آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام به همگی امیدوارم همه فهمیده باشن که ماینر گوساله سامری بود که همه به پرستشش پرداختیم هر چند من مطلب کم می زارم اما مطالب من هیچگاه روی هوا بنا نشده و وقتی میگم مدارم رو میزارم یعنی میزارم من دوهفته داشتم تلاش میکردم مدارم رو با ماینر به اشتراک بزارم طوری که از یه السیدی و کیبرد و یه ای دی اس استفاده کنن اون موقع هنوز فکر میکردم ماینر به درد بخوره حالا ارم میاد که ماینر رو در کنار مدارم ببینم من هماکنون در حال بهبود سازی مدار خودم هستم و دارم زرق وبرقشو افزایش میدم و به پرداختش مشغولم مدار من یک روش ابتکاری و فوق الاده حساسه و از قانون پی ای تبعیت و مشکلی نیز با میدان زمین نداره اثرات نویز محیط رو به خوبی خنثی میکنه در شبیح سازی کامپیوتری چنان قدرتی داره که باور کردنی نیست ولی مشکل اساسی ان این است که به تلرانس قطعات واقعا حساس است و ممکن است با تلرانس 10 درصد مدار کاملا لوس شود و حتی تاثیر دما روی دیود ها در عملکرد مدار تاثیر بد بزاره و با یه دور کم و زیاد کویل همه چی نابود شه من به دنبال راهی جهت کالیبره کردن ان هستم تا لااقل محدوده ای از رنج های کویل را بپذیره اگه مدار رو بزارم مطمین باشید دمو نمیزارم اما با راندمان صد در صد هم نمیزارم(بیشتر ماینر) تا دوستان خودشون با برسی رو مدار تغییرات بدن و به راندمان بالا دس پیدا کنن وبه دیگران نیز انتقال ندن تا زحماتم نابود نشه دوست خوبتان "محسن

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
با سلام دستگاه کار میکند و به فلزات هم حساسیت نشان میدهد ولی مشکلاتی دارم0
1- در صفحه تبلیغات برای انتخاب گزینه آلمانی یا انگلیسی f1 عمل نمیکند و نمی توانم زبان را انتخاب کنم یا بلد نیستم
2- هنگام کار ترانزیستور bup314 و مقاومت های r=1k5w و r=2k2 داغ میکند آیا عادی است یا اشکال دارد0
3-و اینکه لوپ28 سانتی من یک فلز را نهایتا در 1متری میزند نه بیشتر: برای ساخت لوپ 28 از سیم افشان 4/0 استفاده کردم و موازی باهم به طور دو لا پیچیدم تا اهم آن 5/2 شود زیرا به طور تکی اهم آن 6میشود.آیا مشکل از این است
4-کلید های دو و سه کار نمیکند
تشکر میکنم از دوستان
در ابتدای شروع فعالیت سیستم بر روی السیدی نوشته هایی نقش میبندد و شما در این فضا قادر خواهید بود زبان را از جرمن به انگایش تغییر دهید و این یکی دیگر از بازیهای ماینر است در حالت پیش فرض روی جرمن است و با فشار دادن بر اف یک (یکی دو بار محکم)به انگلیسی تبدیل میشود و نوع زبان در حافظه ماندگار ذخیره شده و از این پس با ریست شدن مجدد زبان انگلیسی باقی میماند اگر این کار صورت نمیپذیرد بعد از تمام شدن تبلیغ به گزینه منو برو و در انجا اف یک رو فشار بده ببین گزینه یک فعال میشه یا نه اگه نشد اف دو رو فشار بده ونتیجه رو ببین اگه اونم نشد بدون سطر اول صفحه کلید به میکر ارتباطی ندارد وبعید میدونم کلیدی تکی عمل نکند که اگه نکرد دیپ سوییچ (یک یک)مشکل داره که احتمالش کمه خلاصه ارتباطاط رو چک کن رفع میشه و دنبال برد زیاد هم با ماینر نباش اون ماینر قدیمیه که 4 5 متر میزنه دیدی جنگجویان قدیمی یه تنه هزار نفر رو حریف بودن؟!! حالا قصه ماینره داغ شدن این ادوات تا حد معمول طبیعیست توانی که در انجا صرف میشه بالاست و توان لحظهای ایجاد شده در مقاومت بسیا بیشتر 10 وات است و از نظر توان متوسط همخوانی دارد

آخرین ویرایش:

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
27.jpg
miner

آخرین ویرایش:

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
منحنی بالا خروجی انتگرالگیر ماینر است که با وجود تغییر قابل ملاحضه در اندوکتانس کویل به واسطه تغییر در ضریب نفوذپذیری ان که عاملش وجود فلز است تغییر نچندانی در سیگنال رخ داده است و این ضعف انلوگی ماینر است.

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
ینهم خروجی سیگنال مدار ساخت خودم که تغییرات اندوکتانسی ان به مراتب کمتر از تغییرات برای ماینر است ولی تغییرات سیگنال در رنج دهم ولت است و سیگنال قابل پردازش است .

i.a.s

کاربر
2008-10-12
64
53
متاسفا اینجا شده محل تبلیغات دستگاه من پیشنهاد می کنم اسم سایت را عوض کنید از اون کسانی که مدار میزارن خواهش میکنم بیان به سوالات دوستان پاسخ بدن و نیمه کاره ول نکنند اگه هزینه داره بگید دوستان اگه تونستند پرداخت میکنند
نترسید
(دوست عزیز شما هم مدار را نگذارید چون که مثل مانیر نیمه کاره باقی میمونه و ضمنا مگه پول علف خرس که ما خرج کنیم و بعد از مدتی بگید که مدار آشغال از آب در اومد ).

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: dorrtaj

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
جناب ias شما مدار اقا محسن را درست نکنید من نمی دونم چرا شما این قدر زود قضاوت می کنید در ضمن پروژه ماینر
نیمه کاره نمونده همه اونو ساختن و تست زدن فکر نمی کنم موضوع مبهمی در مورد ماینر نمونده این تاپیکم زیادی شلوغ شده
همه ما می خوایم یک دستگاه خوب با برد بالا داشته باشیم من نمی دونم ما چرا خودمون رو دسته کم می گیریم ما ایرانی ها چرا نباید خودمون مدار طراحی کنیم حالا که دوست خوبمون اقا محسن این کارو کردن و جای بسی خوشحالی داره و من به ایشان تبریک می گم و منتظر مداری که می خواد بزاره می مونم ممنون محسن جان

آخرین ویرایش:

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام به همگی من نمیدونم چرا اونایی که القابی مثه ویزه و از این حرفا دارن فقط میخوان ساز رو مخالف بزنن بابا ما کلی رو این ملودی کار کردیم خواهشا ترجیحا بیخیل حالا که مدار رو نذاشتم شما فکر کن نه شتری اومده نه رفته غولتون فری هم که بیاد باز من اینجام صلاح من علم الکترونیک و نرمافزارهایی جهت دیزاینه من در محدوده خودم به عنوان یک دیزاینر شناخته شدم سه سال زندگیم رو رو پی ای گزروندم باش خوابیدم کابوس دیدم و باز به شوقش پا شدم حالا شما وسط این دایره میگی چی ؟؟ این کارا کره خوری که نیس باید دود لحیم بخوری از پدرام هیچی که یاد نگرفتم یه حرف قشنگی نوشته این که خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند مطمین باشید من با زبان الکترونیک مدارم رو معرفی میکنم نه با ورد چینی.محسن

بالا