آی پی امداد
abtahi

آموزش کامل ماینر Miner 4 تقدیم به کاربران گرامی iRanTK

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
من مقاله میدم شما اگه میتونی نقدش کن و بگو به این دلیل شما چرند میگی منم اگه تونستم دفاع میکنم اگه نه که ساکت میشمو جیک نمیزنم . قابل توجه دوستان من نمیدونم تا حالا مداری رو خودشون طراحی کردن وعملی کردن و میدونن که چقدر کار میبره؟؟ شما فقط واسه ساخت ماینر چند روز معطل شدی؟؟

اتيلا

کاربر
2009-04-30
15
15
با سلام خدمت اقایان محترم ماینر من هم تموم شد ولی السیدی اصلا روشن نمیشه و وقتی همه ایسی ها را در میارم حروخی کلا همه جا درسته ولی وقتی meg32 و8 را تو دار میذارم ظرف چند ثانیه طوری داغ میشه که تونی روش کباب بپزی وcny2و bup314 باید چند ولت باید داشته باشیم با تشکر

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام اتیلا ولتاژهای جی 2 رو باید چک کنی ازcom به منفی ومثبت باید 5 ولتت درست باشه همینطورجی1 باید 5 ولت مثبت داشته باشی تو خروجی در ضمن اگر ایسی مگا8 اینقدر داغ کنه می سوزه

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سیسکو عزیز حرفاتو تو کل تایپک ها یه بار دیگه بخون همشون ساز مخالفه تو با همه مخالفت نشون میدی فرق نداره کی و چی میگه من متاسفم که خودمم عادت کردم مثه بچه ها با شما کل بندازم گیرم به سوالات شمام جواب دادم برد ماینر زیاد میشه؟؟ متاسفم که من به ماینر ایراد گرفتم نمیدونسم شما شبا با این اسباب بازی خوابت میبره .تو هم اگه گفتی چرا پالسها از پایه 15 مگا 8خارج میشه . اخه این سوال ها چی؟ما باید پالسی بفرستیم که بتونه شرایط رو برای قطع و وصل کلید الکترونیکی فراهم کنه حالا با هرچی که میخوای بفرس. تو بحث میکرو هم این نکته مهمه که همون میکرو که پالس میفرسه همونم از خروجی دریافت کنه تا همزمانی رعایت بشه الباقی جنبه پرداخت نداره .از اینکه برداشت شما از برنامه نویسی اینه متاسفم برنامه جهت احقاق یک امری نوشته میشود تا نیازی رو براورده کنه حالا مهم نیس با چند خط گر چه هر چی کمتر باشه بهتره اما شما فقط به خطوط برنامه کار داری . انتخاب نوع کلید هم بستگی به شرایط مدار داره اینکه چه جریانی قراره ازش عبور کنه ولت دو سرش چقدر میفته توان نامی اون با شرایط مدار میخونه یانه که همه اینا توابعی از مقادیر اندوکتانس کویل مقاومتهای موازی و داخلی و پهنای پالس اعمالی هستند من باید روت دست نوازش بکشم اقای سیسکو .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nk.z

H-Ashrafi

کاربر
2008-11-13
50
121
سلام آقا محسن
قبلا به اين مورد اشاره كردم كه به دنبال طرح چنين موضوعي مشكلاتي هم بوجود
خواهد آمد.اگرواقعاً به مداري كه ساخته ايد اطمينان داريدوفكر ميكنيد بهترازماينراست
آن را درسايت قراردهيد تا دوستان به خصوص كساني كه ماينررا ساخته اند با ساخت
اين مدار آن را با ماينر مقايسه وخودشان دراين مورد اظهار نظر كنند تا ديگر چنين
مواردي پيش نيايد. منتظر مدارتان هستيم.
با تشكر.

lachinani

کاربر
2009-05-09
92
250
سلام خدمت شما مدار من اماده ارایه نیست به این معنی که تحت عنوان یک نقشه شماتیک کامل ویک برد پی سی بی موجود نیست همانطور که گفتم هنوز ثبات کاری پیدا نکرده و به عنوان یک پروسه همه گیر نمیتوان انرا قلمداد کرد و جز لعنت دیگران برایم چیزی نخواهد داشت و همچنین قسمت برنامه نویسی ان ناتمام است نمیدانم دوستان چقدر عجله دارند در صورتی که من ذات تنبلی دارم شاید اشتباه از من بود که خیلی زود بحثش را باز کردم از همین جا از دوستان پوزش میطلبم و در اینده منتظر باشند

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: H-Ashrafi

digital84

VIP+ افتخاری
کاربر
2006-10-03
378
4,991
اصفهان
اخطار به کلیه کاربران بخش فلزیاب

کلیه عزیزان از این پس در صورت بی احترامی و کل کل کردن غیره علمی مستقیما از سایت اخراج دائمی میشن من با وجود اوضاع خراب نتی مجبور شدم حدود 20 صفحه پستهای هم با ارزش و هم بی ارزش برخی دوستان رو مطالعه کنم تا بفهمم چی به چیه به هر حال اگه دوستان منبعد بخوان بحثهای غیر عملی و بحثهای علمی رو با بی احترامی به همدیگه جواب بدند با اونها برخورد جدی خواهد شد.!!

آخرین ویرایش:

reza32

کاربر
2009-05-20
92
161
2 عدد باطری رو میخوام شارز کنم 2 تا 12 از چه مداری استفاده کنم؟ باطری های ماینر موتوری وصل کردم

چگيني

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-05-19
602
1,313
ضمن تشکر از اسال شما-
دوست عزیز اینکه مطلب جدیدی نیست قبلا هم درسایت موجود بوده ودر سایت های دیگر فارسی و تبلیغی موجود است.

stefani55

کاربر
2009-03-03
95
111
سلام دوستان مدار xr71 همان مدار دلتا پالسه و این فلزیاب طبق تحقیقی که جدیدا انجام دادم یکی از بهترین فلزیابهاست که طلا رو هم سنس می کنه فقط تفکیک نداره که اونم کلا در دستگاههای پی ای چیزی به اسم تفکیک وجود نداره چه دستگاه گران قیمتش و چه ارزان قیمت طبق تعاریف یک حلقه طلا رو با کویل 30 سانت از 20 سانت سنس می کنه وبرد مفید اون 3.5 مترو به لایه های زمین حساسیت نشون نمیده البته این گفته ها رو زبان کاربران سایتهای خارجی فلزیاب گفتم دوستانی که احیانا دلتا پالس رو ساختن راجب کارکرد
اون و کارایی دستگاه کمی توضیح بدن تا اگه خوب بود یک تاپیک جداگانه واسه دلتا و طرز ساختش باز کنیم

بالا