آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
ممنون از پاسختون.اگه ممکنه در مورد پایه زدن چیپ با شابلون هم یه کم توضیح بدید و اینکه چه نوع خمیر قلعی رو واسه اینکار پیشنهاد می کنید؟

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
چيپ گرافيك لحيم سردي داشت ويندوز بالا نميومد و هيچي رو lcd نشون نميداد !!!هيترو گرفتم روش الان وصل ميكني به مانيتور بالا مياد ولي اينجوري!!!رو خود lcd لپ تاپم هيچي نمياد

37a4124b686c40db9e3d.jpg

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
ممنون از پاسختون.اگه ممکنه در مورد پایه زدن چیپ با شابلون هم یه کم توضیح بدید و اینکه چه نوع خمیر قلعی رو واسه اینکار پیشنهاد می کنید؟
عزيزم ديگه اين سولالا وارد مبحث آموزش الكترونيك هست و توصيه ميكنم در انجمن به بخش آموزش الكترونيك مراجعه كنيد . ببخشيد كه جواب ندادم مهربون توصيه من اين انجمنه
http://www.eca.ir/forum2

چيپ گرافيك لحيم سردي داشت ويندوز بالا نميومد و هيچي رو lcd نشون نميداد !!!هيترو گرفتم روش الان وصل ميكني به مانيتور بالا مياد ولي اينجوري!!!رو خود lcd لپ تاپم هيچي نمياد
اگر ميتونيد مجدد گرافيك جدا و نصب كنيد
الان اين تصوير از خروجي d_sub هست ديگه درسته ؟ ال سي دي خودشم هيچي نشون نميده درسته ؟
فعلا پيشنهاد ميكنم گرافيك جدا و مجدد نصب كنيد

آخرین ویرایش:

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
عزيزم ديگه اين سولالا وارد مبحث آموزش الكترونيك هست و توصيه ميكنم در انجمن به بخش آموزش الكترونيك مراجعه كنيد . ببخشيد كه جواب ندادم مهربون توصيه من اين انجمنه
http://www.eca.ir/forum2

اين انجمن خوبيه ولي پويا نيست وبيبشتر مباحثش حول مهندسيه نه تعميرات
اگر ميتونيد مجدد گرافيك جدا و نصب كنيد
الان اين تصوير از خروجي d_sub هست ديگه درسته ؟ ال سي دي خودشم هيچي نشون نميده درسته ؟
فعلا پيشنهاد ميكنم گرافيك جدا و مجدد نصب كنيد

ممنون از جواب دادن
اره ال سي دي خودش هيچي نشون نميده
شما ميگيد من چيپ گرافيكو از مادر برد بردارم دوباره جايگزاري كنم
بنظر شما مشكلش چيه؟ چيپ سالمه ولي فكر كنم لحيماش مشكل خورده
مشكل ديگم اينكه من ابزار جدا سازي چيپو ندارم(فقط يه هيتر دارم با هويه) و همچنين تجربه چيپ جازدنو ندارم!!!ميتونيد بيارم پيش خودتون هم ياد بديد هم جا بزنيد!!فقط گرون نگيريدا!!!

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
آقا شما جوابم رو هم ندی اصلا ناراحت نمی شم،چون به اندازه کافی ازتون چیز یاد گرفتم و شما حق استادی گردنم دارید،در ضمن من پایه زدن چیپست رو بلدم فقط خواستم از تجربیات شما هم استفاده کنم.
یه سوال داشتم.اینکه چگونه می شه روی لپ تاپهایی که دیسک درایو ندارن ویندوز زد؟ایا با درایور اکسترنال می شه این کارو کرد؟
سوال دوم اینکه من شیوه نصب win xp روی لپتاپهای جدیدرو بلدم،ممکنه بگید چگونه می شود xp,vista رو کنار هم روی لپتاپهای جدید زد؟
در ضمن هم چنان منتظر دیدن آموزشهای رزروتون هستیم.(امولاتور و مفهوم led های ان)
بازهم ممنون

آخرین ویرایش:

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
اين انجمن خوبيه ولي پويا نيست وبيبشتر مباحثش حول مهندسيه نه تعميرات

ممنون از جواب دادن
اره ال سي دي خودش هيچي نشون نميده
شما ميگيد من چيپ گرافيكو از مادر برد بردارم دوباره جايگزاري كنم
بنظر شما مشكلش چيه؟ چيپ سالمه ولي فكر كنم لحيماش مشكل خورده
مشكل ديگم اينكه من ابزار جدا سازي چيپو ندارم(فقط يه هيتر دارم با هويه) و همچنين تجربه چيپ جازدنو ندارم!!!ميتونيد بيارم پيش خودتون هم ياد بديد هم جا بزنيد!!فقط گرون نگيريدا!!!
با سلام
در مورد اون انجمن درسته پويا نيست اما مطالب بسيار ارزمشندي در مورد شابلون زدن و نوع لحيم و مواد مصرفي و روش ها توش وجود داره كه يكسريشم خودم نوشتم بگذريم
بنظرم لحيم سردي كه گرفتيد درست انجام نشده كارت گرافيك سالمه اما دو مشكل وجود داره يه جا توليد نويز داره ميكنه و يه جاي ديگه هم احتمال سوختگي فيوزي ميدم با همون هيتر روي پايه هاي گرافيك بگير با دماي بالا و هواي تند با پنس در بيارش با تينر فوري زيرشو روي برد تميز كن و با هويه و روغن لحيم ببين اگر اتصالي داره اونارو بگير دست اخر دوباره يكم تينر فوري بزن و تميزش كن كمي فلكس و چيپ رو مجدد جا بزن ( همون هيتر و هويه و يك عدد پنس نوك كج كافيه) نتونستي انجامش بدي بگو مهربون
آقا شما جوابم رو هم ندی اصلا ناراحت نمی شم،چون به اندازه کافی ازتون چیز یاد گرفتم و شما حق استادی گردنم دارید،در ضمن من پایه زدن چیپست رو بلدم فقط خواستم از تجربیات شما هم استفاده کنم.
یه سوال داشتم.اینکه چگونه می شه روی لپ تاپهایی که دیسک درایو ندارن ویندوز زد؟ایا با درایور اکسترنال می شه این کارو کرد؟
سوال دوم اینکه من شیوه نصب win xp روی لپتاپهای جدیدرو بلدم،ممکنه بگید چگونه می شود xp,vista رو کنار هم روی لپتاپهای جدید زد؟
در ضمن هم چنان منتظر دیدن آموزشهای رزروتون هستیم.(امولاتور و مفهوم led های ان)
بازهم ممنون
1. شما سرور مايي ما شاگرديم هنوز استاد كجا بود مهربونم
2. لپ تاپ هايي كه ديسك درايو ندارن يا نت بوك ها توسط هارد اكسترنال و حتي فلش هاي bootable ميشه روشون ويندوز ريخت براحتي
3. براي نصب دو ويندوز در كنار هم روي لپ تاپ هاي جديد تا بحال تجربه اي ندارم و پيش نيومده مشتري يا كسي اينكارو بخواد گاها بازي زياد در ميارن اما بايد واسط هارد رو به IDE تغيير داد ميگم تجربه اي ندارم ولي نكته جالبي بود كه بايد تستش كنم اما بنظر من بهتره از برنامه هاي شبيه ساز مثل VITRUAL BOX استفاده بشه دردسرش كمتره
4. اونم بچشم امولاتور رو هم توضيح ميدم يه نكته بگم البته هر امولاتور چراغ هاي خودشو داره كه بايد تعيين كنيم هر كدوم مربوط به كدوم بخشه و بعد معنيشو بگيم چيزه استانداري نيست مخصوصا در بازار ما كه مارك و شكل مختلف زيادي وجود داره ولي چشم اونم ميگم خدمتتون

sadeghhafezi

کاربر
2010-11-18
3
3
سلام من عضو جديد هستم تازه با اين انجمن آشنا شدم دوره تعميرات لپتاپ رو هم مدت كوتاهيه گذروندم از دوستان كسي ميتونه بگه چيپها ي لپتاپ وقطعات smdرو كجا ميتونم باقيمت مناسب پيداكنم؟؟؟ ممنون ميشم

Nakh0d4

کاربر
2010-11-05
31
66
يه جا توليد نويز داره ميكنه و يه جاي ديگه هم احتمال سوختگي فيوزي ميدم

اقا حرف از نويز زدي ياد مخابراتو نويز سفيد افتادم!!!!
در مورد اين نويزو سوختگي فيوزي بيشتر توضيح ميديد؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
يه جا توليد نويز داره ميكنه و يه جاي ديگه هم احتمال سوختگي فيوزي ميدم

اقا حرف از نويز زدي ياد مخابراتو نويز سفيد افتادم!!!!
در مورد اين نويزو سوختگي فيوزي بيشتر توضيح ميديد؟
سلام شما اون گرافيكو در آورديد دوباره جا بزنيد ؟
فرموديد نويز سفيد ياده اون تعريف مسخرش افتادم كه همه دانشجوها فقط حفظ ميكننش كه نميدونم تمام خواص نويز داره و در صورت انتقال ( shift ) خواصش تغيير ميكنه و اينا بگذريم
در مدارتون احتمال منبع نويز هست حالا بخاطر بد جا خوردن گرافيك يا گرفتن گرما روي يه جاي ديگه بهرحال منبع نويز شديد وجود داره حتما زودتر گرافيكو در بياريد و مجدد جا بزنيد اينطوري روشن نكنيدش صدمه شديد ميبينه هم گرافيك هم پل جنوبي

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
در مورد سوال دوستمون راجع به چیپ گرافیکش.آیا واقعا می شه با هیتر معمولی اونو در اورد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا