پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
گفتی
ولتاژ خروجی در جمله بالا چه معنی داره ؟ منظورت اینه که ۲۲۰ اهمی رو به پایه وسط لحیم کردی و محل اتصال این دو پایه رو به خروجی متصل کردی ؟
نه تنها توصیه منو با مصیبت انجام میدی بلکه گزارشت هم مصیبته و باید تحقیق کنم منظورت چیه ؟
«« ولتاژ خروجی البته آپ امپ نصب نکردم»» یعنی چی
هر دفعه عکس خواستم چند روز تاخیر کردی و موضوع را عوض کردی .
چرا عکس ارسال نمیکنی ببینم چکار کردی ؟
گزارشات عجیب و غریبی ارسال میکنی که محال بنظر میرسه و فقط در صورتی درسته که کارهای خودسرانه انجام بدی .
بالاخره مشخص میشه چکار کردی ؟
اعلام قطعات متصل به پایه ۱ اینقدر سخت بود که پاسخ ندادی و احتمالا چند روز دیگه میای موضوع رو عوض کنی ؟
بدون تردید کاری غیر از نقشه انجام دادی و حاضر نیستی ازش دست بکشی و میخوای با وجود اون درست بشه که نمیشه
باید اشکال پیدا بشه و بعدا قطعات دلخواهت اضافه بشه .
ابتدا میگفتی ۸۲ اهم دود میکنه و الان با همون شرایط میگی اون خنکه و ۲۲۰ اهم داغ میشه .
مگه ممکنه بدون کم و زیاد کردن قطعه و دستکاری خودبخود یک قطعه داغ بشه و در نوبت بعدی دیگری داغ بشه و اولی خنک باشه ؟
کارهایی انجام میدی و اطلاع نمیدی و بخاطر یک موضوع ساده فقط منو خسته کردی چون کار خودتو میکنی.
امیدوارم قبل از آنکه خودم پیدا کنم چه کار خودسرانه ای در این آزمایشات کردی ، بهتره خودت بگی .
پس ولی
سلام استاد عزیز خسته نباشید کل قطعاتو د مونتاژ کردم قطعات نو نصب کردم
منبع کار کرد یعنی هم ولتاژ کمم زیاد میشد هم خروجی مدار ولتاژ داشت هم ولوم جریان کارشو به خوبی انجام میداد و هیچ مشکلی هیچ جاش نداشت
طبق گفته شما اول مقاومت ۱۰۰ اهمی به جایه اجری نصب کردم و اپ امپ داخل سوکت نزاشتم ولتاژ قابل تغیر بود از ۲.۲ تا ۲۳ با ترانس ۱۸ولت ۳ امپر بعد با ترانس ۲۴ ولت هم همین تست رو روش انجام دادم جواب داد یعنی به جایه ترانس ۱۸ ولت ترانس ۲۴ ولت نصب کردم البته ترانس ۲۴ولت رو پل دیود شانه ای استفاده کردم و روی خود ترانس نصب کردم مثب و منفیشم مستقیم کشیدم سر خازن بزرگ تا اینجا که ایرادی نداشتم و منبع ولتاژش کمو زیاد میشد و اوکی بود همچی ( اگر پل دیود خارج از مدار مشکلی نداشته باشد و مثبت و منفی یک سره به سر دو سر خازن متصل شده باشد که اگر مشکلی دارد ممنون میشم بهم بگین ) بعد مقاومت اجریو نصب کردم هم با ترانس ۱۸ تست کردم هم با ۲۴ تا اینجا هم هیچ مشکلی نداشت و ولتاژ به خوبی کمو زیاد میشد با ی مقدار خطا که تو عیب یابی نوشتین مشکلی نداره
بعد ترانس ۱۸رو دوباره متصل کردم به منبع اپ امپ متصل کردم و زدم برق باز هم هیچ ایرادی نداشت و داشت کارشو میکرد ولتاژ به خوبی کمو زیاد میشد کالیبره کردمش و اوکی بود همه چیش ولوم جریان هم کارشو به خپبی انجام میداد و جریان رو کمو زیاد میکرد وقتی بار به خروجی مدار متصل بود بدون بار هم که تا ته میچرخوندم ال ای دی روشن میشد و بازر بوق میزد که یعنی جریان ۰ انتخاب شده و ولتاژ رو هم ۰ میکرد یعنی مثلا ولتاژ ۲۲ ولت هست ولوم جریان رو میچرخونیم که کمترین حالت ممکن جریان ر انتخاب کنیم هم ولتاژ هم جریان صفر میشد
تا اینجا هیچ هیچ هیچ مشکلی نبود و همه چی اوکی بود
حتی ۱۰ عدد tip35 رو هم وصل کردم که ببینم جواب میده یا ن اون هم مشکلی نداشت و به خروجی مدار بار وصل کردم و کار کرد و تا اینجا هم مشکلی نداشتم بعد سه عدد مقاومت ۰.۲۲ صدم اهم ۱۰ وات رو موازی کردم که خودتون فرمودین و متصل کردم و باز هم هیچ هیچ مشکلی نبود
همه این تست ها با ترانس ۱۸ ولت بود
اما وقتی ترانس ۲۴ ولت وصل کردم ولوم جریان به خوبی کارشو انجام نمیداد
یعنی وقتی جریان رو کمترین حالت ممکن انتخاب میکنم که همون معادل صفر هست و باید ال ای دی روشن شود و بازر صوت بزند و ولتاژ رو صفر کند این عمل انجام نمیشود
یعنی وقتی ولتاژ بیشتر از ۱۰ولت هست ولوم جریان رو کم میکنم ال ای دی و بازر به کار میوفتن و ولتاژ رو حدود ۶.۲ دهم ولت میکنن ن کمتر
و وقتی در همین حالت ولوم ولتاژ رو کم میکنم و به زیر ۵ ولت میرسونم ال ای دی و بازر خاموش میشن و هر چقدر ولوم جریان رو کمو زیاد میکنم دیگه روشن نمیشن
شرمنده یکم زیاد شد
عکس هم گرفتم از همون اول اگه لازمه تبدیل به لینک کنم و بفرستم
سپاس ❤️
ولتاژ دو سر زنر ۷ ولتی که من پیدا نکردم ۶.۸ دهم ولتی گزاشتم ۰.۷۴ دهم ولت هست
ولتاژ دو سر زنر ۵ ولتی هم که من ۵.۱ ولتی گزاشتم ۴.۳۸
کلن نیم ساعت نمیشه مونتاژ کردم هیچ کاریم نکردم که زنر ها بخوان بسوزن با ترانس ۱۸ ولتی جواب داد بعد اینکه ترانس ۲۴ رو نصب کردم اینطوری شد
البته ۲ تا ترانس ۲۴ دارم هم ۶امپر هم ۳۰ امپر با جفتشونم امتحان کردم همین طوری بود
یعنی ولتاژ بالای ۷ ولت باشه وقتی ولوم جریان رو میچرخونی که جریان ۰ انتخاب کنی ولتاژ ۶.۳ نشون میده و صفر نمیشه بازر و ال ای دی هم روشن میشن
ولی وقتی ولتاژو کم میکنی دیگ نه بازری روشن میشه ن ال ای دی
سپاس❤️