اين انجمن خوبيه ولي پويا نيست وبيبشتر مباحثش حول مهندسيه نه تعميرات
ممنون از جواب دادن
اره ال سي دي خودش هيچي نشون نميده
شما ميگيد من چيپ گرافيكو از مادر برد بردارم دوباره جايگزاري كنم
بنظر شما مشكلش چيه؟ چيپ سالمه ولي فكر كنم لحيماش مشكل خورده
مشكل ديگم اينكه من ابزار جدا سازي چيپو ندارم(فقط يه هيتر دارم با هويه) و همچنين تجربه چيپ جازدنو ندارم!!!ميتونيد بيارم پيش خودتون هم ياد بديد هم جا بزنيد!!فقط گرون نگيريدا!!!
با سلام
در مورد اون انجمن درسته پويا نيست اما مطالب بسيار ارزمشندي در مورد شابلون زدن و نوع لحيم و مواد مصرفي و روش ها توش وجود داره كه يكسريشم خودم نوشتم بگذريم
بنظرم لحيم سردي كه گرفتيد درست انجام نشده كارت گرافيك سالمه اما دو مشكل وجود داره يه جا توليد نويز داره ميكنه و يه جاي ديگه هم احتمال سوختگي فيوزي ميدم با همون هيتر روي پايه هاي گرافيك بگير با دماي بالا و هواي تند با پنس در بيارش با تينر فوري زيرشو روي برد تميز كن و با هويه و روغن لحيم ببين اگر اتصالي داره اونارو بگير دست اخر دوباره يكم تينر فوري بزن و تميزش كن كمي فلكس و چيپ رو مجدد جا بزن ( همون هيتر و هويه و يك عدد پنس نوك كج كافيه) نتونستي انجامش بدي بگو مهربون
آقا شما جوابم رو هم ندی اصلا ناراحت نمی شم،چون به اندازه کافی ازتون چیز یاد گرفتم و شما حق استادی گردنم دارید،در ضمن من پایه زدن چیپست رو بلدم فقط خواستم از تجربیات شما هم استفاده کنم.
یه سوال داشتم.اینکه چگونه می شه روی لپ تاپهایی که دیسک درایو ندارن ویندوز زد؟ایا با درایور اکسترنال می شه این کارو کرد؟
سوال دوم اینکه من شیوه نصب win xp روی لپتاپهای جدیدرو بلدم،ممکنه بگید چگونه می شود xp,vista رو کنار هم روی لپتاپهای جدید زد؟
در ضمن هم چنان منتظر دیدن آموزشهای رزروتون هستیم.(امولاتور و مفهوم led های ان)
بازهم ممنون
1. شما سرور مايي ما شاگرديم هنوز استاد كجا بود مهربونم
2. لپ تاپ هايي كه ديسك درايو ندارن يا نت بوك ها توسط هارد اكسترنال و حتي فلش هاي bootable ميشه روشون ويندوز ريخت براحتي
3. براي نصب دو ويندوز در كنار هم روي لپ تاپ هاي جديد تا بحال تجربه اي ندارم و پيش نيومده مشتري يا كسي اينكارو بخواد گاها بازي زياد در ميارن اما بايد واسط هارد رو به IDE تغيير داد ميگم تجربه اي ندارم ولي نكته جالبي بود كه بايد تستش كنم اما بنظر من بهتره از برنامه هاي شبيه ساز مثل VITRUAL BOX استفاده بشه دردسرش كمتره
4. اونم بچشم امولاتور رو هم توضيح ميدم يه نكته بگم البته هر امولاتور چراغ هاي خودشو داره كه بايد تعيين كنيم هر كدوم مربوط به كدوم بخشه و بعد معنيشو بگيم چيزه استانداري نيست مخصوصا در بازار ما كه مارك و شكل مختلف زيادي وجود داره ولي چشم اونم ميگم خدمتتون