لحيم آلماني از اين زد رنگا با بوبين 1*1 متر تو فاصله ي 1 متري
با بوبين 28 سانتي تخت تو 65 سانتي
يه پيش دستي مسي كه يك ار دوستان سال 74 تو خاك گذاشته بود با بوبين 1*1 متري تو عمق 2.20
يك شعله پخش كن كه مدتي توي خاك مونده بود با بوبين 28 سانتي تو عمق 150 سانتي زير خاك

• Like

Bahman_am

کاربر
2010-09-01
54
63
سلام . اون جاهاي خالي روي برد مربوط به يه كنورتور ديگه هست كه تو ماينر 2 استفاده ميشه . شما تا ديشب بين دستگاه محمود و ماينر دو دل بودي كه كدوم رو بسازي يه دفعه امروز با كوله باري از تجربه و يه دستگاه قوي ساخت خودت اومدي !!! ميگن بشر قابل ترقيه اينه .
منم مثل شما فروشنده نيستم ولي فيبر مسي 10*5 رو توي 90 زدم . اگه ساختي نزد بفرست برات تتنظيمش كنم . بعدش شما اگه مثل آلمانيها كه ميفرماييد مارمولكن نيستيد لطف كنيد اسم اين دستگاه كه ساختيد و مدارش رو بذاريد تا ملتي دعاتون كنن .

detector

Banned
2009-10-07
83
218
سلام . اون جاهاي خالي روي برد مربوط به يه كنورتور ديگه هست كه تو ماينر 2 استفاده ميشه . شما تا ديشب بين دستگاه محمود و ماينر دو دل بودي كه كدوم رو بسازي يه دفعه امروز با كوله باري از تجربه و يه دستگاه قوي ساخت خودت اومدي !!! ميگن بشر قابل ترقيه اينه .
منم مثل شما فروشنده نيستم ولي فيبر مسي 10*5 رو توي 90 زدم . اگه ساختي نزد بفرست برات تتنظيمش كنم . بعدش شما اگه مثل آلمانيها كه ميفرماييد مارمولكن نيستيد لطف كنيد اسم اين دستگاه كه ساختيد و مدارش رو بذاريد تا ملتي دعاتون كنن .
شما اگه تازه شروع به ساخت ماينر كرديد ما 2 سال پيش 1 و 2 و3 و 4 رو ساختيم كل مدارات پالس ددكتور رو ساختيم مشكل ماينر با تنظيم حل نميشه .
در ضمن برد دستگاه شما از مال ما كه بيشتره اين و مي خوايي چيكار بعدشم من در اين سايت قصد فروش ندارم بنده خودم انجمن دارم . شما فقط لطف كن اون تنظيمات رو اينجا بفرما كه ما طبق اون تنظيم كنيم.

• Like

gallardo1

کاربر
2008-11-20
136
160
www.doctormob.com

ببین پسر جون بهتره بری یه نگاه به تاریخ عضویت من و پست هام بندازی و اینجا چرت نگی چون اگه مجبور بشم حاظرم برم دستگاهم هر جور شده بگیرم و فیلم تستش را هم بزارم تو هم بزار و ببین کی راست میگه . چون امثال تو هستن که میان اینجا یا حرفاشون فروم را به گند میکشن و اخرس هم کلکل میشه و .... مدیریت این جا را تخته میکنه

این پیام خصوصی را تو چند روز پیش برام فرستادی درسته مگه نه :violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

Private Message: سوال در مورد ماينر4
11.gif
09-20-2010, 17:00 Bahman_am
کاربر جدید

تشکر از دیگران: 3
8.gif

1.gif
سوال در مورد ماينر4
سلام .
خسته نباشيد .
من به تازگي ماينر 4 رو ساختم و دقيقا با مشكلاتي كه شما داشتيد برخورد كردم . بعد از تبليغات بعضي وقتها صفحه سفيد ميشه و گاهي ميره تو حالت دمو .
شما با اين مشكل چكار كرديد ؟ ممنون

حالا من باید دستگاهم را بدم تو برام تنظیم کنی.... :busted_red::busted_red::busted_red::violent-smiley-093::violent-smiley-093:

4 تا پست زدی فکر کردی چی سازنده فلزیابی بهتره بری چهار تا بیسواد را گیر بیاری نه ما را :busted_red::busted_red:

این قدر خرج ماینرتون کنین تا جونتون در اد به شما ها نصیحت هم نیومده

به حر حال من که نیازی دیگه به ساخت دستگاه ندارم و هرز چند گاهی میام اینجا به دوستان قدیمی یه سری میزنم

از مدیریت هم بابت این جور حرف زدن حرف زدنم عذر میخواهم چون با بعضیا باید اندازه فهمشون صحبت کرد

بالا