آی پی امداد
abtahi

آموزش تعميرات لپ تاپ (گام به گام)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

lolohacko

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-23
127
369
سلام دوست من

من برام زياد پيش اومده كه لب تاپ روش ويندوز نصب نميشه هيچ ويندوزي!حتي وندوز پرتيبل هم روش اجرا نميشه!
رم رو تست كردم مشكلي نداشت هارد و سي پيو هم مشكل نداشت
ميتونه از بايوس باشه يا چيپست گرافيك؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
سلام دوست من

من برام زياد پيش اومده كه لب تاپ روش ويندوز نصب نميشه هيچ ويندوزي!حتي وندوز پرتيبل هم روش اجرا نميشه!
رم رو تست كردم مشكلي نداشت هارد و سي پيو هم مشكل نداشت
ميتونه از بايوس باشه يا چيپست گرافيك؟
خوب مدل لپ تاپ شما چيه اين سوال بيشتر بايد در بخش عيب يابي و مشكلات مطرح بشه تا آموزش تعميرات
ولي خوب جواب ميدم خدمتتون
1. مدل دستگاه شما چيه
2. اطلاعات شما در چه سطحي هست در مورد لپ تاپ
3. نوع هارد لپ تاپ شما چيه ؟ ايا از طريق بايوس نوع اتصال اونو تغيير داديد ( منظورم اينه رابط هاردتونو از طريق بايوس روي ide گذاشتيد ؟ اگر نه اينكارو بكنيد بعد براي نصب اقدام بكنيد)
اينارو مشخص كنيد تا بهتر راهنماييتون كنم

lolohacko

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-23
127
369
مرسي دوست خوبم.
مدل اين يكي لب تاپ DELL D600 بود.قبلش بايوس رو از طريق داس آپديت كردم چون ويندوز نصب نميشد.رم و سي پي يو و ... رو تست كردم حتي چيپست گرافيك رو با هيتر از لحاظ لهيم سردي امتحان كردم و....
بعد از اين همه كار متوجه شدم كه :
مشكل لب تاپ از ODD بود كه با يه Extrnal ODD حل شد! جاي جالبش اينجاست كه با هر سي دي ويندوزي كه ميخواستم نصب كنم دقيقلا يكي از فايلها رو پيدا نميكرد.

رشتم الكترونيك هست و با ميكروهاي AVR و ARM هم پرو

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
چيپست گرافيك رو با هيتر از لحاظ لهيم سردي امتحان كردم و....
QUOTE]

مثه SMD بايد وقتي ميخوايم لحيم سردي بگيريم روش با روي چيپ يه چيزي مثلا پيچ گوشتي فشار بديم؟
بسته به كاره. ولي بله يه فشار كوچيك روش خيلي موثره
البته نه با پيچ كوشتي با يه پنس كافيه روغن فلكس نزنيد فقط و اينكارو انجام بده عزيز

lolohacko

کاربر vip
vip
کاربر
2007-11-23
127
369
چيپست گرافيك رو با هيتر از لحاظ لهيم سردي امتحان كردم و....
QUOTE]

مثه SMD بايد وقتي ميخوايم لحيم سردي بگيريم روش با روي چيپ يه چيزي مثلا پيچ گوشتي فشار بديم؟

اگر بتونيد مقداري فشار بياريد كه چيپست جابه جا نشه بله ميتونيد فشار بياريد ولي اگر احساس ميكنيد ممكنه چيپست تكون بخوره اين كارو نكنيد.
فلكس هم بزنيد مسكلي پيش نمياره فقط جنس فلكس خيلي مهمه معمولا باعث ميشه زير پايه حباب درست بشه پس اگر از فلكس خود نا مطمعن هستيد اين كارو نكنيد.(90% فلكس ها اين مشكل رو دارند من از فلكس مارك SOYO استفاده ميكنم كه تو بازار هم خيلي كمتر فروشگاهي اين مارك رو داره)

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
سلام.اقا یه سوال داشتم.آیا می شه رو هارد لپتاپ پاسوورد گذاشت.اگه می شه چطوره می شه پسوورد گذاشت؟در ضمن اگر می شه چطور پاسووردشرو می شه برداشت؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
سلام.اقا یه سوال داشتم.آیا می شه رو هارد لپتاپ پاسوورد گذاشت.اگه می شه چطوره می شه پسوورد گذاشت؟در ضمن اگر می شه چطور پاسووردشرو می شه برداشت؟
ّله ميشه در اكثر لپ تاپ ها اين امكان وجود داره
وارد بايوس بشيد اونجا يه بخش هست با همين نام گذاشتن پسورد روي هارد از همونجا ست ميكنيد و تمام
اگر مزو فرموش كنيد بيد كلهم هارد ريست كنيد و كلا فرمتش كنيد

raspina12

کاربر
2010-06-17
40
120
با تشکر از اقای شمس که به همه سوالات با حوصله پاسخ می دهند.
1)می خواستم بگم ممکنه در مورد ریبال کردن چیپ ها توضیح بدید و مثلا بگید از چه نوع خمیری استفاده کنیم و حرارت چند درجه بدیم و در کل اگر تجربه خاصی تو این زمینه دارید بگید؟
2)در ضمن به نظرتون واسه چسباندن چیپ با دستگاه ir از چسب فلکس استفاده کنم ایرادی نداره؟
3)گه پایه های چیپ از جنس "لید فیری"باشه ممکنه مزیتش رو بگید واینکه آیا چسباندش با قلع معمولی از نظر دما یا ... تفاوت داره؟

mehdiomnia

کاربر
2010-10-21
93
864
با تشکر از اقای شمس که به همه سوالات با حوصله پاسخ می دهند.
1)می خواستم بگم ممکنه در مورد ریبال کردن چیپ ها توضیح بدید و مثلا بگید از چه نوع خمیری استفاده کنیم و حرارت چند درجه بدیم و در کل اگر تجربه خاصی تو این زمینه دارید بگید؟
2)در ضمن به نظرتون واسه چسباندن چیپ با دستگاه ir از چسب فلکس استفاده کنم ایرادی نداره؟
3)گه پایه های چیپ از جنس "لید فیری"باشه ممکنه مزیتش رو بگید واینکه آیا چسباندش با قلع معمولی از نظر دما یا ... تفاوت داره؟
با سلام به شما مهربون
1. براي رييال كردن يا همون جدا كردن چيپ ها موقع جدا كردن بر اساس اندازه چيپ و جاش حرارت و سرعت باد تنظيم ميكنيم تا فيبر هم اسيب نبينه موقع چسبوندن هم از فلكس به اندازه بايد استفاده كرد چون مقدار زياد اونم باعث ميشه روي فيبر سولفاته شدگي ايجاد بشه و بعدا باعث بهم خوردن ولتاژ و ايجاد نويز در سيستم ميشه موقع جدا كردن بايد دقت كرد كه خوب اينكارو انجام داد موقه نصب مجدد هم بايد دما طوري نداد كه قلع روي پايه ها پخش بشه و باعث اتصال اونا بشه البته ميشه از خمير قلع هم استفاده كرد البته خيلي كم و نشه بهتره همون فلكس كافيه نتيجه اينكه بطور كلي این مسائل یه کم تجربیه آخه از یه قطعه به قطعه دیگه فرق میکنه. مثلا وقتی دارین یه 7 سگمنت رو در میارین گرمای زیاد باعث ذوب شدن قطعه میشه ولی یه آی سی smd میتونه دمای بیشتری رو تحمل کنه. اکثرا تو بازه 350 تا 400 بهترین نتیجه رو میشه گرفت.البته این نظر منه ممکنه دوستان نظرات بهتری داشته باشن.
2. بازم اين مسئلهتجربي هست و بسته به نوع چيپ داره ولي نه استفاده از فلكس بازم پيشنهاد نميشه ولي ميشه استفاده كرد
3. اگر پايه هاي چيپ ها با لحيم هاي بدون سرب مثل كاستين و ديگر مواد جوش داده شده باشه مزيتش اولا بسته به نوع اون هست مثلا تركيبات كاستين رسانايي بيشتري دارند اما بزرگترين مزيت اين ها نداشتم الودگي سرب بصورت بخار در محيط هست همين و بس. از نظر دما تفاوتي نداره تقريبا ولي بازم بسته به نوع لحيم هست كه بجاي سرب چه تركيب ديگه اي توش باشه ولي نه چون كنترل دما وجود ندارده تقريبا ميشه گفت هيچ فرقي ندارند شايد يكم دماي كمتري نياز داشته باشند اونا

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا