آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

lolohacko

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-23
127
369
در مورد سوال دوستمون راجع به چیپ گرافیکش.آیا واقعا می شه با هیتر معمولی اونو در اورد؟

سلام دوست من.

ميشه اين كار رو كرد ولي مادربردهاي جديد خيلي نازك شدند و اگر هيتر رو روي حتي 350 درجه هم بزاريد و خيلي سريع هم دستتون رو روي چيپ حركت بديد باز هم مادربرد باد ميكنه.با هيتر فقط ميتونيد يه مقدار فلكس زير چيپ بريزيد و توي يه مدت زمان كوتاه روي چيپ فشار بياريد و يه مقدار هيت بديد كه معمولا موثر نيست.

هيتر مادن قرمز هم خيلي ارزون شده با 400.000 تومان ميشه يكيشو خرد.البته من خودم هم ندارم ولي ميخوام يه مدل خوب پيدا كنم يكيشو بخرم.

lolohacko

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-23
127
369
چه سوال خوبي تو همون پستي كه نوشتن رزرو براي ادامه مباحث آموزشي در مورد همين موارد مفصل توضيح ميدم مهربون

سلام دوست من.

هنوز وقتش نشده كه يه امولاتور خوب و يه ديباگر USB خوب به بچه ها معرفي كنيد؟!
من بدجوري تو فكر امولاتور و ديباگر USB هستم.البته توي يه سايت نوشته بود USB فقط براي تقذيه هست و ديتا رو از پورت پرينتر ميگيره.درسته؟

sovietiran

VIP+ افتخاری
کاربر
2010-06-24
1,893
9,814
49
خراسان بزرگ!
با درود.
ببخشید اگر سوال را بیجا مطرح میکنم.
در یک لپ تاپ توشیبا که خاموش بود با بررسی روی تغذیه به یک ماس فت به شماره ao4407برخوردم که مشابه ان ظاهرا fds4435 هست.ایندو را نتوانستم تهیه کنم در مشهد و تهران هم چند جا تماس گرفتم که نداشتن.
به جای اون ماس فت مثبت دیگه ای گذاشتم اما به شدت داغ شد.سی پی یو را در اوردم و با مولتی متر مسیر تغدیه را بررسی کردم که اتصال کوتاه برطرف شده بود.
نکاتی را سوال دارم:
ایا این قطعه را میشود پیدا کرد در تهران و کجا؟
سی پی یو چطور؟قیمت ها؟
پایه های تغذیه را روی سی پی یو میشود با مولتی متر چک تست کرد از نظر اتصال کوتاه؟(تست سلامتی سی پی یو)

سپاس
پیروز باشید.

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با درود.
ببخشید اگر سوال را بیجا مطرح میکنم.
در یک لپ تاپ توشیبا که خاموش بود با بررسی روی تغذیه به یک ماس فت به شماره ao4407برخوردم که مشابه ان ظاهرا fds4435 هست.ایندو را نتوانستم تهیه کنم در مشهد و تهران هم چند جا تماس گرفتم که نداشتن.
به جای اون ماس فت مثبت دیگه ای گذاشتم اما به شدت داغ شد.سی پی یو را در اوردم و با مولتی متر مسیر تغدیه را بررسی کردم که اتصال کوتاه برطرف شده بود.
نکاتی را سوال دارم:
ایا این قطعه را میشود پیدا کرد در تهران و کجا؟
سی پی یو چطور؟قیمت ها؟
پایه های تغذیه را روی سی پی یو میشود با مولتی متر چک تست کرد از نظر اتصال کوتاه؟(تست سلامتی سی پی یو)

سپاس
پیروز باشید.
در مورد تست سي پي يو خير نميشه با مولتي متر اونو تست كرد
در مورد سي پي يو انواع مدل ها در تهران موجوده ديگه اونو بايد بگيرديد تا مدل مورد نظر پيدا كنيد اون فت رو هم اگر برد مشابه نداريد پيدا كردنش ممكنه سخت بشه ولي اصولا يه تعميرگاه لپ تاپ پيدا كنيد بايد داشته باشه

سلام دوست من.

هنوز وقتش نشده كه يه امولاتور خوب و يه ديباگر USB خوب به بچه ها معرفي كنيد؟!
من بدجوري تو فكر امولاتور و ديباگر USB هستم.البته توي يه سايت نوشته بود USB فقط براي تقذيه هست و ديتا رو از پورت پرينتر ميگيره.درسته؟
با سلام اينقدر گرفتارم كه باور كنيد وقت نكردم
در مورد ديباگر خوب مدل هاي مختلفي هست تو بازار توصيه ميكنم از فروشگاه امير اي سي راهنمايي بخواهيد در مورد مارك هاي خوب
امولاتور هم من مدل a85 پيشنهاد ميكنم اگر گير بياد و اگر پايه هاش مشخص شده باشه چيز عالي هست
در مورد ديباگر كه فرموديد بسته به دمدله اما بله از پورت پارالل و پورت rs232 معمولا استفاده ميكنن

اقا فرق سشوار با هيت گان با هيتر چيه؟؟؟
چرا با سشوار چيپو در ميارن؟
هيت گان همون سشوار هست از
و چيپ رو با هيتر در ميارن نه سشوار عزيزم
اما فرق هيت گان با هيتر در نوع تابش رگا و سرعت و شدت و دهانه و نوع دستگير بودن اونا هست
معمولا با هيت گان مثلا پايه هاي كيبور و sp2 و اينارو از روي برد خارج ميكنن اما با هيتر كليه قطعات ريز رو

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
اقا مهدي چند وقت نبودي دلمون برات تنگ شده بود:)
ميشه در مورد پل جنوبي و شمالي يه توضيحي بديد#$V^86

مهدي58

کاربر
2010-10-13
23
80
خرابي لپ تاپ ASUS A6000

[FONT=&quot]باسلام،[/FONT]
[FONT=&quot]جناب آقاي شمس[/FONT]
[FONT=&quot]يك لپ تاپ [/FONT] asus A6000[FONT=&quot]دارم كه به محض استارت زدن،بلافاصله خاموش مي شود،وهيچ عملي انجام نمي دهد[/FONT]
[FONT=&quot].پاور،باطري،[/FONT]usb[FONT=&quot] ، رم ريدر وتمام احتمالات رابررسي وچك كرديم،ولي بازهم نتيجه اي ازآن نگرفتم[/FONT]
[FONT=&quot].چنانچه امكان دارد راهنمائي بفرمائيد. [/FONT]
[FONT=&quot]باتشكرفراوان.[/FONT]​

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
[FONT=&quot]باسلام،[/FONT]
[FONT=&quot]جناب آقاي شمس[/FONT]
[FONT=&quot]يك لپ تاپ [/FONT] asus A6000[FONT=&quot]دارم كه به محض استارت زدن،بلافاصله خاموش مي شود،وهيچ عملي انجام نمي دهد[/FONT]
[FONT=&quot].پاور،باطري،[/FONT]usb[FONT=&quot] ، رم ريدر وتمام احتمالات رابررسي وچك كرديم،ولي بازهم نتيجه اي ازآن نگرفتم[/FONT]
[FONT=&quot].چنانچه امكان دارد راهنمائي بفرمائيد. [/FONT]
[FONT=&quot]باتشكرفراوان.[/FONT]​
اگر ميتوني پروگرام كن بايوس ببين مشكل حل ميشه يا نه

مهدي58

کاربر
2010-10-13
23
80
اگر ميتوني پروگرام كن بايوس ببين مشكل حل ميشه يا نه

ممنونم آقاي شمس ولي فايل باياس را نتونستم پيدا كنم و دستگاه روشن نميمونه كه بشه انجام داد لطفا راهنمايي كنيد واسه انجام اين كار

koolak2000

کاربر vip
کاربر
2010-01-04
23
45
یه compaq cn6400 که به شدت کند شده هرکاری میکنم سرعتش درست نمیشه سی پی یو و رم و اتصالات بررسی شده بایوس زده شده . نظر شما چیه؟!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا