lachinani
کاربر
- 2009-05-09
- 92
- 250
سلام به همگی امیدوارم همه فهمیده باشن که ماینر گوساله سامری بود که همه به پرستشش پرداختیم هر چند من مطلب کم می زارم اما مطالب من هیچگاه روی هوا بنا نشده و وقتی میگم مدارم رو میزارم یعنی میزارم من دوهفته داشتم تلاش میکردم مدارم رو با ماینر به اشتراک بزارم طوری که از یه السیدی و کیبرد و یه ای دی اس استفاده کنن اون موقع هنوز فکر میکردم ماینر به درد بخوره حالا ارم میاد که ماینر رو در کنار مدارم ببینم من هماکنون در حال بهبود سازی مدار خودم هستم و دارم زرق وبرقشو افزایش میدم و به پرداختش مشغولم مدار من یک روش ابتکاری و فوق الاده حساسه و از قانون پی ای تبعیت و مشکلی نیز با میدان زمین نداره اثرات نویز محیط رو به خوبی خنثی میکنه در شبیح سازی کامپیوتری چنان قدرتی داره که باور کردنی نیست ولی مشکل اساسی ان این است که به تلرانس قطعات واقعا حساس است و ممکن است با تلرانس 10 درصد مدار کاملا لوس شود و حتی تاثیر دما روی دیود ها در عملکرد مدار تاثیر بد بزاره و با یه دور کم و زیاد کویل همه چی نابود شه من به دنبال راهی جهت کالیبره کردن ان هستم تا لااقل محدوده ای از رنج های کویل را بپذیره اگه مدار رو بزارم مطمین باشید دمو نمیزارم اما با راندمان صد در صد هم نمیزارم(بیشتر ماینر) تا دوستان خودشون با برسی رو مدار تغییرات بدن و به راندمان بالا دس پیدا کنن وبه دیگران نیز انتقال ندن تا زحماتم نابود نشه دوست خوبتان "محسن